Modrica-Vojvodina 0:1
Modrica-Vojvodina 0:1
Prvo poluvreme je zavrseno bez golova. U drugom poluvremenu gol odluke je dao a ko drugi nego Maradona Marko Jovanovic! Ceo turnir je prosao u totalnoj dominaciji crveno-belih iz Novog Sada pa zato i ne cudi sto su sve nagrade za igrace pripale njima- Todic je bio najbolji golman, Marko Jovanovic najbolji strelac turnira dok je Savo Kovacevic proglasen za najboljeg mladog fubalera.
Sve cestitke strucnom stabu i igracima na prvom uspehu u novoj sezoni!!
Sve cestitke strucnom stabu i igracima na prvom uspehu u novoj sezoni!!
Last edited by Владика on Thu Aug 04, 2005 3:23 am, edited 1 time in total.
PRIJATELJ
Bravo momci.Napokon,posle godinu dana rezultat vredan paznje.Sad treba nastaviti sa pobedama a valjda ce nase vajno rukovodstvo znati bar malo ceniti trud i rezultat i isplatiti nesto dugovanja igracima i strucnom stabu.U zdravlje.
Re: PRIJATELJ
Ova ti valja!PRIJATELJ wrote:Bravo momci.Napokon,posle godinu dana rezultat vredan paznje.Sad treba nastaviti sa pobedama a valjda ce nase vajno rukovodstvo znati bar malo ceniti trud i rezultat i isplatiti nesto dugovanja igracima i strucnom stabu.U zdravlje.
Pridružujem se čestitkama.
Dve vezane pobede u gostima zaslužuju neku bolju premiju.Nadam se da rukovodstvo u NS nije samo spavalo za vikend
.Bio bi red da je spremilo neke pare za trofej. 
Dve vezane pobede u gostima zaslužuju neku bolju premiju.Nadam se da rukovodstvo u NS nije samo spavalo za vikend

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan Djuricic
Evo stigosmo iz Gradiske pa da Vam ukratko prenesem utiske sa utakmice.poceli smo u sastavu:Todic,Mandic,Lazarevic,Stepanov,Pekaric,Milutinovic,Kovacevic,Dobric,Milosavljevic,Buac,Jovanovic.
Prvo poluvreme smo odigrali nesto slabije (pola sata) tako da je Modrica imala inicijativu ali bez sansi za gol.Pred kraj poluvremena igramo nesto bolje i Buac i Jovanovic imaju zrele prilike(posebno Buac) ali ne postizu gol.Drugo poluvreme imamo inicijativu a Modrica pokusava iz kontra napada da postigne gol.Moram da kazem da su nam sudije ponistile regularan gol(kao i juce) u prvom poluvremenu(Milutinovic).U 80 minutu M.Jovanovic postize retko vidjen gol iz sl.udarca i donosi pobedu Vosi.veoma je vazno reci da nismo vec trecu utakmicu za redom primili gol.Nazalost moram da kazem da se Pekaric povredio(koleno) i da nece sigurno igrati prvo kolo prvenstva.U igru su ulazili Djuric,Despotovic,Vukobratovic,Vukelja.
Todic je proglasen za najboljeg golmana turnira,Jovanovic je najbolji strelac a Savo kovacevic je najperspektivniji mladi igrac.Odmah po zavrsetku turnira smo krenuli kuci i evo me za kompom.
p.s.Kovacevic je iz omladinaca Vojvodine i 1988 je godiste.
Prvo poluvreme smo odigrali nesto slabije (pola sata) tako da je Modrica imala inicijativu ali bez sansi za gol.Pred kraj poluvremena igramo nesto bolje i Buac i Jovanovic imaju zrele prilike(posebno Buac) ali ne postizu gol.Drugo poluvreme imamo inicijativu a Modrica pokusava iz kontra napada da postigne gol.Moram da kazem da su nam sudije ponistile regularan gol(kao i juce) u prvom poluvremenu(Milutinovic).U 80 minutu M.Jovanovic postize retko vidjen gol iz sl.udarca i donosi pobedu Vosi.veoma je vazno reci da nismo vec trecu utakmicu za redom primili gol.Nazalost moram da kazem da se Pekaric povredio(koleno) i da nece sigurno igrati prvo kolo prvenstva.U igru su ulazili Djuric,Despotovic,Vukobratovic,Vukelja.
Todic je proglasen za najboljeg golmana turnira,Jovanovic je najbolji strelac a Savo kovacevic je najperspektivniji mladi igrac.Odmah po zavrsetku turnira smo krenuli kuci i evo me za kompom.
p.s.Kovacevic je iz omladinaca Vojvodine i 1988 je godiste.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Evo mene nazad sa godishnjeg u Mexicu, uragani duvashe ali me ne oduvashe, shta je malo vetra za ovakvoga junaka!
Chestitke za lepe rezultate na pripremama, ali samo da podsetim da (kao i proshle godine) rezultati su vazhni samo u zvanichnim utakmicama. Lepo je kad se pobedi, ali ovo se ipak ne broji.
Nadam se da ce Marko da nastavi ovako i u prvenstvu i vec jednom pochne da uzvraca za sve poverenje koje mu je ukazivano. Takodje ohrabruju i dobre igre nashih klinaca. Josh da bude i para, gde bi nam bio kraj...

