Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

visina:184cm
Ispravka
visina:190 cm 8)
Turija

Post by Turija »

mile bronx wrote:Eto i neki napadac da nas pojaca. Mislim da je poslednji spic (a da kolko tolko valja) kojeg smo kupili bio Despotovic. A i on je po nasem starom dobrom obicaju premesten na desno krilo, a ponekad je igrao i beka :lol:
Ja bih pitao Sapcane da li je onaj Ognjen Lekic jos u Macvi? Gledao sam ovog proleca jednu utakmicu u Sapcu, i videlo se da je mnogo napredovao od kad je otisao iz Vose. Uostalom, ako sam dobro zapamtio, bio je i u PSG-u. Doduse i da dodje opet bi bio samo rezerva, al ko velim cisto da pitam....
Potpuno se slažem i sa prvim i sa drugim pasusom.
Do sada je bilo da ko god ode od nas napreduje.Nadam se da će od sad biti obrnuto.
Taj Lekić je meni zapao za oko, ali nije dobio pravu šansu, kao i svi talentovani igrači koji su se našli u Voši.Otpisan je ladno i ne čudi me ako se dokazao u Mačvi.Al kako reče Mile, opet bi bio rezerva, al ko velim čisto da pitam, a ja: čisto da kažem...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
markof89

Post by markof89 »

Jer zna neko koliko je golova u prosloj sezoni postigao Ivan Boskovic za Buducnost PG ???
Tu informaciju nisam nigde jos nasao...

FCV , FCF
Dejan

Post by Dejan »

markof89 wrote:Jer zna neko koliko je golova u prosloj sezoni postigao Ivan Boskovic za Buducnost PG ???
Tu informaciju nisam nigde jos nasao...

FCV , FCF
Postigao je svega 5 pogodaka,ali treba imati na umu kakvo je stanje vladalu u Podgorici...On i Sekulic su postigli po 5 pogodaka,a Burzanovic je bio prvi strelac ekipe sa 7 golova!Ivan Vukovic(87) mladi napadac Zete za koga se prica da bi mogao da predje u Vosu je postigao 9 pogodaka!Mnogo bolje je odigrao jesenji deo prvenstva!
markof89

Post by markof89 »

HVALA HVALA 8)
Dejan

Post by Dejan »

Potpisivanjem ugovora sa Boskovicem uradili smo odlican posao!Sada nam je najveci problem pozicija desnog beka.Risto Lakic bi bio idealno resenje...Onda bi Nastic mogao da igra znatno ofanzivnije i sam je u par navrata rekao da mu vise odgovara mesto u vezi i kako sam kaze rodjen je napadac!Da li ce doci Todorovic i Vukovic znacemo posle 8 jula kada Zeta igra revans u ITC protiv Maribora,i skoro je vec izvesno da nece ici u 3 kolo...Stojanovic je ponovo otisao u Hajduk na pozajmicu tako da nema nista od njegovog dovodjenja!A izgleda nema nista ni od dovodjenja igraca Hajduka,po meni najvise bi od koristi bili Joca Radivojevic i Cirka!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dejan wrote:Stojanovic je ponovo otisao u Hajduk na pozajmicu tako da nema nista od njegovog dovodjenja!
A kome treba takav igrac???Vidim da su svi pozeleli njega u Vosi... ja ni najmanje.... samo neka ide sto dalje,od "naseg" stadiona :wink:
Image
Palic Crew

Post by Palic Crew »

Dejan wrote:Risto Lakic bi bio idealno resenje...
Bio bi,ali gospodin Mandaric namerava da ga kupi,pa pre Engleske da ga posalje u Koper ili neki klub u kome ima uticaja...
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
Palic Crew

Post by Palic Crew »

Dejo evo ti desni bek ;) - pregovara se sa odbrambenim igracem Sutjeske Srdjanom Damjanovicem.
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
Dejan

Post by Dejan »

VOJVODINA: Babalj, Damjanović, Šuđurović, Milović, Savić, Vukobratović, Čović, Petković, Milutinović, Đurović, Nastic. U drugom poluvremenu su igrali: Jorgić, Krasić, Šušak, Novaković, Nadlački, Kačar, Krivokapić, Tadić, Kovačević, Ubiparip, Čović.

Ovo je sastav koji je igrao poslednju pripremnu utakmicu pred put na Taru!

Srdjan Damjanovic veoma borben i brz desni bek.Rodjen u Niksicu (80 god)Karijeru poceo u FK.Celik Uniprom pa zatim presao u Sutjesku!

