Passion wrote:Пошто никада ни нисам веровао да смо ''финансијски најстабилнији клуб у региону'', нећу превише коментарисати наш дуг. Само не знам којом силом звезда није на овом списку?
Ne možeš staviti cenu na stub srBstva.
Ako spojimo dug sa hotelom , šesto mesto. Valjda to mesto vodi u Evropu
Passion wrote:Пошто никада ни нисам веровао да смо ''финансијски најстабилнији клуб у региону'', нећу превише коментарисати наш дуг. Само не знам којом силом звезда није на овом списку?
Koliko sam shvatio ovo su "aktivni" privredni subjekti, pretpostavljam da to znaci da nisu pod blokadom, a cigani verovatno jesu...
Mada me nista ne bi zacudilo...
Eto sad je jasno zasto dogodine necemo igrati Evropu, dzabe mazanje ociju pricama o stadionu, saopstenjima gradskoj upravi i slicnim cirkuskim predstavama.
Oasis wrote:kako me ubise frustracije sto nemamo muda da oteramo bandu.
A ko ti kaže da svi mi želimo da oni odu?Možda nekima i nije do toga da se menja trenutna situacija.
I kako da ih teramo kada i dalje igramo onako kako oni sviraju i nasedamo na trilionito svaljivanje krivice na nekog drugog, a pritom se napalimo čim nam se nešto obeća?
Ne bih rekao da tu fale "muda" već nešto drugo što se nalazi u gornjem delu tela ili u centralnom više sa leve strane.
slazem se delimicno sa tobom. Mi iz sezone u sezonu igrao istu ulogu Ovo danas je pustena utakmica sigurno. Taoci smo sacice ljudii i da, nemamo muda, jer da imamo ne bi posle svakog samara kukali na upravu vec bi uzeli stvar u svoje ruke.