Uprava
Re: Uprava
Људи,
биће дана за расправу, ко ће преузети клуб то се неће решити на форуму и поготово не сад. Ајде бар данас да се манемо спекулација и нагађања. Хвала!
биће дана за расправу, ко ће преузети клуб то се неће решити на форуму и поготово не сад. Ајде бар данас да се манемо спекулација и нагађања. Хвала!
- Neizlecivi
Ostao sam zaista u neverici nakon svega...bilo je dana da sam zeleo da ode iz kluba, a poslednjih dana sam toliko razmisljao i shvatio da je dosta pomogao klubu...Bilo kako bilo, hvala mu za sve
i neka mu je vecna slava!
i neka mu je vecna slava!
Био је прави борац који се супротставио титовим близанцима! Пре њега то нико није урадио.
Саучешће породици и нека му је лака црна земља!
Саучешће породици и нека му је лака црна земља!
Meni je iskreno ne poklanjanje igraca onim olosima bitnije od svakog prokletog kupa, i zato mu to nikad necu zaboraviti, iako mi se mnoge stvari nisu svidjale...Juce me kao klinca opet uhvati euforija zbog Nikolica a vec danas spustanje, klasika..
Saucesce porodici i hvala na svemu.
Saucesce porodici i hvala na svemu.
Pocivaj u miru, Bato.
Saucesce porodici.
Saucesce porodici.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
-
Саучешће породици.
- madda fakka
Šokantna vest za Klub i njegove navijače, i veoma bolna za Batine najbliže.
Saučešće porodici.
Saučešće porodici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
BATO POCIVAJ U MIRU , ISKRENO SAUCESCE FAMILIJI R I P
-
bata kao predsednik je ucinio da budemo ponosni navijaci jer je pokazao zube beogradskom olosu ne samo na terenu gde smo ih redovno naizmenicno guzili,vec i van terena jer im uprkos velikim pritiscima cak i drzavnog vrha nije odstupio ni pedalj od zacrtanog da im ne da igrace ni pod kojim uslovima.uporedo se i gradila infrastruktura sa vizijom ciji su rezultati savremen trening centar i prva sportska akademija na ovim prostorima,gledali smo kako sistemski rastemo i razvijamo se kao klub,sto potvrdjuje i angazovanje nikolica za trenera,njegov poslednji potez.mozemo mi da ga volimo ili ne ali njegov doprinos klubu je vise nego ocigledan,samo se setite kakvo ga je stanje docekalo a kakvo je ostavio od infrastrukture,do finansija,ekipe,rezultata.bice tesko naci dostojnu zamenu al mora da bude cvrste ruke i stava i da u svakom momentu bude spreman da stane u zastitu kluba.batinoj porodici iskreno saucesce,a bati vecna slava,hvala za sve.
Saucesce porodici.
- madda fakka
+1vdn slaninar wrote:samo se setite kakvo ga je stanje docekalo a kakvo je ostavio od infrastrukture,do finansija,ekipe,rezultata.
I Bog je Slaninar...