DUB wrote:Treba izvesti naše klince da pokidaju malu žgadiju k'o mačići muškatle!
Da im nabiju kompleks za sledećih 20 godina!

DUB wrote:Treba izvesti naše klince da pokidaju malu žgadiju k'o mačići muškatle!
Da im nabiju kompleks za sledećih 20 godina!
Nisi jediniSamo borbeno ! wrote:Ako je ta vest za cigane tacna, ne znam za vas ali ja sam alav do jaja i hocu da ih napunimo do vrha,znaci puni kucku !
Pokidao prednje ukrstene ligamente, 6 meseci van terenaWeAreTheFirm wrote:Šta je sa Bobom, jel on povređen?
I zna li neko do kad mu važi ugovor sa Spartakom, mislim da vredi i da zaslužuje da igra u klubu za koji navija...
Ружнал wrote:Ристовски и званично тренер Доњег Срема
Суперлигаш из Пећинаца није дуго трагао за тренером, после одласка Богића Богићевића.
Екипу ће у наредном првенству предводити Љубомир Ристовски, дојучерашњи кормилар Смедерева.
Данас ће у клупским просторијама и званично бити представљен, некадашњи кормилар новосадских Пролетера и Војводине, затим Спартак Златибор воде и Новог Пазара, сомборског Радничког, Ветерника… А у 17.00 одржаће и први тренинг и упознати се са новим ученицима.
Ристовски је власник ПРО лиценце, запажену каријеру у копачкама градио је у Новом Саду и чачанском Борцу, а чак седам година играо је у португалским клубовима, Пенафиелу, Униао Мадеири, Национал Мадеири…
У завршна два кола, на клупи Доњег Среме, седео је Влада Наић, па ће својевремено капитен овог клуба, поново обављати улогу најближег сарадника шефа стручног штаба.