Chestitke za lepe rezultate na pripremama, ali samo da podsetim da (kao i proshle godine) rezultati su vazhni samo u zvanichnim utakmicama. Lepo je kad se pobedi, ali ovo se ipak ne broji.
Nadam se da ce Marko da nastavi ovako i u prvenstvu i vec jednom pochne da uzvraca za sve poverenje koje mu je ukazivano. Takodje ohrabruju i dobre igre nashih klinaca. Josh da bude i para, gde bi nam bio kraj...
Djumi jel' ovo znachi da Pekar sigurno nece igrati, ili da nije sigurno da ce igrati u prvom kolu?Nazalost moram da kazem da se Pekaric povredio(koleno) i da nece sigurno igrati prvo kolo prvenstva
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Samo mi jos reci da je Maradona bezrazlozno bio izlozen kritikama,i da se ubijem!!!! I uostalom,sta nama Maradonini golovi trebaju kad je gusto,neka se tu pokaze.Koliko sam docuo,nesto se promenilo u Maradoninoj igri???Djumi,nadam se da ti je dijagnoza bila prava i da ce terapija biti 100% uspesna kada je Marko u pitanju.Djordje wrote:Ma koliko M. Jovanovic bio izlozen kritici navijaca covek postize golove,a to je, slozicete se, najvaznije. Jos jednom bravo za celu ekipu.
I da se jos jednom razumemo,aplaudirace i Armada Zilicu kad donese pobedu Rijeci,pa kako necemo i mi Marku.... niko njega ne mrzi,neka samo tako nastavi....

Radoye wrote:Djumi jel' ovo znachi da Pekar sigurno nece igrati, ili da nije sigurno da ce igrati u prvom kolu?Nazalost moram da kazem da se Pekaric povredio(koleno) i da nece sigurno igrati prvo kolo prvenstva
Pekaric nazalost nece moci da igra sigurno 20-dana pa samim tim nece ni poceti prvenstvo.
Milan Djuricic
Licno mislim da cemo se izboriti za evropu ali ce ona biti konstantno pracena borbom za opstanak.Razlog tome je 7 ekipa koje ispadaju iz lige.slavko wrote:Ajd sad ja malo da budem debilan. Hocemo li opstati u ligi?
Tako je Radoye isti je princip u pripremnom periodu.Za pobedu je lepse cuti ali sustina je dali se ekipa konsoliduje i dali napreduje.Radoye wrote: Chestitke za lepe rezultate na pripremama, ali samo da podsetim da (kao i proshle godine) rezultati su vazhni samo u zvanichnim utakmicama. Lepo je kad se pobedi, ali ovo se ipak ne broji.