Uprava
- churguzijanac
Re: Uprava
Ne mislim da treba odluke brzo donositi. Imamo upravni odbor koji treba da se pita i donosi odluke u ovakvim situacijama. Neke stvari nikako ne treba menjati, znaci nema "prodaje" nase dece stupovima srama!
Predsednika mozemo dobiti i za 3-6 meseci. Siguran sam da brzo resenje nece biti kvalitetno.
Neka me niko ne shvati pogresno, ali ovo je pravi trenutak za privatizaciju kluba (strani kapital). Imamo sve infrastrukturne uslove za tako nesto, osim drzave i sistema koji ce biti velika prepreka za privatizaciju.
Predsednika mozemo dobiti i za 3-6 meseci. Siguran sam da brzo resenje nece biti kvalitetno.
Neka me niko ne shvati pogresno, ali ovo je pravi trenutak za privatizaciju kluba (strani kapital). Imamo sve infrastrukturne uslove za tako nesto, osim drzave i sistema koji ce biti velika prepreka za privatizaciju.
I osim zainteresovanog stranog investitora voljnog da ulozi u kaljugu zvanu srpski fudbal.churguzijanac wrote:Neka me niko ne shvati pogresno, ali ovo je pravi trenutak za privatizaciju kluba (strani kapital). Imamo sve infrastrukturne uslove za tako nesto, osim drzave i sistema koji ce biti velika prepreka za privatizaciju.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Radoye wrote:I osim zainteresovanog stranog investitora voljnog da ulozi u kaljugu zvanu srpski fudbal.

Da se lazemo, nije niko lud da ulaze ovde. Balsa nam je trenutno najbolje, ili najmanje lose, resenje. Ako su informacije tacne, on je i bio pripreman za preuzimanje kluba. Osim toga, momak je nas, i uz ove ljude trenutno ja mislim da makar nece biti zaokreta u politici kluba po pitanju transfera i stava prema gamadi. Od stranih ulagaca nema nista, toga ste, nadam se, svesni...
- churguzijanac
Ima i vecih kaljuga pa ulazu.Radoye wrote:I osim zainteresovanog stranog investitora voljnog da ulozi u kaljugu zvanu srpski fudbal.churguzijanac wrote:Neka me niko ne shvati pogresno, ali ovo je pravi trenutak za privatizaciju kluba (strani kapital). Imamo sve infrastrukturne uslove za tako nesto, osim drzave i sistema koji ce biti velika prepreka za privatizaciju.
Stvar je u tome sto kod nas nisu cisti vlasnicki odnosi i onaj koji bi hteo da kupi, ustvari ne zna sta kupuje.Pored toga imamo zakon izglasan u skupstini, od pre neku godinu, gde je FK Vojvodina proglasena kao klub od vitalnog interesa za grad i pokrajinu i da se kao takva ne moze privatizovati, sto je ustvari paravan za mesetarenje.
Imamo odlicnu infrastrukturu (sem stadiona) i odlican potencijal u mladim fudbalerima. Ti mislis da to nikog ne bi interesovalo?
PotpisujemgospodinFKV wrote: Balsa nam je trenutno najbolje, ili najmanje lose, resenje. Ako su informacije tacne, on je i bio pripreman za preuzimanje kluba. Osim toga, momak je nas, i uz ove ljude trenutno ja mislim da makar nece biti zaokreta u politici kluba po pitanju transfera i stava prema gamadi.

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- madda fakka
Jako se bojim da ce nam neki politicar preuzeti klub.... Za Balsu verujem da je Bata ipak imao u planu da se on okrene na drugu stranu a ne da nasledi pritiske, ucene i ostalo cega sve ima u domacem fudbalu...
I Bog je Slaninar...
Privatizacija? Neće da može, što bi rekao drug Šojić!churguzijanac wrote:Ima i vecih kaljuga pa ulazu.Radoye wrote:I osim zainteresovanog stranog investitora voljnog da ulozi u kaljugu zvanu srpski fudbal.churguzijanac wrote:Neka me niko ne shvati pogresno, ali ovo je pravi trenutak za privatizaciju kluba (strani kapital). Imamo sve infrastrukturne uslove za tako nesto, osim drzave i sistema koji ce biti velika prepreka za privatizaciju.
Stvar je u tome sto kod nas nisu cisti vlasnicki odnosi i onaj koji bi hteo da kupi, ustvari ne zna sta kupuje.Pored toga imamo zakon izglasan u skupstini, od pre neku godinu, gde je FK Vojvodina proglasena kao klub od vitalnog interesa za grad i pokrajinu i da se kao takva ne moze privatizovati, sto je ustvari paravan za mesetarenje.
Imamo odlicnu infrastrukturu (sem stadiona) i odlican potencijal u mladim fudbalerima. Ti mislis da to nikog ne bi interesovalo?
U tom slučaju bi u roku od 5 godina umesto stadiona imali neki Mega-Giga City, umesto VB bi nikao neki Millenium-Trillerium Aqua Park, a od FKV bi nam ostala samo malofuzbalska sekcija specijalnog odeljenja jedne ustanove u Kovinu.
Ne zanosite se suludim idejama, svaki Arapin zna da će mnogo više dobiti prodajom građevinskog zemljišta koje je dobio za "dž" nego ulaganjem u naš fuzbal.
