RK Vojvodina
Re: RK Vojvodina
28:25. Минут 58!...партизан победио 35:18. Треба нам победа за титулу!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!
Минут и по до краја!!!!!!!!+3 имамо!!!
ЕДИТ: Неки инцинденти, жандари улећу...наша клупа потпуно мирна не наседа на провокације!
ЕДИТ2: Нишлије повлаче играче
намерно! Није ми јасно шта се дешава, наши славе са Фирмом!
ЕДИТ3: Враћају се нишлије, изгледа да се наставља кад се обрише паркет и када избаце све што су побацали на наше рукометаше. Минут и по до краја.
ЕДИТ: Неки инцинденти, жандари улећу...наша клупа потпуно мирна не наседа на провокације!
ЕДИТ2: Нишлије повлаче играче

ЕДИТ3: Враћају се нишлије, изгледа да се наставља кад се обрише паркет и када избаце све што су побацали на наше рукометаше. Минут и по до краја.
Last edited by Passion on Sat May 11, 2013 8:42 pm, edited 1 time in total.
Dakle, neverovatno, domaći kravataši ne daju Voši da uzme titulu. Ali, nema šanse, titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Last edited by borrissey on Sat May 11, 2013 8:40 pm, edited 1 time in total.
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
- Tony Starks
Kraj! Titula!
Bravo momci!

Bravo momci!

- Red Marquis
- Moderator
Probali su razne stvari u rukometnom savezu...ali ne ide, ne ide....
T.I.T.U.L.A!
Kapa dole momcima!
T.I.T.U.L.A!
Kapa dole momcima!
Io odio Belgrado
Melem na ljutu ranu!!!!
BRAVO MOMCI!!!!!
BRAVO MOMCI!!!!!
'Bem te, koja ekstaza!!! Ovi momci su FKV!!!
Stara damo, nisi me izneverila, opet si pokazala da nagrađuješ one najvernije, koji i posle najtežih poraza ostaju uz tebe!!!
Volim te ludo!
EDIT: Ja sam tek sad skontao da sam napisao: "Ovi momci su FKV!!!" Ponela me ekstaza
Stara damo, nisi me izneverila, opet si pokazala da nagrađuješ one najvernije, koji i posle najtežih poraza ostaju uz tebe!!!
Volim te ludo!
EDIT: Ja sam tek sad skontao da sam napisao: "Ovi momci su FKV!!!" Ponela me ekstaza

Last edited by Mackycool on Sat May 11, 2013 10:21 pm, edited 1 time in total.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Žurkaaaaaaaaaaaaaaaa! Ćiribu ćiriba!
Да, да...то је то! О како је добро бити луд за тобом!Mackycool wrote:Stara damo, nisi me izneverila, opet si pokazala da nagrađuješ one najvernije, koji i posle najtežih poraza ostaju uz tebe!!!
Volim te ludo!