Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nikola

Re: Transferi

Post by Nikola »

Goran Galesic raskinuo ugovor sa Hajdukom iz Splita zbog pritiska i pretnji navijaca. Igra odlicno i levo i desno krilo, ponikao u bratskom
Borcu ima iza sebe lepu karijeru i svega 24 god. Treba iskoristiti priliku i dovesti kvalitetnog igraca, kojeg svojevremeno partizani nisu uspeli.
ПУШТАМ КИШУ!
Baltazar

Post by Baltazar »

Gece je za Bajern potpisao još valjda u martu. Mi oteramo Supića i nemamo rešenje. Hoćemo Lukača-popušimo, hoćemo Jovanića-popušimo, sad nam je dobar i Popović! Malo mi je to neozbiljno. Ako neprodužujemo ugovor sa Supićem, trebali smo mnogo ranije da se dogovaramo sa novim golmanom. I da vidimo šta ćemo sa Kordićem. Kada postaje prvi golman. Kada i gde ide na kalenje itd. Gledao sam na you-tube-u, Popović ume da degažira loptu i da izlazi van gol linije. Samo da se više ne štrecam kao kod Supe. Dobro došao. Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Da li bi jos neko mogao nesto da kaze o novom golmanu? Ili da postavi neki klip sa odbranama?
Stexman

Post by Stexman »

Nikola wrote:Goran Galesic raskinuo ugovor sa Hajdukom iz Splita zbog pritiska i pretnji navijaca. Igra odlicno i levo i desno krilo, ponikao u bratskom
Borcu ima iza sebe lepu karijeru i svega 24 god. Treba iskoristiti priliku i dovesti kvalitetnog igraca, kojeg svojevremeno partizani nisu uspeli.
Potpisao je za partizan danas. Veliki grobar sto je bio i jedan od razloga sto ga nisu zeleli u Splitu.
tulip

Post by tulip »

naseljekolumbija wrote:Da li bi jos neko mogao nesto da kaze o novom golmanu? Ili da postavi neki klip sa odbranama?
Pošto sam prvi put čuo za golmana Popovića pre nedelju dana, voleo bih da vidim klip sa primljenim golovima. U svakom slučaju, želim mu dobrodošlicu.
PS Za Lukača se uopšte ne sekiram što nije došao. Kolko je dobro branio u prolećnoj polusezoni, tolko je bio rupa u jesenjoj. Bajko i Supa su za njega hobotnice.
DAJ GOL!!!
budababa

Post by budababa »

sportske.net wrote:Voša tek cilja prava pojačanja

Fudbaleri Vojvodine uspešno su započeli sezonu, ubedljivim trijumfom nad Hibernijansom na Malti, u prvom kolu kvalifikacija za LE, a novi član rukovodstva ''Lala'' Mateja Kežman najavio je da će Vojvodina uskoro biti i znatno pojačana.

Osim rezultata sa Malte protiv Hibernijansa, još dobrih vesti za navijače Vojvodine najavio je Mateja Kežman, koji uverava da će na ''Karađorđe'' stići bar još dva zvučna imena.

Prvo bi trebalo da bude na poziciji golmana. Iako je potpisan ugovor sa Zoranom Popovićem, Novosađani u svojim redovima žele još jednog iskusnog čuvara mreže, dok bi talentovani Kordić mogao ipak negde na pozajmicu.

''Blizu smo angažovanja golmana iz jednog poznatog evropskog kluba uz koga bi mlađi stasavali. Kordić jeste veliki talenat, ali nema smisla da ga žrtvujemo ove sezone, već je bolje rešenje da ga pošaljemo negde na kaljenje, pa da se sledeće godine vrati u Vojvodinu'', konstatuje Kežman, a prenose ''Novosti''.

Drugo pojačanje koje navijači ''Lala'' mogu da očekuju jeste na poziciji napadača.

''Radi se o fudbaleru iz inostranstva, ali još uvek ne mogu da otkrivam ime. Najvažnije je da pregovori dobro napreduju'', uverava Kežman.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
stevan

Post by stevan »

Filip Knezevic iz Partizana slobodan, pricalo se svojevremeno da ga je Kezman doveo u Partizan.Igrac ogromnog potencijala,nas je sam razbio u kupu, nije mi jasno kako nista nije uradio u Partizanu.Nesto mi se cini da ce preci kod nas.Ako Kezman ima procente od njega,logicno je da dodje.Mislim da igra desno krilo i da je 91.Taman da pojaca konkurenciju Enveru.Podrzavam.
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Šteta što je taj Knežević udaren u mozak.
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:FIFA UZ VOJVODINU

FIFA je odgovorila Vojvodini na žalbu uloženu povodom neodazivanja Eduarda Fijera, centarfora bolivijske reprezentacije i najboljeg strelca kluba Santa Kruz, koji je potpisao ugovor sa Novosađanima.

- Ako se Fijero ne pojavi u roku od tri nedelje, FIFA će aktivirati našu tužbu i pokrenuti proces koji će potvrditi da je reč o našem igraču s punovažnim ugovorom. To radimo, pre svega, da bismo zaštitili i odbranili naš klub, a iz FIFA stižu garancije da je s naše strane urađeno sve po propisima - ističe Kežman.
Bolivijska sapunica se nastavlja...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Treba za Fierra ići do kraja. Vrhunski igrač koji može predstavljati veliko pojačanje. Kontam da je to uticaj njegovog menadzera i da nije reč o nedisciplinovanom igraču. Odrastao je u sportskoj porodici i važi za porodičnog čoveka.
Rešenje može da bude da iz Saudijske Arabije klub uplati milionče i sve tri strane zadovoljne. :D

Iznad neko spomenuo Kneževića, mislim da u nkp-u nije igrao zato što nije Falijev igrač.
Kažu da je usijana glava, ali daleko od samozvanog Runija i 69 ako ga izbrusi Nikolić može da bude bolji igrač od Darka Lazovića.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=EPEi0YI52X4[/video]
Protiv Vojvodine uvek igrao odlično :D

Da li su golman i napadač koje Kežman spominje Bojan Jorgačević i Dani Aleksić :?:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Toto Riina wrote:Da li su golman i napadač koje Kežman spominje Bojan Jorgačević i Dani Aleksić :?:
Ili Avramov i Despot :) Vise sam za ovu drugu kombinaciju :cheers:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Avramov nakon završetka karijere ostaje da radi kao trener golmana u Italiji. Despot je uvek dobrodošao :cheers:
shecky

Post by shecky »

Koliko sam ja razumeo Kezmana ,rec je o strancima.
Mada taj text zvuci dvosmisleno,elem ako i budu Jorgacevic i Dani onda to uopste nece biti lose.
Pre svega jer cemo za neko vreme obojicu moci prodati, dok za Vladu i Despota to bas i ne vazi.
limanfkv

Post by limanfkv »

Jorgacevic je potpisao za Ekrijespor. Mada sto i pisem mogao sam pustiti "novinare" da napisu naslov Vosa zeli Jorgu.
0.0625
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

shecky wrote:Koliko sam ja razumeo Kezmana ,rec je o strancima.
Spominjao je igrace sa internacionalnim iskustvom i bivse igrace Vojvodine :)
Post Reply