Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Boske87

Re: Transferi

Post by Boske87 »

Tony Starks wrote:
fare wrote:Da li su oni normalni da pustaju vec ALIVODICA ? stvarno nisu normalni :frown: http://www.dnevnik.rs/sport/mateja-kezm ... entaliteta" onclick="window.open(this.href);return false;
Gde u tom članku piše da puštaju Alivodića?
Preduhitrio si me Tony, ljudi pročitajte dobro tekst pre takvih bombastičnih komentara. Alivodić je igrač koji donosi prevagu a za njega nemamo konkretnu zamenu. Isto tako od njega ne možemo da očekujemo finansijsku dobit jer je već u godinama i ne možemo zaraditi od njegovog transfera. Zato ne smemo razmišljati o njegovoj prodaji, njegov doprinos timu je neuporedivo veći od par stotina hiljada eura zarađenih eventualnom prodajom! Kod takvih igrača tipa Alivodić, Vule, Djurić treba prihvatiti činjenicu da ne možemo ništa zaraditi, treba im ponuditi solidne, zadovoljavajuće ugovore, zadržati ih što duže da čine kičmu tima a godišnje prodavati par omladinaca koji su već ispekli zanat, prerasli JSL na zapad za solidne pare. Naša budućnost zavisi od rada omladinske škole, ako nastavimo ovim tempom da izbacujemo sve kvalitetnije igrače u prvi tim onda neće biti zime

I da ako je tačno ovo za Delača jasno je da nećemo izgubiti ništa finansijski. Kežman je i ranije najavio da Kordić ide na pozajmicu, više bih volio da je u Voši ali najvažnije je da brani standardno. Ovaj Delač sigurno ima talenta inače ne bi bio u Čelziju, e sad da li je to dovoljno da bude prvi golman videćemo. Bitno je da Nikolić daje zadnju reč, da sam bira tim, jedino njemu 100% verujem.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
slanina

Post by slanina »

Na ovom linku ima dosta o Delaču,čini se propali talenat koji nema nikakvo internacionalno iskustvo kao što je Kežman rekao,voleo bih da grešim ali dovesto ovog a naše dete slati na kaljenje nema smisla.

http://www.index.hr/tag/142798/matej-delac.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins

Post by srkins »

kad nam vec salju pojacanja za jaku Vojvodinu evo mog predloga http://www.transfermarkt.co.uk/en/romel ... 96341.html" onclick="window.open(this.href);return false; neka nam njega pozajme :D
Mare

Post by Mare »

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Vojvodinu" onclick="window.open(this.href);return false;

Možda bude i prijateljaska sa Čelzijem, a ovo što se MK nada punom stadionu, na to može da zaboravi, teško to ide sa nama. Eventualno ako prođemo i one Mađare pa da uleti neki poznati klub, tad bi ga napunili.
Pojma nemam kakav je Delač golman, valjda taj Čelzi nije lud pa da plaća nekog antitalenta, navodno nas ne košta ni pinčike, ali zato verujem da je obećano da će biti prvi golman. Jer njima je to najvažnije da klinac stiče iskustvo.
fare

Post by fare »

Tony Starks wrote:
fare wrote:Da li su oni normalni da pustaju vec ALIVODICA ? stvarno nisu normalni :frown: http://www.dnevnik.rs/sport/mateja-kezm ... entaliteta" onclick="window.open(this.href);return false;
Gde u tom članku piše da puštaju Alivodića?
У иностранство могу Абубакар, Вулићевић и Трајковић. За њих, као и за Енвера Аливодића, постоје понуде, али оне не задовољавају Војводину – каже члан УО ФК Војводина . Samo da dobiju zadovoljavajucu ponudu za ALIVODICA pa bi videli kako bi ga pustili a sad zavisi kakva je to ponuda ? Ko zna sta se desava u njihovim glavama :frown: .
tulip

Post by tulip »

Prvo levi branič pa sada vratar. Jel to ovi nas uvode u EU ili u LE!? :mrgreen:
U svakom slučaju, dobrodošli obojica. Ako musavi prizivaju 1991. sa puma opremom, eto i mi prizivamo 1989. kada nam je vrata čuvao Čedo Maras.
DAJ GOL!!!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Svi znate moj stav prema svemu sto se u zadnje vreme desava u Vojvodini, ali ovo sto ovde citam o Delacu je stvarno sramota!
I to velika!
Znaci svi vi koji ste ubedjeni da je Delac ogromna greska ste se hladno popisali na skauting sluzbu Celzija!
Imam samo jedan komentar za sve koji tako misle. I to slikovit: :pegla:
Bolja buducnost nam ni ne treba!
Ugasite nas!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Djisa

Post by Djisa »

Delac cak nije ni u buducnosti u planu za prvog golmana Celzija, jel imaju onog belgijanca u Atletiku. O njegovim kvalitetima ne zelim da pricam, jer ih ne znam. Sigurno ima kvalitet, ali da li mu treba iskustvo? to je kljucno. Po meni , pozajmljeni igrac mora biti bar 20% kvalitetniji od onoga sto imamo I mora da pravi razliku, Ako je za toliko bolji od Popovica I Kordica, potpisujem da odma dodje, a to je pitanje za skauting sluzbu. Ali ako napravi nekoliko gresaka I vidim nesigurnost kod njega, sigurno cu odma sa tribina, poceti da prozivam onog ko ga je doveo.
Kup je nas!
shecky

Post by shecky »

Brate ti bolje da se samoubijes :) Sto si stalno tako negativan prema ljudima jbt ...

