100 godina kluba
Re: 27.05.2013. Šta dalje?
nikako se ne slazem da treba sto pre da ispadnemo iz evrope..treba da guramo dokle moze..prva dva kola smo nosioci trebalo bi do prodjemo pa da skupimo koji bod trece kolo mozemo ili dobiti neki tim koji je u nasem rangu ili neki tim koji ce napuniti karadjordje...a u zadnjem kolu bi dobili sigurno neki jak tim..sta bi nam falilo da gledamo lacio ili neki slican tim..trenera smeniti samo ako mozemo boljeg naci..prodati koga moramo abu trajkovic vulicevic i katai koji zavrsava sa pozajmicom..vratiti ivanica dovesti napadaca levog i desnog beka ...i navaliti na duplu krunu...
- Red Marquis
- Moderator
Re: 100 godina kluba
Što duže treba o(p)stati u Evropi, to je valjda jasno. Na takvim mečevima se javno mnjenje menja i klinci (uz mečeve sa blizancima) bivaju trajno zaraženi s klubom. Evropa je bila i ostala za ovakve zemlje poput naše jedino merilo.
Ideja za besplatni istok i simbolični zapad je odlična ideja, jer iako sam i sam na zapadu, ne treba da dozvolimo da nam ta tribina proguta ostale. Pogotovo jer prima svega nekih 4000 i kusur mesta.
Ideja za besplatni istok i simbolični zapad je odlična ideja, jer iako sam i sam na zapadu, ne treba da dozvolimo da nam ta tribina proguta ostale. Pogotovo jer prima svega nekih 4000 i kusur mesta.
Io odio Belgrado
-
Sve u klubu i oko njega je toliko zagađeno da je uvreda za zdrav razum raspravljati o temama koje su pokrenute.
Kakva Evropa, kakvo prvenstvo, kakav kup, kakve p**** materine?!
Za navijača koji se ne da levatiti najjeftinijim forama koje takođe vređaju inteligenciju, postoje 2 opcije: odlazak sa stadiona i ignorisanje utakmica ili ostanak na stadionu i kritika onih koji vode klub i borba za njihov odlazak iz kluba.
Pošto za ovo drugo ne vidim previše zainteresovanih, sve sluti na unutrašnju emigraciju.
Kakva Evropa, kakvo prvenstvo, kakav kup, kakve p**** materine?!
Za navijača koji se ne da levatiti najjeftinijim forama koje takođe vređaju inteligenciju, postoje 2 opcije: odlazak sa stadiona i ignorisanje utakmica ili ostanak na stadionu i kritika onih koji vode klub i borba za njihov odlazak iz kluba.
Pošto za ovo drugo ne vidim previše zainteresovanih, sve sluti na unutrašnju emigraciju.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Spomen ploca na stadionu stradalim igracima "milionerskog tima" u novosadskoj raciji i u drugom svetskom ratu.
Sramota je da posle toliko decenija imena tih Heroja ne stoje uklesana u zidine stadiona.
Sramota je da posle toliko decenija imena tih Heroja ne stoje uklesana u zidine stadiona.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Bravo Dub!
Podržavam DUBovu ideju.
Ogroman broj ljudi u NS i Vojvodini ne zna biografije i sudbinu predratnih igrača FK Vojvodine.
Nisam znao ni ja, sve dok nisam pročitao na ovom našem Forumu.Ti ljudi su zaista bili sjajni sportisti i veliki humanisti, a mnogi su tragično završili, dajući svoje živote za slobodu svih nas.
Spomen ploča naših igrača, žrtava rata, je nešto najmanje, što bi moralo da stoji na našem Stadionu.
Ogroman broj ljudi u NS i Vojvodini ne zna biografije i sudbinu predratnih igrača FK Vojvodine.
Nisam znao ni ja, sve dok nisam pročitao na ovom našem Forumu.Ti ljudi su zaista bili sjajni sportisti i veliki humanisti, a mnogi su tragično završili, dajući svoje živote za slobodu svih nas.
Spomen ploča naših igrača, žrtava rata, je nešto najmanje, što bi moralo da stoji na našem Stadionu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Била је плоча на кућици, вероватно су осмислили неко место за њу?
- PanonskiFantom
http://www.dnevnik.rs/novi-sad/spomenic ... ti-hadziju" onclick="window.open(this.href);return false;
Vise nista nije isto!
- fksloboda.org
Svaka cast! Puna podrska!DUB wrote:Spomen ploca na stadionu stradalim igracima "milionerskog tima" u novosadskoj raciji i u drugom svetskom ratu.
Evo moj skromni doprinos za veliki jubilej.
Mogli smo malo bolje zaštititi ostale delove od plave boje, ali bitna je dobra volja.

how to print screen on pc

screenshot green

image search
Mogli smo malo bolje zaštititi ostale delove od plave boje, ali bitna je dobra volja.

how to print screen on pc

screenshot green

image search
+1Milan wrote:Sjajno!
Јако,јако лепо!