Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Jambo

Post by Jambo »

Rabrenovica treba oterati ! Sosa je sam kriv sto se raspravlja o njegovom odlasku.Ako smo dozvolili da se Panta vrati I zavrsi karijeru ,onda ga treba pustiti da uradi bar jos jedan prelazni rok!
Butorovicu-THE END !!!
ice

Post by ice »

Dzaba sve priče o Rabrenu kada je on zna se čiji miljenik i u potpunosti zaštićen.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dzaba sve price o privatizacije, dzaba sve price o Rabrenu, dzaba sve price o ovome ili onome... Pa onda bi najbolje bilo da cutimo i da se pretvaramo da je sve u najboljem redu!

Ne, nego bas treba o privatizaciji, o Rabrenu, o svemu sto ne valja, pa makar nemali mogucnosti da uticemo da se stvari promene, ali moramo da jasno stavimo svima do znanja da se ne slazemo sa situacijom.

Cutanje je znak odobravanja, i zato se ne sme cutati!
DUB

Post by DUB »

car jovan wrote:Ја сам пре за Вујадина Бошкова.Ту су он и Ћира вршњаци.
Још боље стари изум, тренерска комисија у саставу Вујке-Ћира-Жива и имали би савршен циркус
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
servalsorim

Post by servalsorim »

...јел жив Тонко Вукушић :?:
...uno di noi...
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Tonko je ziv, ali skoro da ne vidi uopste i tesko je pokretan.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

U prilog postu koji je Somborac napisao...
Djumi 02.11.2006. wrote: Jevtic(napadac)-Macva Sabac
Damjanovic(napadac)-Bezanija
Rukavina(d.bek)-Bezanija ili Lakic (d.bek)-Podgorica
Stanisic(stoper)-Macva Sabac
Buruzanovic(napadac-vezni) Podgorica
Lazic (vezni)-Mladost Lucani
De Oliveira(vezni)-Srem SM -Brazilac
17.12.2007 Djumi wrote: Ninkov=Cukaricki
Blazic=Cukaricki
Nikolic=Bezanija
Radivojevic=Hajduk
Simovic=Novi Sad
Lekic=Zemun
Bokic=Banat
Karamatic=Mladost Apatin

p.s.Dati sansu mladom Krasicu !
Gde su ovi igraci danas, 2,3 godine posle...

:roll:

Sosi "ide u prilog" to da je postao nerazdvojan sa Rabrenom i da se ne odvaja od njega i samim tim smatra da je stekao zaledjinu za o(p)stanak i jos koji kredit od Predsednika.
Jambo

Post by Jambo »

Jevtic,Ninkov,Blazic,Lekic igraju kod cigana.Lekic cak juce dobio nagradu kao otkrovenje sezone!Bato dodji na forum I uci se!
Djumi nas trener!
Butorovicu-THE END !!!
soderstorm

Post by soderstorm »

Sto se tice Blazic i Ninkova to su opasni menadzerski igraci ne bi oni za dzabe otisli iz Cukrickog u Zvezdu. Imamo mi takvih igraca koji ce nam oni Sto se tice Lekica to je pomeni ocajan igrac u nasu koncepciju igre nikako se ne bi uklapao posto je visok i mrsav kao trska, a sto se tice njegove nagrade konkurencija mu je jaca osim mozda Medojevic koje jos tu debitant. Koliko ja znama 95% igraca iz ova cetiri kluba su tu bili i prosle godine, tako da oni tesko da se mogu ubrajati u debitante.
Milan

Post by Milan »

Radoye wrote:Dzaba sve price o privatizacije, dzaba sve price o Rabrenu, dzaba sve price o ovome ili onome... Pa onda bi najbolje bilo da cutimo i da se pretvaramo da je sve u najboljem redu!

Ne, nego bas treba o privatizaciji, o Rabrenu, o svemu sto ne valja, pa makar nemali mogucnosti da uticemo da se stvari promene, ali moramo da jasno stavimo svima do znanja da se ne slazemo sa situacijom.

Cutanje je znak odobravanja, i zato se ne sme cutati!
:!: :!: :!:

Upravo se zbog gore napisanog pakleno oseća Turijino (ne)pisanje!

Turija, potreban si svojoj Voši!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

Nisam bio za pricu o smeni trenera dok je sezona jos trajala...Sada sam dosta razocaran kako Sosa radi svoj posao! Prve pohvale i nagovestaj pozitivnih promena je bio rad na treninzima, ali pitanje je koliko je tesko bilo popraviti taj segment u odnosu na dosta neozbiljnog predhodnika!

Nisu problem samo tri vezana poraza, vec generalno losa igra, defanzivni stil, odabir igraca itd. Ne zelim da ulazim u dublju i detaljniju analizu, jedino cu reci da sam i ja misljenja da treba PRESECI, vratiti Djumija za trenera i dati mu punu slobodu i sansu! On je to svojim radom, odnosom prema klubu i navijacima svakako zasluzio, mislim da je doslo vreme kada su se stekli uslovi za njegov povratak! On je to prilikom odlaska i najavio!
Milan

Post by Milan »

Dejan wrote:vratiti Djumija za trenera i dati mu punu slobodu i sansu!
Naravno da sam i ja za Đumija, ali zar smo toliko ćoravi da do sada nismo uvideli kako je ova "sloboda" nemoguća u ovakvom ustrojstvu!? Kada bi Đumiju tako nešto i bilo obećano, pitam se koliko bi to trajalo. I šta ćemo onda? Jedino da Đumi prilikom svakog pritiska sazove konferenciju za štampu i javno to kaže svima. Možda bi se u tom slučaju neki i opametili...
POŠTO OBRAZ ???!!!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Milan Djuricic ce u narednim danima biti promovisan u novog sefa struke sttare dame srpskog fudbala!!! Juce odluceno na upravnom odboru zatvorenom za javnost!
To je bacio neko komentar, jel ima pojma neko nesto o tome? Ja ipak mislim da to nije istina.
Samo napred Vojvodina!!!
Jambo

Post by Jambo »

SlobaNN wrote:
Milan Djuricic ce u narednim danima biti promovisan u novog sefa struke sttare dame srpskog fudbala!!! Juce odluceno na upravnom odboru zatvorenom za javnost!
To je bacio neko komentar, jel ima pojma neko nesto o tome? Ja ipak mislim da to nije istina.
I ja neverujem u to !Suvise je lepo da bi bilo istinito!
Butorovicu-THE END !!!
servalsorim

Post by servalsorim »

Заиста лепа вест,ако је истинита!!!Још би лепша вест била да чујем да је Рабрен најурен!!!Зар није права срамота да нама ведри и облачи једини судија кога су провалили због намештања резултата и примања шушки!!!Треба му забранити да види стадион !!!
Знам да је овде тема тренер,али је ово било јаче од мене!!!
...uno di noi...
Post Reply