Necu da gresim dusu ,mozda decko zaista kida ali da ga jebem!! jos malo pa cemo moci 11 golmana da stavimo u prvi tim...

Inace SVACIJA skauting sluzba moze da se zajebe .. niko nije bezgresan.

Inace u potpunosti se slazem sa Boske87 , veoma kvalitetno razmisljanje, Vule Djura Enver su vec ono kao matori.. pa tesko da za sve 3 zajedno mozemo dobiti milionce.
A sa druge strane tesko cemo im naci zamene ,tako da je bolje da im pojacamo platu da im se bas i ne zuri preko nesto preterano ,pa ako se bas desi neka ponuda koja je pristojna onda ih tek pustiti ali u medjuvremenu raditi na nalazenju zamena da nas nista ne bi iznenadilo.
Mackycool

Post by Mackycool »

trelos gia fcv wrote:Svi znate moj stav prema svemu sto se u zadnje vreme desava u Vojvodini, ali ovo sto ovde citam o Delacu je stvarno sramota!
I to velika!
Znaci svi vi koji ste ubedjeni da je Delac ogromna greska ste se hladno popisali na skauting sluzbu Celzija!
Imam samo jedan komentar za sve koji tako misle. I to slikovit: :pegla:
Bolja buducnost nam ni ne treba!
Ugasite nas!
Jedan od retkih slučajevo kad se slažem sa tvojim mišljenjem.
Ljudi, haj'mo realno. Kordić je odličan golman, tu nema sumnje.
Ali ako ćemo da biramo od ove 4 golmana:
1. Naš, mlad, neiksusan (Kordić)
2. Stariji, doveden kao jedan od najboljih iz PLS, a sada su mu kvaliteti diskutabilni jer nema takmičarsku formu (Žakula)
3. Srednjih godina, jedini sud o kvalitetu donosimo nas osnovu "promo snimaka" sa yt, iz PLS (Popović)
4. Mlad, trenutno drugi golman jednog Čelsija, koji je prošlogodišnji osvajač LŠ i ovogodišnji osvajač LE, koji ga je doveo iz Hrvatskog Intera (ovim aludiram na to da nije da je bio u nekoj jačoj ligi i jačem klubu, pa se za njega moglo lakše čuti, nego da je skaut služba Čelsija sigurno snimila doooosta golmana pre nego što je dovela Delača), a to što ga klub šalje na pozajmice je znam da računa da igra veliku ulogu u prvom timu za neke 3-4 godine (Delač)

Kad se to ovako postavi, stvari malo drugačije izgledaju, zar ne?

edit: Kordić ako ode na pozajmicu, to će biti po njega najbolje. Verovatno će otići u Proleter, a tu neće grejati klupu, i stići će, za njega, preko potrebno iskustvo.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Shecky, potpuno si u pravu!
I bolje mi je da se samoubijem ali iskljucivo zbog rasprave koju vodim sa tobom i tebi slicnima! :)
Dakle potpisujem: JA SAM KRIV!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Turija

Post by Turija »

Ako je neko odgledao klip, sa naše utakmice na Malti, kojeg je Voja postavio na drugom forumu, videće da je naš najistaknutiji igrač bio golman Kordić (odbranio penal, odlično istrčao na nekoliko ubačenih lopti...).Istina na snimku nema golova, ali ima promašenih šansi i nešto akcija oba tima. To je I prvo pitanje za razmišljanje u vezi zamene našeg mladog golmana sa Čelzijevim mladim golmanom (a što neko ovde napisa, svaka skauting služba može da se zaj..e.I mi smo, na primer, uvalili Italijanima Aleksića, pa sad gledaju da nam ne plate celo obeštećenje).Ko nama garantuje da je Delač još uvek dobar i perspektivan golman?To što ga je Čelzi uzeo sa 17-18 godina?Tada je verovatno bio extra talenat, a sada je već veliko pitanje (a možda Čelzi i ne zna šta sada sa njim, pošto je pod ugovorom?).
Drugo otvoreno pitanje vezano je za nerealna očekivanja da ćemo mi uvek imati talentovanu generaciju Omladinaca, koja će biti šampion i izbaciti nekoliko vanserijska talenta, kao što su Radoja, Meleg, Kordić, Ivanić, Kosović, Gaćinović...To je čista utopija, jer talenti prvo moraju da se rode, pa tek onda da se, kroz omladinsku školu, naprave dobrim igračima.To se ne dešava svake godine, već jednom u deceniji.Talenti se baš ne rađaju svake godine.
Ako pogledamo 10ak godina unazad FKV je stvorio samo nekoliko igrača interesantnih za evropsko tržište, od kojih svaki može doneti neki milion evra.Tako da se mnogo ne zavaravamo, da ćemo uvek imati extra mlade igrače.
Zbog svega ovog, mi moramo maksimalno da iskoristimo trenutni kvalitet Omladinaca i prodamo ih kao što to radi npr Mamić (za 5-10 miliona svakog, umesto njih trojicu- četvoricu za po 2-3 miliona ).A to može jedino ako budemo strpljivi i pametno forsirali SVOJE talente, pa napravimo sa njima neki zapažen evropski rezultat.E onda sledi prodaja po punoj ceni i možemo sa tim parama da mirno čekamo neku godinu i nove mlade fudbalske bisere iz FCVB.
Last edited by Turija on Sun Jul 07, 2013 10:19 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky

