Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Re: Uprava

Post by shecky »

Gledam sad Rabrena na SOSu , i kakav god da je on kakvo god misljenje neko imao o njemu, ne moze se osporiti da je lik pametan covek ,i svaka mu je na mestu sto se ove emisije tice koja sada ide uzivo na SOSu.
Baltazar

Post by Baltazar »

Ne znam kakav će Balša biti direktor,ali nam je na čast što je fakultetski obrazovan i što zna strani jezik. Za sada se možemo ponositi. I navija za Vošu koliko sam shvatio. Napred Balša, nemoj nas izneveriti!
Vojvodina, jedna jedina!
ernesto

Post by ernesto »

jel moze neko da ubaci link sa Rabrenovog gostovanja sa SOS Kanala!
Banujte me molim vas :beg:
divizija

Post by divizija »

Baltazar wrote:Ne znam kakav će Balša biti direktor,ali nam je na čast što je fakultetski obrazovan i što zna strani jezik. Za sada se možemo ponositi. I navija za Vošu koliko sam shvatio. Napred Balša, nemoj nas izneveriti!
au je*ote pa ti si brate lud,al stvarno si lud...

EDIT Minja: Bez direktnog obracanja. U suprotnom sledi opomena (ostra drugarska). Svako ima pravo da kaze sta misli, ako je u granicama prihvatljivog.
WeAreTheFirm

Post by WeAreTheFirm »

Baltazar wrote:Ne znam kakav će Balša biti direktor,ali nam je na čast što je fakultetski obrazovan i što zna strani jezik. Za sada se možemo ponositi. I navija za Vošu koliko sam shvatio. Napred Balša, nemoj nas izneveriti!
Balša, ti li si? :mrgreen:
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

WeAreTheFirm wrote:
Balša, ti li si? :mrgreen:
Balšazar :mrgreen:
Baltazar

Post by Baltazar »

Sem pljuvanja, da li imate neki argument?
Vojvodina, jedna jedina!
divizija

Post by divizija »

evo ti pitanje umesto argumenta. jel mi treba da se ponosimo sto covek koji je trenutno na celu kluba govori strani jezik? to je kao neki super-mega-gigaplanetarni uspeh ili sta?
kako jadno i ocigledno deluje to sto radis,od najsitnijih i minornih osobina,ti to pokusavas da preuvelicas i dizes u nebesa,kao da je lik roman abramovic i neki super uspesni sportski radnik. ja poznajem velik broj ljudi fakultetski obrazovanih,koji poznaju strani jezik i navijaju za vojvodinu,pa opet nisu na celu kluba. gde je tu pravda za njih ?!
Baltazar wrote:Ne znam kakav će Balša biti direktor
i on nije direktor nego predsednik kluba.
playmaker

Post by playmaker »

Stvarno smejurija sta se ovde sve pise. Ima fakultet i govori strani jezik majko moja o cemu mi pricamo... :frown:
Boske87

Post by Boske87 »

Da sam znao da su to uslovi poslao bih Čapelji svoj CV :mrgreen:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
zapad

Post by zapad »

Informacija iz kluba.
U klubu vlada totalna anarhija. Balša od skupštine nije kročio u klub, Vojvodinom rukovodi Kežman u čije namere sumnja većina zaposlenih. Ljudi koji su bili bliski klubu i pomagali na neki način okreću ledja.
Baltazar

Post by Baltazar »

Ajde mi kažite koji predsednik ( moja greška nije direktor ) u jelen super ligi ima visoko obrazovanje i govori dva strana jezika?
Vojvodina, jedna jedina!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Baltazar wrote:Ajde mi kažite koji predsednik ( moja greška nije direktor ) u jelen super ligi ima visoko obrazovanje i govori dva strana jezika?
Mi iz admin i mod sluzbe sajta/foruma smo se vodili bas tim standardima i zato smo predlozili Bodina za predsednika. Ipak njegova diploma ima vecu tezinu, a i sigurno bolje prica engleski nego Balsa, posto je ziveo i studirao u Londonu...
divizija

Post by divizija »

jel ti shvatas da ovo nije elektrovojvodina jkp put ili naftagas da tebi treba minimum fakultet i poznavanje stranog jezika da bi dobio posao. valjda je majku mu najbitnije je da si sportski radnik i da imas iskustva sa fudbalom,dal kao igrac ili kao trener. i sta sad,tebi je garancija za uspeh ako lik ima fakultet i prica 2 strana jezika i on moze da vodi jedan fudbalski klub..
ne znam sve predsednike u jsl,al recimo da nema nijedan to sto ima nas predsednik i sta sa tim?
Grba je upravu,Bodin je pravi covek za to!
Friend

Post by Friend »

I ja sam za Boldrika!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4c10 ... o1_400.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Pardon,za Bodina!
Post Reply