Trener(i) FK Vojvodina
Dzaba sve price o privatizacije, dzaba sve price o Rabrenu, dzaba sve price o ovome ili onome... Pa onda bi najbolje bilo da cutimo i da se pretvaramo da je sve u najboljem redu!
Ne, nego bas treba o privatizaciji, o Rabrenu, o svemu sto ne valja, pa makar nemali mogucnosti da uticemo da se stvari promene, ali moramo da jasno stavimo svima do znanja da se ne slazemo sa situacijom.
Cutanje je znak odobravanja, i zato se ne sme cutati!
Ne, nego bas treba o privatizaciji, o Rabrenu, o svemu sto ne valja, pa makar nemali mogucnosti da uticemo da se stvari promene, ali moramo da jasno stavimo svima do znanja da se ne slazemo sa situacijom.
- servalsorim
-
-
U prilog postu koji je Somborac napisao...
Sosi "ide u prilog" to da je postao nerazdvojan sa Rabrenom i da se ne odvaja od njega i samim tim smatra da je stekao zaledjinu za o(p)stanak i jos koji kredit od Predsednika.
Djumi 02.11.2006. wrote: Jevtic(napadac)-Macva Sabac
Damjanovic(napadac)-Bezanija
Rukavina(d.bek)-Bezanija ili Lakic (d.bek)-Podgorica
Stanisic(stoper)-Macva Sabac
Buruzanovic(napadac-vezni) Podgorica
Lazic (vezni)-Mladost Lucani
De Oliveira(vezni)-Srem SM -Brazilac
Gde su ovi igraci danas, 2,3 godine posle...17.12.2007 Djumi wrote: Ninkov=Cukaricki
Blazic=Cukaricki
Nikolic=Bezanija
Radivojevic=Hajduk
Simovic=Novi Sad
Lekic=Zemun
Bokic=Banat
Karamatic=Mladost Apatin
p.s.Dati sansu mladom Krasicu !

Sosi "ide u prilog" to da je postao nerazdvojan sa Rabrenom i da se ne odvaja od njega i samim tim smatra da je stekao zaledjinu za o(p)stanak i jos koji kredit od Predsednika.
-
Sto se tice Blazic i Ninkova to su opasni menadzerski igraci ne bi oni za dzabe otisli iz Cukrickog u Zvezdu. Imamo mi takvih igraca koji ce nam oni Sto se tice Lekica to je pomeni ocajan igrac u nasu koncepciju igre nikako se ne bi uklapao posto je visok i mrsav kao trska, a sto se tice njegove nagrade konkurencija mu je jaca osim mozda Medojevic koje jos tu debitant. Koliko ja znama 95% igraca iz ova cetiri kluba su tu bili i prosle godine, tako da oni tesko da se mogu ubrajati u debitante.
Radoye wrote:Dzaba sve price o privatizacije, dzaba sve price o Rabrenu, dzaba sve price o ovome ili onome... Pa onda bi najbolje bilo da cutimo i da se pretvaramo da je sve u najboljem redu!

Upravo se zbog gore napisanog pakleno oseća Turijino (ne)pisanje!
Turija, potreban si svojoj Voši!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nisam bio za pricu o smeni trenera dok je sezona jos trajala...Sada sam dosta razocaran kako Sosa radi svoj posao! Prve pohvale i nagovestaj pozitivnih promena je bio rad na treninzima, ali pitanje je koliko je tesko bilo popraviti taj segment u odnosu na dosta neozbiljnog predhodnika!
Nisu problem samo tri vezana poraza, vec generalno losa igra, defanzivni stil, odabir igraca itd. Ne zelim da ulazim u dublju i detaljniju analizu, jedino cu reci da sam i ja misljenja da treba PRESECI, vratiti Djumija za trenera i dati mu punu slobodu i sansu! On je to svojim radom, odnosom prema klubu i navijacima svakako zasluzio, mislim da je doslo vreme kada su se stekli uslovi za njegov povratak! On je to prilikom odlaska i najavio!
Nisu problem samo tri vezana poraza, vec generalno losa igra, defanzivni stil, odabir igraca itd. Ne zelim da ulazim u dublju i detaljniju analizu, jedino cu reci da sam i ja misljenja da treba PRESECI, vratiti Djumija za trenera i dati mu punu slobodu i sansu! On je to svojim radom, odnosom prema klubu i navijacima svakako zasluzio, mislim da je doslo vreme kada su se stekli uslovi za njegov povratak! On je to prilikom odlaska i najavio!
Naravno da sam i ja za Đumija, ali zar smo toliko ćoravi da do sada nismo uvideli kako je ova "sloboda" nemoguća u ovakvom ustrojstvu!? Kada bi Đumiju tako nešto i bilo obećano, pitam se koliko bi to trajalo. I šta ćemo onda? Jedino da Đumi prilikom svakog pritiska sazove konferenciju za štampu i javno to kaže svima. Možda bi se u tom slučaju neki i opametili...Dejan wrote:vratiti Djumija za trenera i dati mu punu slobodu i sansu!
POŠTO OBRAZ ???!!!
I ja neverujem u to !Suvise je lepo da bi bilo istinito!SlobaNN wrote:To je bacio neko komentar, jel ima pojma neko nesto o tome? Ja ipak mislim da to nije istina.Milan Djuricic ce u narednim danima biti promovisan u novog sefa struke sttare dame srpskog fudbala!!! Juce odluceno na upravnom odboru zatvorenom za javnost!
Butorovicu-THE END !!!
- servalsorim
Заиста лепа вест,ако је истинита!!!Још би лепша вест била да чујем да је Рабрен најурен!!!Зар није права срамота да нама ведри и облачи једини судија кога су провалили због намештања резултата и примања шушки!!!Треба му забранити да види стадион !!!
Знам да је овде тема тренер,али је ово било јаче од мене!!!
Знам да је овде тема тренер,али је ово било јаче од мене!!!
...uno di noi...