Matej Surcurovic rodjen u Backoj Palanci(85)Igra na poziciji levog beka,mislim da moze i centralnog...Dosta je visok i brz igrac poseduje veliki potencijal!Karijeru je poceo u Vukovaru,zatim Cibaliji pa u Nemackom Saarbrucken...

Sasa Nadlacki rodjen u Kikindi(84) Igra na poziciji levog veznog,dosta ofanzivno igra,veoma je borben...Karijeru je poceo u OFK.kikindi kasnije je igrao i za bivsi Glogonj...

Ali i dalje nam treba jedan dobar napadac!Posto sada imamo Boskovica Markovski nam i nije potreban posto su slicni tipovi igraca...Kapiten kadetske reprezentacije i strelac 9 golova za Zetu iz prosle sezone bi bio idealno resenje...naravno rec je o Ivanu Vukovicu(87)A dobro bi nam dosao jos jedan kvalitetan igrac na sredini terena tipa Todorovica ili Radivojevica...
Dejan

Post by Dejan »

U danasnjoj stampi ponovo se pominje dolazak Todorovica i Vukovica iz Zete!Na Todorovicevoj poziciji imamo vec Kacara i Vukobratovica...Najavljen je i dolazak dva bocna igraca,moguci su neki povratnici iz inostranstva,a mozda cak i neki inostrani igrac dodje...

U nasoj ligi od kvalitetnih igraca za koje postoje realni izgledi da mogu da predju u Vosu je ostalo veoma malo igraca!Markovski koji je bio blizu prelaska u Vosu,ali je zatim usledili neki pregovori za turskim crno belim ali izgleda nece biti nista od toga...Joca Radivojevic za koga kazu da su ipak mali izgledi da dodje,po meni bice interesantno ko ce zaigrati na poziciji centralnog beka sa Pekarom...da li ce se mladi i perspektivni Djuric konacno nametnuti ili Stosic...mada bi idealno bilo da dovedemo Cirku!
Bodzhov

Post by Bodzhov »

Ненад Лазаревски от Войводина игра в първата контрола на Славия и се смята за сигурно ново попълнение. Можете ли да ни кажете нещо повече за него?
Йован Марковски също се спряга за трансфер в Славия, но май ръководствата на Славия и Зета не са се разбрали. Може би вашата оферта е по- добра.
Dejan

Post by Dejan »

Bodzhov wrote:Ненад Лазаревски от Войводина игра в първата контрола на Славия и се смята за сигурно ново попълнение. Можете ли да ни кажете нещо повече за него?
Йован Марковски също се спряга за трансфер в Славия, но май ръководствата на Славия и Зета не са се разбрали. Може би вашата оферта е по- добра.
Nenad Lazarevski je rodjen u Novom Sadu 1986 godine!Karijeru je poceo u fudbalskom klubu Novi Sad,veoma je talentovan igrac!Igra na poziciji ofanzivnog veznog i po desnom boku!

Jovan Markoski je rodjen u Obrenovcu 1980 godine!Karijeru je poceo u Radnickom(O) igrao je jos za zvezdu,Mladost(L),Zeleznik,Zetu...ali mi se cini da sam negde procitao da je on novi igrac Vozdovca...Moze da igra na svim pozicijama veznog igraca...
Bodzhov

Post by Bodzhov »

Благодаря за информацията!
Dejan

Post by Dejan »

Kako pise u nasoj stampi novo pojacanje Vojvodine je Vladimir Tintor rodjen u Indjiji (79)Karijeru je poceo u Indjiji,zatim prelazi u zvezdu,pa u Zeleznik i Buducnost(BD) gde je odigrao par veoma dobrih sezona!Posle toga je jedno vreme bio na pripremama u Vosi,ali se iskomplikovala oko finansiskog dela ugovora...Zatim je jos jedno dve sezone veoma dobro odigrao u B.Dvoru i posle toga je zvezda odlucila da ga vrati...medjutim ponovo je odigrao samo nekih 10-tak utakmica za njih i proslu sezonu je odigrao u Radu!Sada je pokusao da potpise ugovor sa jednim madjarskim klubom,ali do realizacije ipak nije doslo!Inace igra na poziciji ofanzivnog veznog,glavne odlike su mu dobar sut,dobro izvodi prekide,siguran pas...

Uvek je pricano da je on igrac sa velikim potencijalom,sada cemo videti da li ce to i opravdati!Samo nama i dalje nedostaje jos jedan pravi napadac i dva bocna igraca,na poziciji na kojoj igra Tintor vec imamo Dobrica i Ubiparipa...
Post Reply