Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

Evo jedne veoma,vema interesantne info sa RF-foruma koja ce nadam se sve mnoge vise obradovati od nekog pojacanja...Mislim ovo i jeste veliko pojacanje za nas napad :D
Marko Jovanovic otputovao je u Poljsku u potragu za novim klubom.U pitanju je prvoligas Zaglebje, ovogodisnji ucesnik Kupa UEFA.
Iskreno se nadam da se nece vratiti... :D
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Mozda cu pogresiti prezimena Paripovic(novi sad),Radovic(ofk) i Vesovic(buducnost) su danas na treningu od novajlija bili prisutni,od starosedelaca nije bio MJ
Turija

Post by Turija »

:o :shock: :?
Tražim pomoć prijatelja.
Dejane, postoje li kakvi podaci o ovim imenima?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Imena i nisu nesto zvucna,ali tek je pocetak prelaznog roka i ocekujte mnogo zvucnija imena uskoro...
Citiracu samo par reci novog predsednika-Od sada je jedini cilj Evropa i samo o njoj razmisljajte.
Dejan

Post by Dejan »

Turija wrote::o :shock: :?
Tražim pomoć prijatelja.
Dejane, postoje li kakvi podaci o ovim imenima?
Ognjen Paripovic je rodjen u NS (79-80 god)Igra na poziciji desnog beka valjda je dosta visok...Poceo je karijeru u Kabelu,zatim je igrao u Cementu(B),pa potom u neko Ruskom manjem klubu valjda...Mozda i nije rec o losem igracu,ali cisto sumljam da ce biti prvi izbor za poziciju desnog beka...

Sto se tice Radovica i Vesovica da li se mozda zna njihova imena ili na kojim pozicijama igraju?
Djumi

Post by Djumi »

Vidim da je pocelo da se desava nesto :!:
Paripovic je Dejane igrao jos negde i u Rumuniji(ali ne znam gde).Igra na poziciji stopera i nudio se Vosi i dok sam ja bio trener ali nisam mu dozvolio da bude na probi.Vrlo je slican igrac Krasicu.
Radovic igra na poziciji desnog beka i igrao je u Ofku do pre dve godine dok nije dosao Bane Ivanovic.Tada ga Ofka ustupa u Hajduk sa Liona (bas te godine kad su igrali Super ligu).Posle toga ne znam gde je igrao.
Mali nizak ali izuzetno borben.Vrlo slican Mandicu :!:
Veskovica ovako na prvi pogled ne znam ali videcu u mojim papirima :!:
Sve u svemu mislim da ovo nisu neka pojacanja i da li su uopste pojacanja :!: :?: Ali ovo je tek pocetak i mislim da ce Vosa imati dobar tim(bar se nadam).
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

Igor Radovic je Niksicanin(78 god)Igrao je za Sutjesku,Milicionar,OFK-u,Hajduk(L) i Hajduk(K) mada mi se cini da ove sezone nije bio registrovan za prvu ligu...Slican igrac Mandicu i ne znam da li ga mozemo nazvati pravim pojacanjem isto kao i Paripovica...

Dok Vesoviv ili Veskovic stvarno ne znam ko je...
Anonimus

Post by Anonimus »

Sta je do kraja bilo sa Nasticem, pricalo se da ide u Rusiju....
Dejan

Post by Dejan »

Evo postoje dobri izgledi da novo odnosno prvo pravo pojacanje postane Miroslav Opsenica :!: Ranije je dosta ovde pisano o njemu...Rodjen je u Apatinu(81) igra na poziciji levog beka,ali dobro se snalazi i u ofanzivnim akcijama...u igri koristi dobro obe noge,brz je i prodoran ima veoma dobar centar-sut i prekide dobro izvodi...Mislim da je jedan trenutmo jedan od boljih levih bekova u zemlji...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Koliko sam cuo danas su za Vojvodinu potpisali Babalj(golman) i Opsenica iz Mladosti Apatin
Turija

Post by Turija »

Opsenica je pravo pojačanje :lol:
Babalj bi mogao biti solidan golman.Nadam se da je napredovao u odnosu na vreme kad smo ga gledali na prvoligaškim terenima.
Dobro je, zahuktavamo se. :arrow: Idemo dalje, u sledeće linije tima: među centralne odbranbene, vezu, špic, sa još respektivnijim imenima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Idemo dalje...

Po recima Rabrenovica danas bi za Vosu trebalo da potpise M.Davidov iz Cacanskog Borca koji je letos bio par dana kod nas na pripremama.
Dejan

Post by Dejan »

Djordje Babalj je 81 god.Iz Apatina je pored Mladosti u per navrata je igrao u Tavankutu i CSK.Rec je o dosta kvalitetnom golmanu i mislim da je Kahriman dobio pravu konkurenciju za mesto na golu!

Prezime: Davidov
Ime: Milan

Visina: 185 cm, težina: 82.
Mesto u timu: vezni.
Sportska biografija; karijeru počeu u FK ''Omladinac'' iz Deronja, gde je prošao sve selekcije, da bi sa 18 godina prešao u FK ''Tekstilac Ites'' iz Odžaka.
2000.godine odlazi u FK ''Cement'' iz Beočina u drugu saveznu ligu.
Posle odigrane jedne sezone u FK ''Cement'' prelazi u FK ''Mladost'' iz Apatina gde nastupa u prvoj saveznoj ligi Jugoslavije jednu takmičarsku sezonu.
Sezona 2002/2003.godine dolazi u FK ''Hajduk Rodić M&B'' iz Kule.
Sezona 2002/2004.godine nastupao na 22 utakmice postigao 1 pogodak i dobio 7 žutih kartona .
Sezona 2003/2004.godine nastupao na 24 postigao 1 pogodak i dobio 4 žuta kartona.Kasnije nastupa za Borac(C).
Treneri: Miloš Cetina, Milan Đuručić, Bogić Dragi, Čedomir Đoinčević, Ostojić Miloljub i Raičević Momčilo.
Image
Djumi

Post by Djumi »

Opsenica je zimus potpisao za OFK Beograd ali nije zadovoljio kriterijume Krcmarevica pa su ga vratili u Apatin.Ako Vosa bude igrala sa 4 igraca u liniji On sigurno ne moze da igra beka.Na poziciji levog veznog moze sigurno da igra i mislim da je dobar igrac.Jedina moja zamerka za njega je da mora da skine kolograme.
Babalj je prosle sezone bio rezerva u Mladosti iz Apatina ali dobar je golman.Verovatno ga i dovode da bi sedeo na klupi.
Milan Davidov je strasan igrac i bice veliko pojacanje za Vosu.

Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

Milan Davidov je koliko sam cuo potpisao za Vosu!
Vode se pregovori oko Cirke,Ace Davidova i Joce Radivojevica kao i oko veoma dobrog napadaca Bobana Stojanovica(uslov je da potpise za Vosu,ne dolazi u obzir pozajmica) ipak po meni prvi izbor u napadu bi trebao da nam bude Marko Markovski :!:

Spominjani su jos Ivan Todorovic(Zeta),Ivan Vukovic(Zeta),Burzanocic(Buducnost)Lakic(Buducnost)Djurdjic(Radnicki P)V.Milenkovic(RadnickiN)...
Post Reply