Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Transferi

Post by N13 »

Uf kud tog manekena... mada ko zna.

Ne bih unapred da pljujem upravu zbog nekih poteza dok se ne dokaze je l' to dobar potez ili ne... a vreme ce pokazati.
Sta ako taj Kaludjer se preporodi, nadava se golova, uvede nas u Evropu (mada je skroz nerealno :D). Sacekajmo da se na terenu pokaze njihov rad, pa ako bude rezultata, neka nastave tako... ako ne, onda treba pljuvati po njima, a ne ovako unapred.

Na kraju krajeva, po meni je Brana Ilic bio pravo pojacanje, iako je "njihov" bio pre nas :)
I za Abua mozes reci da je njihovo smece, pa eto danas ga na kolenima mole da im se vrati ;) Ako taj Kaludjer pokaze da zasluzuje dres Vojvodine, za mene je on dobrodosao... ako ne jbg, idi u neki manji klub.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Na b92 javljaju da su iz kluba potrvdili da dolazi Kaludjerovic, da je sve dogovoreno i da je zapelo oko obestecenja. Naime i njega bi na pozajmicu.
Iskreno citam sve komentare, svima nesto nije po volji. Ne kazem, i ne trbea da bude, koji ce nam taj kad nema kvalitet, al ne mogu vise da se kidam, neka pocne nek urade sta misle,pa ako zajebu-najebace. Pozdrav do cetvrtka! :cheers:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Brana Ilic je dosao na ugovor, Abubakar je dosao na ugovor. Mi ovde pricamo o besmislenim POZAJMICAMA, a ti igraci sigurno nece doci da bi sedeli na klupi. Igrali jadno, bedno, skandalozno ili fenomenalno, on ce igrati, pa ti vidi koliko je to dobra politika.
srkins

Post by srkins »

ja stvarno ne mogu da verujem da nista nismo naucili iz primera drugih klubova...pa 10% zvezdinog duga je stvoreno zbog igraca na pozajmicama...ajd za golmana jos i nekako ..nemamo bar zvanicno troskove za godinu mu istice ugovor ako se pokaze mozemo dobiti solidnog golmana...a sto se tice kaludjerovica jednostavno ne shvatam...imamo despotovica slobodnog ...mozemo da spasavamo karijeru aleksicu...a mi spasavamo kaludjerovica...dace decko 10 do 15 golova za sezonu...dao bi toliko i aleksic i despotovic ma dao bi skuletic 10 golova kad bi bio stalno starter...
Oasis

Post by Oasis »

mi smo stvarno gospodski klub, j**e nas ko stigne a mi gospodski cutimo.
Nevernik

Post by Nevernik »

shecky wrote: Ali mi i dalje nije jasno sta smo sad zapeli za pozajmice?? Pa tu nam je Lazar Veselinovic pred nosom!!!
Dalje.. prosel sezone u Sarajevu je igrao jedan gari lud ko struja .. naravno Dinamo ga odmah capio.. skauting sluzba kluba nam je takva da ja za jedan dan nadjem bolje igrace nego oni za 5 godina...
Te igrace sto ti nadjes treba platiti.
Klub koji ima 0 evra na racunu moze samo da dovodi igrace na pozajmicu.

Inace, nemate pojma kakav se trio sprema.
Kaludzerovic - Skuletic - Bilbija.
Tresu se gace Hondvedu. Trese se Evropa.

