http://www.mozzartsport.com/vesti/kezma ... da-odbijem" onclick="window.open(this.href);return false;
Bivši as Partizana potom je objasnio i situaciju vezanu za Abubakara Oumarua i nesuđenog napadača Voše, Eduarda Fijera.
“Što se Abubakara tiče, situacija je skroz čista. U stalnom smo kontaktu s njim, kasni zbog privatnih razloga, ali već danas bi trebalo da nam se pridruži. S Fijerom je malo drugačije. Čelnici Vojvodine potpisali su s njim predugovor još u martu. Međutim, otkad je Bata umro, Bolivijac se jednostavno nije javio. Sačekaćemo još koji dan, a ako se ne javi, predaćemo FIFA dokumentaciju i uveren sam da će spor biti rešen u našu korist“, zaključio je Kežman.
Za razliku od većine forumaša ja pozdravljam priključivanje Kežmana našoj upravi, čak mislim da bi mogli da imamo velike koristi i da on treba da bude SD jer je sada Drakulić višak. Drakulić me u startu razočarao sa svojim bojažljivim istupima, nije konkretan i imam utisak kao da je pao sa Marsa, nikakav upgrade odnosu na aFtobusa. Kežman jeste grobar ali čini mi se da je pametan, koliko to fudbaler može biti

, imao je izuzetnu karijeru, ima sigurno mnogo veza i već je plivao u menadžerskim pre dolaska u Vošu. Dok je Drakuliću sve novo i stalno je neobavešten, tih itd. Nadam se da ćemo uskoro videti neke konkretne poteze uprave jer je kilavo krenuo ovaj prelazni rok. Mislim da ćemo tek na zimu moći podvući crtu i da će biti jasnija situacija oko rada ove naše "nove" uprave.