Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Milan »

Imaš li muda da sam odeš?

Krtolicu ste oterali ni krivog ni dužnog, a sve to da biste doveli ovu prevaru od trenera, sa problematičnom zavisnošću. Pa bravo!

Najgore od svega je što će se ovaj dunster sad forsirati do kraja i po svaku cenu. Uništiće i rasterati i ono malo dobrog što je u ekipi bilo, da se nećemo sastaviti godinama.

Odlazi(te)!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Loš rezultat, Seri na klupi u prilog onome što sam napisao pre neki dan, ne vidi ga Lalatović i ne treba mu. Ali što gori rezultati, to veće šanse da mu dovedu bar trojicu od četvorice koje hoće.
VošaNS

Post by VošaNS »

Karma radi svoje. Nije hteo da ostane u Lučanima gde je imao rezultat već je potrčao za parama. Ishod očekivan.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ssnigd

Post by ssnigd »

Skloniti Serija iz tima, ne znaci imati muda da pravis rezove u ekipi, vec da si GLUP!!!
Proklet bio dan kada su te vratili u nas klub!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

Jedino gde se do sada može pohvaliti Lalatović je minutaža i traka Medojeviću. Meda igra mnogo i startuje utakmice što kod Krtolice, a pre toga i Bandovića nije bio slučaj. Što se tiče trake gledajući intervju izgleda da je Njegoš sam prepustio Medi. Jedini ispravan potez Lalatovića do sada.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

VošaNS wrote: Sat Nov 23, 2024 10:45 pm Karma radi svoje. Nije hteo da ostane u Lučanima gde je imao rezultat već je potrčao za parama. Ishod očekivan.
Nije potrčao za parama, nema on uopšte jak ugovor kod nas.

Imao je bolji ugovor u prošlom mandatu nego sada, verujem da to zvuči kao absurd ali je tako.

Imao je veći iznos kod Neška nego kod nas, barem po onome što sam ja čuo.

On je hteo kod nas jer džabe mu i da završi kao drugi sa Lučanima, on posle katastrofa u Banjaluci, Arabiji i Ukrajini ne može da očekuje taj korak više u karijeri.

Jedina šansa smo mu za to bili mi i on je bio svestan toga i igrao na ti kartu.

Nakon katastrofe koja će mu se desiti pod našom klupom jedino gde će moći da prodaje maglu osim klubova iz nižeg i srednjeg doma je možda Novi Pazar gde i dalje ovako ili onako veruju i cene njega a da bude uopšte medijski ispraćen njegov bilo kakav rezultat i sl.
Turija

Post by Turija »

@Deep,
jedino sto ne verujem iz posta je to da mu je Nesko dao vise novca, nego Vosa.
Mogu cak i da poverujem da ima slabiji ugovor u Vosi, nego u prethodnom mandatu ( jer UO nije bio jedinstven za njegov povratak ), ali da Nesko lako daje pare, hiljadama evra, to nikako. Pa, on je Kosanu jedva dao trenerku i patike ( secas se sta je pricao tada?).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Da li je imao veći ugovor u prvom mandatu nego sada, ne znam, nije isključeno da je istina. A da je imao više u Lučanima nego sad u Vojvodini nije istina. Njegova tarifa je 10.000e neto mesečno + jake premije + plate pomoćnicima koje idu oko 3000e, za klubove srednjeg nivoa tipa Lučani, Kragujevac, GAT itd...Ali onda konkretno za GAT i Kragujevac stavi premiju za opstanak u ligi 50-80 hiljada evra, u zavisnosti kada i u kom stanju zatekne klub. U Vojvodini sada je dobio platu koja je bar 50% veća.
djoks

Post by djoks »

Следећу домаћу утакмицу извиждади лалатовића и дати му до знања да може да иде јер није он битнији од Серија, Бароша, Сиџенџеа
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Тренер Војводине свестан проблема, али и уверен да ће их решити у зимском прелазном року.
Човече, ти нећеш дочекати зимски прелазни рок...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Једина срећа у несрећи након ових киксова је можда што ће стварно неко одјебати ову наркоманску Јовану Јеремић заувек из клуба
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Надам се да наркоманчина неће дочекати нову годину на нашој клупи.Нек оде сам ако има образа.
Karlsson

Post by Karlsson »

Kada je došao u klub hvalio je tim, govori kako Vojvodina ima najjači sastav posle zvezde. Sada odjednom stranci su problem, a ko bi drugi i bio? Bandoviću i Krtolici to nije bio problem, ali njemu jeste. Već se pravi teren za dovođenje domaćih polovnjaka u četvrtoj deceniji života.
Šta god mislili o upravi i o radu kluba barem je u jednom Vojvodina bila na dobrom putu: proboj na zapadno tržšte, ulaganje ozbiljnijeg novca za dovođenje kvalitetnih stranaca i domaćih igrača. Ovo sa Lalatovićem je nekoliko koraka unazad. Vraćanje na staro.
Verujem da Zbiljić uopšte nije želeo Lalatovića, jer je javno i govorio da se Lalatović ne uklaa u viziju kluba, ali očigledno je neko moćniji koji tretira Vojvodinu kao privatnu svojinu i dedovinu odlučio da ispuni Lalatoviću želju s obzirom da je ovaj mesecima trubio po medijima kako je kupio kuću u Novm Sadu, kako želi da se vrati u klub, navijači ga traže i šta sve ne.
Smejurija i tuga.
Milan

Post by Milan »

Da li je neko sposoban i voljan da iseče onu izjavu iz intervjua (dok je nisu obrisali) gde je rekao da potpisuje drugo mesto sa ovim igračima? :beg:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Salvador

Post by Salvador »

Nema nikakve logike da on dalje ostane na klupi - dve neresene kod kuce protiv objektivno slabijih protivnika, sramotni poraz sa amaterskom igrom protiv zvezde, nerešeno protiv Uba i samo jedna pobeda sa srećnim penalom a kraju protiv Ofke.
Igra je bila još gora od rezultata, slabija i od Krtolice i Bandovica.
Post Reply