http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 27818.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je shecky, zna bre naša Stara da smo mi u nju bolesno zaljubljeni i da ćemo joj se ponovo vratiti. Iskusna je ona, 99 leta je njoj. Nadam se i ja da ćemo se vratiti još jači i još brojniji. Jesmo mi tamo izgubili kup i to šesti put, ali smo i dobili. Niko od ovih blizanačkih dupelizaca ne može da veruje da naša Stara može toliko ljudi da privuče, zabezeknuti su onim što su videli. S obzirom da nije bilo ni jedne varnice sa terena koja bi podstakla masu da još jače krene da urla mi smo bili odlični, zamislite kakva bi ludnica nastala da smo ga učačkali! Proći će još mnogo vode Dunavom dok se ove rane ne zaleče, ali oni sad više ne znaju šta da očekuju od nas, svaki put smo se vraćali brojniji, svaki put nas je bilo sve više, posle svakog poraza mislili su da ćemo se raspasti a mi u inat svima dođemo još jači i napaljeniji. Ceo sever je bre skakao i pevao, svaka čast Firmi na svemu, svaka čast svima nama koji smo bili tamo, odneli smo jednu veliku pobedu čije plodove sad ne možemo da osetimo u punoj meri jer smo pa malo je reći utučeni onim što smo videli na terenu.shecky wrote:@kapri @mare svaka vam cast na postovima!!!
ps @Mare .. svaka ljubav kad tad razocara zar ne?
Apsolutno se slazem sa napisanimTony Starks wrote:Slažem se s ovim skroz. Ali baš zbog toga ostaje žal za tim što uvek toliko malo zafali da ta ekspanzija o kojoj pričaš dostigne vrhunac, uvek je tu neka petokraka, Vaduc, Borac, Jagodina ili neka teška svinjarija uprave da sve to ukoči ili vrati unatrag, tako je bukvalno već godinama od kad ekspanzija traje. Upravo zbog toga ja i dalje jedem svoju džigericu zbog onog što se desilo u sredu, ne mogu da izbijem iz glave činjenicu da je taj jebeni trofej (zajedno sa sasvim lepim prolećem uz FKV ove godine, eventualnom dobrom predstavom u Evropi i potonjom jubilarnom sezonom) mogao da katapultira slaninarsku ekspanziju u nebo. Meni je to upravo i bio najveći razlog zbog čega sam želeo ovaj kup, a ne sam trofej po sebi, jer je on u mojoj glavi već odavno obezvređen (ako je ikad i vredeo). A drugi razlog je bio da se osvajanjem trofeja već jednom prekine ta opsesija kupom i da energiju preusmerimo na mnogo bitniji front. E sad nam, daleko bilo, još samo fali neki novi debakl s petokrakom, pa neki novi Vaduc, pa da se za čas sa 11.000 ljudi u Beogradu vratimo na rasulo od pre godinu - godinu i po. Zato, uprkos razočarenju i ogorčenosti, nemamo luksuz da odustajemo i predamo se defetizmu, jer jedino mi smo ti koji možemo da odbranimo Staru damu od udara koje trpi i spolja i iznutra. To posebno važi za tu utakmicu sa petokrakom od koje mnogi toliko strahuju, s razlogom, jer imaju u vidu s jedne strane činjenicu da će spolja doći do pritisaka neviđenih razmera na klub, a sa druge strane na slabosti samih ljudi unutar kluba. A mi smo tu da stavimo do znanja da nećemo mirno ćutati na takve stvari, a to možemo jedino na stadionu.
Ma da ih deknemo bili oni prvi ili deseti to me ne zanima, ne dolazi u obzir bilo kakav drugi rezultat nakon ove sramote! Ako ne dobiju petokraku svima im poskidati dresove i mr's u 3PM. A one koji ne nose dresove - (ne)strucni stab i vrlu nam upravu - skinuti na golo pa ih paradirati kroz centar.Casual wrote:Jedino izvinjenje igraca koje mogu da prihvatim je da petokraka dodje u Novi Sad kao prva i da ih deknemo i ostavimo ih bez titule.
Sad si me bacio u dilemu sta bi bio veci spetkl!?Radoye wrote:Ma da ih deknemo bili oni prvi ili deseti to me ne zanima, ne dolazi u obzir bilo kakav drugi rezultat nakon ove sramote! Ako ne dobiju petokraku svima im poskidati dresove i mr's u 3PM. A one koji ne nose dresove - (ne)strucni stab i vrlu nam upravu - skinuti na golo pa ih paradirati kroz centar.Casual wrote:Jedino izvinjenje igraca koje mogu da prihvatim je da petokraka dodje u Novi Sad kao prva i da ih deknemo i ostavimo ih bez titule.
Ljudi smo, podmazaće se. Imamo viška bodova, a ne trebaju nam - ko je lud da to ne naplati?Casual wrote: Jedino izvinjenje igraca koje mogu da prihvatim je da petokraka dodje u Novi Sad kao prva i da ih deknemo i ostavimo ih bez titule. Mada koliko ce to zavisiti od igraca, al to smo mi... Ocekuj neocekivano!
Dokle god pristaju da rade na nacin na koji se radi.shecky wrote: I doke SAMO trener da bude veciti krivac??