Post by shecky »

Jesi!! Ja cu ti pomoci :)

Ne znam ,sudeci po nekim statistikama Supic je bio prilicno dobar golman .. tj manje je primio golova nego sto je branio utakmica sto se na ovoj novog derana bas i ne moze reci ...

Tj u prevodu sve dosadasnje golmane koje smo u ovom kratkom periodu imali ili sada imamo .. po statistici Supic je najbolji.

ps Turija po tvojoj logici onda postojanje kluba ce se svoditi samo na prodaju igraca ,sto u prevodu znaci da nam to dodje isto ko kad bi otisli ispred neke radnje i poceli da navijamo tako ..ako me kontas
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

bar su svi veliki mediji preneli vest da u vojvodinu stize pojacanje iz celsija,naravno isticuci u prvi plan kezmana.vest je mnogo bolje medijski ispracena nego nasa prva utakmica u evropi ili osvojena titula omladinaca.najvise verujem u nikolica a drugi nek se dokazu ili cao,zbogom,zdravo.ne lozim se na celsi al zamisli ih na karadjordju.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Mare wrote:http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... -Vojvodinu

Možda bude i prijateljaska sa Čelzijem, a ovo što se MK nada punom stadionu, na to može da zaboravi, teško to ide sa nama. Eventualno ako prođemo i one Mađare pa da uleti neki poznati klub, tad bi ga napunili.
Pojma nemam kakav je Delač golman, valjda taj Čelzi nije lud pa da plaća nekog antitalenta, navodno nas ne košta ni pinčike, ali zato verujem da je obećano da će biti prvi golman. Jer njima je to najvažnije da klinac stiče iskustvo.
Pre mnogo godina iz podmlatka FK Kabel izadje klinac koji je imao veliki potencijal. Odigrao par utakmica za mladu reprezenaciju Jugoslavije na nekom turniru u Izraelu, i posle samo jedne takmicarske utakmice u dresu FKK (jos je dobio i crveni karton, igralo se u Kacarevu), dodju skauti OFK Beograda i ladno ga kupe. Kasnije se pokazalo da on i nije bas bio toliki potencijal, tj. njegova karijera nije isla ocekivanim tokom. Bio je dobar prvoligaski igrac i nista vise.

OFK se, pri kupovini vodio idejom da je bolje da ga oni kupe za sitne novce i PROMASE, nego da ga kupi neko drugi, za iste te sitne novce, i - POGODI (i kasnije napravi velike novce).

Verujem da kada su u pitanju najveci klubovi, transfer talentovanog bosanskog golmana nije neka investicija. Garant imaju na desetine takve dece na platnom spisku. Ako mali stasa, super, ako ne, ko ga sisa, od prodaje nekom manjem klubu vratice ulozeno a mali ce imati, ni kriv ni duzan, Celsi u svom CV-u. A koji je njegov realan domet, veliko je pitanje. E sad, da li je bolje pustiti klinca iz "Celzija", samo zato sto je on na spisku Celzija i ima potencijal, ali ne i iskustvo, ili isto tako talentovanog klinca ALI Vojvodine, koji je jos usput veliki potencijal, nisam pametan. Ja sam vise za to da se ne glupiraju sa dovodjenjem velikih imena ili jos gore igraca iz velikih klubova jer je Vojvodina jako daleko od te price, a i praksa je pokazala da oni i ne donose bas tako veliku prednost a preskupi su (nije slucaj sa ovim golmanom). Apija je najbolji primer. Dok se majstor uigrao, vec je otisao, a Vojvodina je imala jednu od najgorih polusezona, mozda i celih 50 godina unazad (osim sezone kada smo ispali iz lige sredinom osamdesetih.
Post Reply