Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Forza Voša

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Forza Voša »

Velika steta sto se bas tako dogodilo da omanemo Ranka za par dana.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Milan

Post by Milan »

Ko sedi iza naše klupe na zapadu može da posvedoči zbog čega Žakulu nije trebalo skloniti. Pride, na nekoliko strana sam čuo da je super kao trener.

Image

Kad smo kod vaskrsnuća Radulovića…
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Slomenuo sam ja Zakulu. Nije nista bilo upereno protiv Jovanica, nego samog Zakule kao licnosti na klupi. Da makar jos dvojica igraca imaju njegov ratoborni duh na terenu, vec bismo bili drugi na tabeli.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Жакулу скинути за места тренера голмана је сулудо, у сваком смислу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Поручио је и да овај пут неће говорити о стварима унутар клуба као у претходном мандату, већ да ће бити фокусиран само на игру и терен.

– Тада сам био млађи и неки пут ми је био бржи језик од памети и сада се извињавам за неке своје изјаве. Мене сада само занима спортски део, играчи, утакмице и то ће овог пута тако бити. Конференције ће бити много мирније јер је клуб на високом нивоу, све је у дан, сви су задовољни и морам да поручим играчима да још више гину за грб Војводине. Ја ћу им већ данас на тренингу рећи шта значи Војводина и да ће она бити моћна као што је некада била. Резултати морају да буду бољи – истакао је Лалатовић.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

:greenbutt:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
fare

Post by fare »

Lalatović ima moju punu podršku sa onim šklj timom i sa budžetom 0 rečima o slovima on je imao odlične rezultate , sada ima mnogo jaču ekipu odlične strance i pare nisu problem kao što su bile zadnji put kada je bio . Ako počne da brljavi tipa da strance pogotovo kZS stavi na klupu i Medu skroz počne da sklanja e onda ga treba oterati a ako bude imao rezultate i igru treba mu dati podršku .Nikada ništa nije rekao protiv Vojvodine nasuprot tome uvek je hvalio borio se za igrače u onoj besparici i mislim da stvarno voli Vošu da je to već pokazao mnogo puta . A i ubeđen sam da će vratiti mnogo publike na stadion.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Lalatovićevo baronisanje kladioničarskog tipa savršeno se uklapa u nastup uprave novosadskog tima.
Ne bih ama bas nista dodao.
Milan

Post by Milan »

Nama je puno bodovo doneo, realno. Ali od prve utakmice od kada je tu prati ga je luda sreca. Izvukao je maksimum iz ekipe, ali Mladost nikada ruzniji fudbal nije igrala. Blok sa 7 defanzivnih igraca i kontre iz kojih daje golove.
I bez obzira na 6 pobeda u 7 utakmica, tvrdim da je Tomislav Sivic trener za Lalatovica, takav vama treba. Igrali smo ofanzivno, napadacki, cak i bez adekvatnih napadaca, ali uzivanje je bilo gledati taj fudbal, pa i kada gubis.
Mislim da bi sa ovako ofanzivnom ekipom Vojvodine cudo napravio.

Pogled iz ugla navijača Mladosti, mog prijatelja.
POŠTO OBRAZ ???!!!
hvylarn

Post by hvylarn »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... og-uspeha/
– Nenad Lalatović je čovek koji mi je najviše pomogao u životu, učinio me je trofejnim igračem, a to nikako nije lako u Srbiji kad niste u Crvenoj zvezdi ili Partizanu. I ono najbitnije, velika mi je čast i zadovoljstvo što ćemo ponovo sarađivati u Vojvodini, iskreno se radujem periodu koji je pred nama. Lalatović se vratio u klub kojem je mnogo dao, trener je sa najviše pobeda u Vojvodini, a zna se kakve je sve šefove sturčnog štaba ovaj tim imao kroz istoriju. I to je za svako poštovanje. Nadam se da ćemo ponoviti uspehe, zacrtali smo zajedno nove ciljeve.
Bilo kako bilo sa Lalatom, sa druge strane je zanimljivo pročitati ove izjave.
Milan

Post by Milan »

Тренер Војводине најавио је да су Кејлеб Сери и Марко Полетановић спремни и да су у конкуренцији за састав.

– Сери и Полетановић су спремни и биће у конкуренцији за меч. Сигурно да ће бити одређених промена, али ви знате да ја нисам неки љубитељ ротација и да тим који побеђује не волим да мењам. Једноставно, код мене играју само најбољи, име и презиме ме не занима, само учинак и да Војводина побеђује. Они који буду најбоље тренирали и који буду жељни да врате Војводини стари сјај, они ће играти – истакао је Лалатовић.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Да ли се две задње Лалатове реченице из горњег текста односе и на Радуловића, и зашто не? :whistler:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Жакула тренер голмана омладинаца...
Post Reply