Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Otkucas "Hajduk zivi vjecno" u pretrazivacu i sve ti bude jasno u sekundi... Bem li ga. Koliko je taj slogan karakteristican za njih, maltene mogu autorska prava da naplacuju.
- Schteph_F89
A sta da pise sto vec nigde nije pisalo?Bitna je poenta a ne kao sto je obicaj ovde sve prvo popljuvati pa onda dalje...Bolje da stoji jelen pivo zastava jel?Strasno...
Ukucao, ali i dalje ne vidim da tu mora biti neke povezanosti sa Hajdukovim sloganom.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
- Schteph_F89
A long live RnR? Mora da i na to hajdukovci 'polazu pravo' 

Dobar slogan para vredi. Zato i jesu tako retki, a ljudi koji ih osmisljavaju dobro placeni. Najlakse je reciklirati tudje i biti jeftina kopija. Nista lakse od toga.
- Red Marquis
- Moderator
Jel meni jedinom palo na pamet da to ustvari neće biti natpis vezan za Vošu, već za Batu?
Io odio Belgrado
- Schteph_F89
Da,sigurno su kesirali gomilu para za taj slogan,2kg beton boje.A i ja sam pomislio da je slogan za Batu u kombinaciji recimo sa onom zastavom,mada mi je realnije da se nadovezuje natpis na onaj sa istoka.
Onda bi verovatno pisalo ispod slogana nešto u stilu "Počivaj u miru", "Ratko Butorović 1954-2013". Ne verujem da je to u pitanju.Red Marquis wrote:Jel meni jedinom palo na pamet da to ustvari neće biti natpis vezan za Vošu, već za Batu?
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Sa Vikipedije:
Tekst o Torcidi.
Slogan navijača je "Hajduk živi vječno", kojim se svjedoči o dugoj i kontinuiranoj tradiciji imena koje opstoji bez promijene od osnivanja do danas (države i lige su propadale, Hajduk "živi vječno").
Tekst o Torcidi.
Slogan navijača je "Hajduk živi vječno", kojim se svjedoči o dugoj i kontinuiranoj tradiciji imena koje opstoji bez promijene od osnivanja do danas (države i lige su propadale, Hajduk "živi vječno").
Pa sada ispada da se sintagma živi v(j)ečno sme upotrebljavati samo u kontekstu Hajduka iz Splita
. Lijagavo bi bilo da piše Vojvodina (Voša) živi večno 

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda je momenat da izlistamo slogane vezane za FKV, a koji nisu kopija ili reciklaza tudje kreacije.
Nije.Red Marquis wrote:Jel meni jedinom palo na pamet da to ustvari neće biti natpis vezan za Vošu, već za Batu?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Aman ljudi zar i oko jebenog grafita da se prepiremo! Stvarno, da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
+1Stexman wrote:Aman ljudi zar i oko jebenog grafita da se prepiremo! Stvarno, da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... jecno.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;Mackycool wrote:Ukucao, ali i dalje ne vidim da tu mora biti neke povezanosti sa Hajdukovim sloganom.