+1, али за то треба нешто знати, умети а и клуб би то морао платити. Овако нам је на стадиону освануо графит који ће сви везивати за торциду. Ужас....Наставља се политика један корак напред, два корака назад!Minja wrote:Dobar slogan para vredi. Zato i jesu tako retki, a ljudi koji ih osmisljavaju dobro placeni. Najlakse je reciklirati tudje i biti jeftina kopija. Nista lakse od toga.
Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Umesto kritike, haj'mo predlozi za zamenu - meni je recimo najbolji onaj 'Mi smo jedno, to je nasa snaga'.
+1Stexman wrote:Aman ljudi zar i oko jebenog grafita da se prepiremo! Stvarno, da nas nema trebalo bi nas izmisliti.

-
-
...koji je stih naše himne i koji je bio odličan i prikladan u vremenu kada smo ga isfurali kao parolu, ali sada mi se plače kada ga neko spomene, pa i kao zajebanciju.Salvador wrote:Umesto kritike, haj'mo predlozi za zamenu - meni je recimo najbolji onaj 'Mi smo jedno, to je nasa snaga'.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Možda nisam u pravu ali nekako mi nije logično da piše:
100 GODINA FK VOJVODINA 1914-2014
Prva asocijacija mi je da se klub (pupu, daleko bilo) gasi 2014. godine?
Ima li neki lektor na forumu da pojasni?
Ja mislim da je baš zbog toga stavljen onaj natpis "živećeš večno" da se ne bi ni pomislilo na tako nešto. Ja mislim da taj "100 godina" natpis označava period prvih 100 godina od osnivanja kluba. Uostalom, tako se i velike godišnjice bilo kog velikog događaja obeležavaju, zar ne?prijatelj fudbala wrote:Možda nisam u pravu ali nekako mi nije logično da piše:
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
-
Jasno je šta je pisac hteo da kaže, ali da li je gramatički ispravno?Mackycool wrote:Ja mislim da je baš zbog toga stavljen onaj natpis "živećeš večno" da se ne bi ni pomislilo na tako nešto. Ja mislim da taj "100 godina" natpis označava period prvih 100 godina od osnivanja kluba. Uostalom, tako se i velike godišnjice bilo kog velikog događaja obeležavaju, zar ne?prijatelj fudbala wrote:Možda nisam u pravu ali nekako mi nije logično da piše:
Ne vidim zašto ne bi bilo? Kao što sam već napisao, tako se obeležavaju sve velike godišnjice. Evo primera: 1700 godina Milanskog edikta 313-2013.
Ovo ne znači da je taj edikt prestao da postoji, već se prosto označava taj period od 1700 godina.
Ovo ne znači da je taj edikt prestao da postoji, već se prosto označava taj period od 1700 godina.
A tek kad ga aktuelni spiker na nasem stadionu izgovor...da je dozvoljeno unosenje povrca na stadion,kupusovao bih ga u glavu,valjda bi shvatio emociju koju prenosi na publiku dok ga izgovara...Brick Liman wrote:...koji je stih naše himne i koji je bio odličan i prikladan u vremenu kada smo ga isfurali kao parolu, ali sada mi se plače kada ga neko spomene, pa i kao zajebanciju.Salvador wrote:Umesto kritike, haj'mo predlozi za zamenu - meni je recimo najbolji onaj 'Mi smo jedno, to je nasa snaga'.
- gospodinFKV
Mislim da je dilema sa 'Ziveces vecno' resena! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7516_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 

RECITE MI DA JE TO PHOTOSHOP, MOLIM VAS.gospodinFKV wrote:Mislim da je dilema sa 'Ziveces vecno' resena! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7516_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosto ne verujem koliko je crtez los. Kao da se neko zezao.
Nije nazalost.Mackycool wrote:RECITE MI DA JE TO PHOTOSHOP, MOLIM VAS.gospodinFKV wrote:Mislim da je dilema sa 'Ziveces vecno' resena! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7516_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene je sramota, u zemlju bih da propadnem.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Kakav cirkus majko mila