Transferi
Re: Transferi
U toku pregovori o pozajmici do kraja juna 2014:
http://en.wikipedia.org/wiki/Matej_Dela" onclick="window.open(this.href);return false;č
http://en.wikipedia.org/wiki/Matej_Dela" onclick="window.open(this.href);return false;č
bila bi vrhunska glupost da dovedemo tog decka na pozajmicu...ima 20 godina ne vidim da se nesto na tim pozajmicama nabranio...ako ne mozemo da dovedemo iskusnog i dobrog golmana bolje da ne dovodimo nikog kordic i popovic ce vec nekako pokriti tu poziciju...
Upravo to.srkins wrote:bila bi vrhunska glupost da dovedemo tog decka na pozajmicu...ima 20 godina ne vidim da se nesto na tim pozajmicama nabranio...ako ne mozemo da dovedemo iskusnog i dobrog golmana bolje da ne dovodimo nikog kordic i popovic ce vec nekako pokriti tu poziciju...
S jedne strane se prica kako se ne moze zrtvovati Kordic, a s druge se dovodi ovaj decko koji
je takodjer neiskusan.
Ja ne verujem u tu pricu, ali ukoliko bi se to realizovalo to bi bila ogromna nepravda prema Kordicu.
+1lexa wrote:Upravo to.srkins wrote:bila bi vrhunska glupost da dovedemo tog decka na pozajmicu...ima 20 godina ne vidim da se nesto na tim pozajmicama nabranio...ako ne mozemo da dovedemo iskusnog i dobrog golmana bolje da ne dovodimo nikog kordic i popovic ce vec nekako pokriti tu poziciju...
S jedne strane se prica kako se ne moze zrtvovati Kordic, a s druge se dovodi ovaj decko koji
je takodjer neiskusan.
Ja ne verujem u tu pricu, ali ukoliko bi se to realizovalo to bi bila ogromna nepravda prema Kordicu.
Nogometni klub ponudio Zivka Zivkovica i kes za Vulicevica, bez razmisljanja odbijena ponuda!
- Ken mahniti
Ode jedan a ovi sad dovode 6...manite vise golmane ima ih dosta sad,dajte nesto sto nam fali 

Kako je moguce?? vojvodina je za vreme Ratka Butorovica prodala preko 20 miliona eura igrace, za 6 godina , svaka godina kostala je kako su sami izjavljivali iz kluba 1.5 milion eura po sezoni troskova,sto znaci da se za 6 godina potrosilo 9 miliona eura. GDE JE OSTATAK ????? NA STA SU GA POTROSILI? Da li neko moze da mi da odgovor?
Dobijes platu 100e hkupis hranu za 40e gde su ti jos 60e!? 

Razjasni? kakve to veze ima? Ako kazu da im je racunica 1.5 miliona po sezoni, ukupnih troskova, onda dolazimo do cifre od 9 miliona za 6 godina. Dakle ukupni troskovi nisu isto sto i ' hrana ' druze.. Fali lova Gde je???
Debelo si omašio za godišnji budžet kluba.
P.s. Gde su tu jos i sponzori, i ljudi koji su ulagali u klub?
Vojvodina godisnje moze da izadje na kraj sa 1.5 miliona, to su sami izjavili, nije to moja procena?!
Vojvodina godisnje moze da izadje na kraj sa 1.5 miliona, to su sami izjavili, nije to moja procena?!
Nije keš u pitanju već procenti.ФКВ wrote:Nogometni klub ponudio Zivka Zivkovica i kes za Vulicevica, bez razmisljanja odbijena ponuda!
Leković i dalje aktuelan ali Kežman ne vidi sebe u tom transferu.
Tihi rat na relaciji Drakulić, Nikolić - Kežman, Janković. Nikolić neće da pusti Kordića na pozajmicu i protivi se dolasku Delača.
Treba da stigne Kaludjerović na pozajmicu.
Čuh i ja priču za cigu Kaluđera, a i za golmqna sam čuo da se pregovora sa golmanom koji je član poznatog kluba u kojem je Kežman nekad igrao.zapad wrote:Nije keš u pitanju već procenti.ФКВ wrote:Nogometni klub ponudio Zivka Zivkovica i kes za Vulicevica, bez razmisljanja odbijena ponuda!
Leković i dalje aktuelan ali Kežman ne vidi sebe u tom transferu.
Tihi rat na relaciji Drakulić, Nikolić - Kežman, Janković. Nikolić neće da pusti Kordića na pozajmicu i protivi se dolasku Delača.
Treba da stigne Kaludjerović na pozajmicu.
-
Nemate pojma, ono sto se zna u novinama, vojvodina je prodala za 19 miliona, ali nisu nabrojani koji su prodati do 500000 e kojih je bilo mnogo poslednjih 6 godina, tako da je u pitanju mnogo veca cifra od 19 miliona. A sezona Vojvodinu kosta 1.7 miliona e, lako je izracunati koliko love fali. A gde je?