Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Salvador

Re: Transferi

Post by Salvador »

Apsolutna podrska stavovima izrecenim u prethodna 4-5 posta. Neka otac matija fundamentalno obrati paznju na svoje ponasanje.
shecky

Post by shecky »

Ja stvarno ne znam koliko toga navijacima ovog kluba treba da bi nekog oterali u 3 p***e materine??!!

Pa ko nas ovde bre zajebava?? Imas sportskog direktora a igrace ti dovodi grobarcic i to igrace za koje ni on verovatn on nije cuo???!!
Oteras Supu.. imas Zakulu i Kordu ,ti dovedes Popa ,Korda ti brani na prvoj zvanicnoj tekmi u sezoni ,pa ga saljes na pozajmicu a hoces da dovedes glomana na pozajmicu!!??

Meni se od starta nije svidela ideja ovog Zemunskog olosa u mom klubu ali tek sad kad vidim nacin na koji radi tek ga sad ne zelim videti!!!

Mateja je samo iz JEDNOG razloga u Vosi .. a to je da se nafata ke$a ..kaze dobar je za porodicom Butorovic..zasto nije dobar samnom kojim nemam ni prebijene kinte? ...
srkins

Post by srkins »

http://www.transfermarkt.co.uk/en/nikol ... 82839.html" onclick="window.open(this.href);return false; a ovaj je izgleda na probi kod nas :evil:
shecky

Post by shecky »

Nije problem ako je na probi al sta ce nam odbrambeni igrac??
Jos uvek mi je krivo sto su sutnuli Dejana Karana.
laki

Post by laki »

Karan je sutnut jer je smesan igrac, ali ako dovodimo ovakve neke anonimuse onda ni meni nije jasno zasto je Karan suvisan!
Image
BOKI

Post by BOKI »

Sinoc sam prosao pored indeksa i vido sam jednog mozda i dva dobra golmana doduse na male golove ali ko zna Kezman da skokne da pogleda i ne verujem da imaju menadzere a mladi su oko 21~22g.srecno :deal:
Nikola

Post by Nikola »

Kezman i treba da predlaze igrace u saradnji sa Drakulom, a Nikolic da ima zavrsnu rec. Da bi sve to funkcionisalo
Balsa mora da balansira sve, kako ce to izgledati ne znam. Protiv sam dovodjenja delca i kaludjera
ПУШТАМ КИШУ!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

B92 kaže da je Delač gotova stvar:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=730187" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nikola wrote:Kezman i treba da predlaze igrace u saradnji sa Drakulom...
Koja je tacno onda Kezmanova funkcija, klupski skaut ili sta? Jer dva sportska direktora nam ne trebaju. Jedan od njih dvojice je tu visak.

A sve mi se cini da se Drakulic trenutno i ne pita previse. Da ne kazem ne mesa se u svoj posao.

Sa ostatkom Nikolinog posta se slazem - poslednju rec mora imati trener, a na Balsi je da pokusa nekako da zonglira sve to.

Mada mi se cini da je trenutno prvi logican potez da se Drakula otpusti i Kezman ustolici kao zvanicni sportski direktor, ako je vec pala takva odluka da je on taj koji se slusa oko dovodjenja igraca voleli mi to ili ne.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

У цз је у протеклих десетак година продефиловало мноштво смехотресних нападача,а овај је један од таквих.Какво Калуђеровић може бити појачање стварно ми није јасно.
fare

Post by fare »

Da li su oni normalni da pustaju vec ALIVODICA ? stvarno nisu normalni :frown: http://www.dnevnik.rs/sport/mateja-kezm ... entaliteta" onclick="window.open(this.href);return false;
Tony Starks

Post by Tony Starks »

fare wrote:Da li su oni normalni da pustaju vec ALIVODICA ? stvarno nisu normalni :frown: http://www.dnevnik.rs/sport/mateja-kezm ... entaliteta" onclick="window.open(this.href);return false;
Gde u tom članku piše da puštaju Alivodića?
srkins

Post by srkins »

mi trajkovica i abubakara moramo prodati..vulicevicu bi voleo da ponudimo novi ugovor...a delac ne znam na prvu loptu mi je delovalo kao velika greska..deluje mi i dalje kao greska,ali iskopao sam neke clanke po kome je on proglasen za jednog od 5 najboljih mladih golmana...navodno ga je celzi platio preko 2m kad ga je dovodio...
limanfkv

Post by limanfkv »

@Tony
Nigde, naravno.

Inače ovog Delača se sećam da je u prošlosti bio baš hvaljen golman, ali to bi razumeo da mi nemamo mladog golmana koji ima kapacitet da postane odličan. I da pored njega već nismo doveli golmana, a imamo i iskusnog Žakulu. Klasična anarhija sa dosta %%%.
0.0625
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Image
Post Reply