Stop modernom fudbalu!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
moje misljenje ja da ako Balsa bude predsednik da ce se on jako malo pitati, mislim da bi tad Rabrenovic i Vlaovic bili glavni ,pa ako se nesto zasere tu je Balsa da ispasta...tako da je po meni onda vise fer da Vlaovic bude predsednik pa nek se vidi sta ume...Balsu moze eventualno u upravni odbor godilo bi nam da i dalje mozemo da koristimo hotel park...isto vazi i za Matijevica ako zeli sponzorstvo moze ostalo jos je rano klinci su oni...sto se finansija tice ako smo u plusu super ne bi me plasio ni mali minus, ide sad prelazni rok,prodacemo bar tri igraca uzeti za njih 1.5-2.5 i imamo love oticice jos i Katai i Supic posto je on slobodan igrac..otarasiti se par nepotrebnih igraca vezati klince ugovorima, i dovesti golmana zamenu za Vulicevica i jednog napadaca i mislim da bi imali jeftiniji tim nego trenutno. Mislim da ce neki projekti da se odloze b tim mozda i akademija. Samo se nadam da nas grad nece preuzeti..onda smo nagrabusili...bolje i Secerko nego oni...
Ljudi sta ste se toliko usrali? .. jeste da je zajebana sitvacija i zbog pokojnog Bate i zbog buducnosti kluba ,ali nije tako crno da nemamo izlaza...
Posto je kod nas privatizacija aposlutno ne moguca , nama pre svega treba jedan jak svetski sponzor koji ce nam dati godisnje taman tolko para da klub moze da zivi ,pa sad koliko god da je to ..
A svaka prodaja igraca ce nam biti cist plus u kasi.
Naravno pod uslovom da te pare i ostanu u klupskoj kasi.
E sad pitanje ko da nasledi Batu .. tesko je reci.. Balsa je po meni suvise mlad za tako nesto a s druge strane Vlaovic mi nekako deluje nikako .. nem pojma...
Posto je kod nas privatizacija aposlutno ne moguca , nama pre svega treba jedan jak svetski sponzor koji ce nam dati godisnje taman tolko para da klub moze da zivi ,pa sad koliko god da je to ..
A svaka prodaja igraca ce nam biti cist plus u kasi.
Naravno pod uslovom da te pare i ostanu u klupskoj kasi.
E sad pitanje ko da nasledi Batu .. tesko je reci.. Balsa je po meni suvise mlad za tako nesto a s druge strane Vlaovic mi nekako deluje nikako .. nem pojma...
Ovolko nebuloza nisam procitao davno.
Do juce je vecina bila protiv Bate, sad ta ista vecina kuka sta ce biti s Vojvodinom...
Prica se vec godinama o stogodisnjici kluba i planovima kako to ''mora'' da izgleda, sad se svi bojite da cemo se sa smrcu poslednjeg predsednika ugasiti do iste te stogodisnjice.
Nekad me jeza vata s' kolko vunetina sedim na stadionu.
Do juce je vecina bila protiv Bate, sad ta ista vecina kuka sta ce biti s Vojvodinom...
Prica se vec godinama o stogodisnjici kluba i planovima kako to ''mora'' da izgleda, sad se svi bojite da cemo se sa smrcu poslednjeg predsednika ugasiti do iste te stogodisnjice.
Nekad me jeza vata s' kolko vunetina sedim na stadionu.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Kako god se završilo, nikakva privatizacija ne dolazi u obzir. Bar što se mene tiče. Zna se šta je FK Vojvodina.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- churguzijanac
Uopste mi nije jasan taj strah od privatizacije...
Samo da vas podsetim: Ako nije nicije, onda je svacije!
Samo da vas podsetim: Ako nije nicije, onda je svacije!
- Red Marquis
- Moderator
U kojoj ste vi državi živeli u poslednjih 25 godina pa da priželjkujete privatizaciju?
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Cini mi se da se Obilic vrlo brzo zaboravio...Red Marquis wrote:U kojoj ste vi državi živeli u poslednjih 25 godina pa da priželjkujete privatizaciju?
- churguzijanac
Da se razumemo, potpuno sam svestan da su sanse da dodje do privatizacije minimalne. Kad pišem o privatizaciji mislim isključivo na strani kapital. To što to nije realno, ne znači da ne treba ni da se spominje. Privatizacija je jedini način da se naš klub izdigne iznad proseka.
Od političara i krimosa nema većeg zla. Imali smo i jedne i druge i il' je bilo dno il' prosek. Prvi će uvek dobiti po ušima od beogradskih otaca ako proba da se izdigne, a drugi će ili biti ucenjen ili uhapšen.
Jedina valjana opcija je da dobijemo nekog uspešnog domaceg privrednika, ne i lopova. A i taj ako napravi nesto više, ima redovan biznis da mu pati.
Kad ste svi protiv privatizacije, neka mi neko kaže ko treba da vodi naš klub?
Možemo mi ovde pisati šta hoćemo i onako se mi tu ništa ne pitamo. Pošto političari u poslednje vreme iskazuju nikad veću ljubav prema fudbalskim klubovima, poslednji primer je Radnički, realno je očekivati da ćemo i mi dobiti jednog.
Od političara i krimosa nema većeg zla. Imali smo i jedne i druge i il' je bilo dno il' prosek. Prvi će uvek dobiti po ušima od beogradskih otaca ako proba da se izdigne, a drugi će ili biti ucenjen ili uhapšen.
Jedina valjana opcija je da dobijemo nekog uspešnog domaceg privrednika, ne i lopova. A i taj ako napravi nesto više, ima redovan biznis da mu pati.
Kad ste svi protiv privatizacije, neka mi neko kaže ko treba da vodi naš klub?
Možemo mi ovde pisati šta hoćemo i onako se mi tu ništa ne pitamo. Pošto političari u poslednje vreme iskazuju nikad veću ljubav prema fudbalskim klubovima, poslednji primer je Radnički, realno je očekivati da ćemo i mi dobiti jednog.
Last edited by churguzijanac on Tue Jun 11, 2013 7:21 pm, edited 1 time in total.