Ispravkavisina:184cm
visina:190 cm

Potpuno se slažem i sa prvim i sa drugim pasusom.mile bronx wrote:Eto i neki napadac da nas pojaca. Mislim da je poslednji spic (a da kolko tolko valja) kojeg smo kupili bio Despotovic. A i on je po nasem starom dobrom obicaju premesten na desno krilo, a ponekad je igrao i beka![]()
Ja bih pitao Sapcane da li je onaj Ognjen Lekic jos u Macvi? Gledao sam ovog proleca jednu utakmicu u Sapcu, i videlo se da je mnogo napredovao od kad je otisao iz Vose. Uostalom, ako sam dobro zapamtio, bio je i u PSG-u. Doduse i da dodje opet bi bio samo rezerva, al ko velim cisto da pitam....
Postigao je svega 5 pogodaka,ali treba imati na umu kakvo je stanje vladalu u Podgorici...On i Sekulic su postigli po 5 pogodaka,a Burzanovic je bio prvi strelac ekipe sa 7 golova!Ivan Vukovic(87) mladi napadac Zete za koga se prica da bi mogao da predje u Vosu je postigao 9 pogodaka!Mnogo bolje je odigrao jesenji deo prvenstva!markof89 wrote:Jer zna neko koliko je golova u prosloj sezoni postigao Ivan Boskovic za Buducnost PG ???
Tu informaciju nisam nigde jos nasao...
FCV , FCF
Nenad Lazarevski je rodjen u Novom Sadu 1986 godine!Karijeru je poceo u fudbalskom klubu Novi Sad,veoma je talentovan igrac!Igra na poziciji ofanzivnog veznog i po desnom boku!Bodzhov wrote:Ненад Лазаревски от Войводина игра в първата контрола на Славия и се смята за сигурно ново попълнение. Можете ли да ни кажете нещо повече за него?
Йован Марковски също се спряга за трансфер в Славия, но май ръководствата на Славия и Зета не са се разбрали. Може би вашата оферта е по- добра.