Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Sima Strahota

Re: Transferi

Post by Sima Strahota »

Minja wrote:... Inace, Vukelja je u omladinskom periodu bio najdominantniji napadac u zemlji, nesto poput Danijela Aleksica, ali kasnije taj talenat nije pokazao u seniorskoj konkurenciji. Bukvalno je nestao sa scene. Kasnije ga je uzeo partizan, ali se ni tamo nije naigrao. Posle Borac Banja Luka pa sada valjda igra u Crnoj Gori... gde li....
U Čeliku iz Nikšića, možda ga i vidimo :D
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/Niko-n ... bakar.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:rolll: :rolll:

Car! :)
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ono što je nedavno najavljeno kao "vrlo verovatno", u praksi već počinje da funkcioniše - Mateja Kežman, bivši fudbalski as a sada menadžer, kao savetnik već sarađuje sa predsednikom Vojvodine Balšom Butorovićem. Da bi se formalna saradnja ozvaničila, uskoro se očekuje sastanak Upravnog odbora kada bi Kežman i njegov saradnik Uroš Janković bili i zvanično kooptirani u Upravni odbor.
I koji ce nam k*ra* i njegov saradnik!?
Kežman će biti zadužen za dovođenje igrača u Vojvodinu, kao i pronalaženje angažmana onima koji iz Voše odlaze.
Neka mi neko sad pojasni koja ce biti uloga Drakulica, ako je gore navedeni citat tacan!?

Ovo sa Fijerom je cisto gubljenje vremena i energije. Ne mislim da treba da prodje nekaznjeno ako imamo potpisan ugovor sa njim, ali resavanje ovog problema treba staviti sa strane i fokusirati se na dodvodjenje nekog drugog (Despota) :mrgreen: .

Blago receno ovo je uzas od organizacije.
DUB

Post by DUB »

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Nikola

Post by Nikola »

Postoji prica da su
Vojvodina i zvezda u trci za potpis Grahovca. Veoma talentovanog mladog veznjaka Borca.
ПУШТАМ КИШУ!
shecky

Post by shecky »

O boze !!! Kakva smo mi komedija od kluba...
SVe sto vredi je razgrabljeno ,ono malo sto je ostalo ce nam otici pred nosom ,a mi NE ZNAMO di nam je glavni igrac i Drakula izjavljije da koliko je on upoznat imamo ugovor sa Fierom.. pa sta ima da budes upoznat jbt!!! jel imas papir ili nemas??!! Ili se pitas za svoj posao koliko i ja??
lexa

Post by lexa »

Kako smo uspavani :frown:

Razumem zastoj u radu iz vec poznatog razloga, ali daj bre, razdrmajte se malo.
Drakulicu (ako citas ovo), do kada cemo da tapkamo u mestu? I dalje ima masa slobodnih a
kvalitetnih igraca. A ako ovakvim tempom nastavimo nista necemo uraditi.

Pravi primer nase uspavanosti su situacije sa golmanom.
Dok mi merkamo Lukaca, "oni" ga uzimaju. Merkamo Jovanica, Spartak nam ga otme.
Ej bre, Spartak iz Subotice. Kao "bili su brzi od nas", pa sto ste dozvolili da budu brzi?
I ta prica mi uopste ne pije vodu jer sigurno da nije samo brzina u pitanju. Pa coveku bi
bio prioritet da brani za nas, da igra utakmice Lige Evrope, verovatno da ima i vecu platu,
da bude u realnoj borbi za titule...

Mi se ovde udaramo u prsa i kao hocemo da se boksamo za blizancima oko otimanja igraca,
a na kraju nam Suboticani otimaju pojacanja, ma daj bre...
BOKI

Post by BOKI »

Spala knjiga na jedno pojacanje a videcemo i kakvo.Kovacevic prikljucen mada tesko medju 18.
Vec sam pisao mozda dodju jos 3-4 prosecna igraca a takve smo pustili,golman posebna pric koga da dovedemo a da je bolji od Supica u ovom trenutko nema takvog koji bi dosao. :deal:
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

drakulic kao sportski direktor bi trebao da bude sad glavni u klubu i da vuce odlucujuce korake jer je prelazni rok,a od njega u velikom delu zavisi cela sezona.on pokazuje da se jos nije snasao i uvodi totalnu konfuziju u ekipu,olako su rasterali 10-tak igraca kojima nisu nasli zamene a u najavi je da ce otici jos igraca,nijednog krstenog igraca nije uspeo da dovede a vreme prolazi.ja drakulicu zelim srecu i uspeh u poslu kojim se bavi,al ako konta da nije sposoban tj ako nema resenja u glavi,bolje da lepo da ostavku nego da nas sa ne sigurnim potezima jos vise unisti.ovako kako se dovode igraci,bolje da nikog ne dovedemo.
BOKI

Post by BOKI »

:dedica: drakulicu reaguj odose svi iz smedereva pa koga onda da dovedemo :rage:
Baltazar

Post by Baltazar »

Stavio sam ruku na srce. Govori mi da bi ovaj tim bio treći. Pozdrav.
Vojvodina, jedna jedina!
Helm

Post by Helm »

Pa lose ti govori. ;)
Nikola

Post by Nikola »

Mozda si stavio ruku preko ociju :)
Ako Skule bude jedini klasican napadac, borba o 5 do 3 mesta. Ako su nesposobni da realizuju Fiera, Despota da zadrze
Abua, nek dovedu Edina Ademovica, pa da za razliku od skuleta gledamo pristojne fudbalske poteze.
ПУШТАМ КИШУ!
Baltazar

Post by Baltazar »

Trudim se da budem realan, mada navijanje i realnost retko idu ruku pod ruku.
Vojvodina, jedna jedina!
Nikola

Post by Nikola »

Baltazar wrote:Trudim se da budem realan, mada navijanje i realnost retko idu ruku pod ruku.
Razumem ja sta ti mislis, ali nije realno da se omladinci i klub dokazu i naplate bez jednog klasicnog napadaca. Skule se izvlaci na bok i ima snage za 20 minuta, abu i fijero neizvesni, ilic mlad, bilbija nije klasican spic. Nema jos golmana, drugog levog krila.
ПУШТАМ КИШУ!
Post Reply