Ima kladionice samo zbog nas da uvedu nove igre.
Ukupno golova od -3 do -1.
Andreyos

Post by Andreyos »

Našem Klubu nije potreban AK99!Ono što nama iskrenim navijačima fali jeste AK-47!
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
srkins

Post by srkins »

opaaaaaaaaaaaaaa...novosti pisu da pregovaramo sa kacarem i stepanovim ...i jos dvojicom bivsih igraca....
Mackycool

Post by Mackycool »

srkins wrote:opaaaaaaaaaaaaaa...novosti pisu da pregovaramo sa kacarem i stepanovim ...i jos dvojicom bivsih igraca....
DA, DA, DA!
Nadam se da su ta "još dvojica" Despot i Aleksić! :cheers:

Ps. Ako dovedu bar dvojicu od njih, delimično ću im oprostiti eventualno dovođenja ak99. :mrgreen:
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

srkins wrote:opaaaaaaaaaaaaaa...novosti pisu da pregovaramo sa kacarem i stepanovim ...i jos dvojicom bivsih igraca....
S obzirom na finansijsko stanje: jedino da dođu za dž. i da donesu prasad i volove, da nam igrači ne gladuju! :)
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Mackycool

Post by Mackycool »

Rivelinjo wrote:
S obzirom na finansijsko stanje: jedino da dođu za dž. i da donesu prasad i volove, da nam igrači ne gladuju! :)
Despot je slobodan ;)
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ako dodje Kacar, a prosto ne verujem u tako nesto, Vojvodina ce imati jos samo jedan zadatak, i to najvazniji. Da ubedi/plati Abubakara da ostane jos jednu sezonu. Ako Stepi dodje, tim bolje.
stevan

Post by stevan »

_____________________________________________________________________________________________

EDIT Minja: Pusti ti forumase da pisu sta hoce. Ko si ti da cenis ko je strucnjak a ko nije? Ako ti se ne svidja ovde, slobodno idi na bilo koji drugi sajt. Ima ih. Ovo je ti je opomena, a za sledeci uvredljiv post na racun forumasa sledi dovidjenja i ladjenje.

_____________________________________________________________________________________________

Pustite ljude da rade.
Podrzavam i Kezmana i Nikolica i dajem im vreme da se dokazu, pa necu im ja dovoditi igrace koje zele.Ako trener Nikolic smatra da mu Kaludjer treba, podrzavam,/trenirao ga u radu\vreme ce pokazati , rezultati, dal su u pravu,a to sto je ovaj igrao u zvezdi , partizanu ... ne interesuje me.

Slazem se i sa pozajmicom Kordica ,nasi omladinci su zeleni i ne dorasli superlige.izuzev Ivanica, koji je na pripremnoj utakmici,dokazao da je sazreo zahvaljujuci pozajmici.
Ko je gledao pripremnu utakmicu mogao je da shvati moju napred iznetu tezu, dakle svi omladinci na celu sa Nasticem na pozajmicu.

I dobro sto su Drakulica maknuli,koliko je lapsuza napravio i Panta bi mu pozavideo.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Nikola wrote:Nalaze se u pocetnoj fazi pregovora sa igracem Francesco Renzetti. Prosao sve mladje zabarske selekcije, zastupa ga agencija koja i Kaludjera zastupa.
Чисто сумњам да Кежман може да доведе најољег играча Падове у било који клуб у Србији!
Boske87

Post by Boske87 »

Ja se potajno nadam Kačaru već par sedmica. Znam da je nerealno :) , mislim da je još pod ugovorom ali sam siguran da bi on lično volio da dođe u Vošu, pogotovu jer slavimo 100 godina. Gojko je veliki Vojvodinaš koji zna da ceni svoje korene i iskreno voli Vošu a pare mu nisu prva stvar u životu. Pre neki dan sam gledao prilog na tv-u kako je Gojko sa stricem došao u Bosnu da poseti rodni kraj tj mesto odakle vuku poreklo i finansirao je neku sportsku manifestaciju (mislim turnir u futsalu ali nisam siguran). Dao je sasvim normalan intervju i stvarno je retko u današnje vreme videti momka koji čvrsto stoji na zemlji i ceni prave vrednosti. Za mene Gojko je bio i ostao savršeni prototip našeg deteta i kapitena Voše.

Naravno mislim da bi svi mi bili zadovoljni kada bi se barem jedan od njih dvojice (Despot ili Kačar) vratio u klub.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply