Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q2R: Vojvodina-Honved 2:0
Ha sto se nas tice mi smo vec prosli Honved ,slazem se da ne treba preterivati ali za to nek se igraci potrsude a mi sa tribina sa pravom milimo vec o Bursi.
E sad.. ono sto se mora reci je da ,bar sto se navijanja tice izgledaju do jaja!! bucni ,tipicni Turci, mada tesko da ce se igrati usrati od toga jer tako je i kad igramo protiv cigana na cmarakani ili u pazaru tako da bice pakleno to je zagarantovano, jedino mi je krivo sto ce kanda njih ovde biti vise nego sto ce na severu biti najvatrenijih ,mada kontam da ce gro mase otici na sever zbog jeftinije karte al ce opet 20% tribine navijati...
Jes da preskacem Honved u prici ali ako prodjemo ,protiv Burse bi bilo dobro da svi idemo na sever ,ne smeju izgledati mocnije od nas na tribinama!! Istok i zapad ce se lako popuniti sa obicnim fanovima.
Sto se same ekipe tice ,ne treba se usrati ,nisu oni nista jaci od Rapida.
Evo gledam ih sad protiv Tventea.. samo malo bolja tehnicki potkovana ekipa ,i oni su pogub.. , a vidim da definitivno ne spadaju u top klasu ,i njima kao i nama treba jedno 10 sansi da bi dali gol ,tako da sam definitivno umereni optimista da ih mozemo proci.
E sad.. ono sto se mora reci je da ,bar sto se navijanja tice izgledaju do jaja!! bucni ,tipicni Turci, mada tesko da ce se igrati usrati od toga jer tako je i kad igramo protiv cigana na cmarakani ili u pazaru tako da bice pakleno to je zagarantovano, jedino mi je krivo sto ce kanda njih ovde biti vise nego sto ce na severu biti najvatrenijih ,mada kontam da ce gro mase otici na sever zbog jeftinije karte al ce opet 20% tribine navijati...
Jes da preskacem Honved u prici ali ako prodjemo ,protiv Burse bi bilo dobro da svi idemo na sever ,ne smeju izgledati mocnije od nas na tribinama!! Istok i zapad ce se lako popuniti sa obicnim fanovima.
Sto se same ekipe tice ,ne treba se usrati ,nisu oni nista jaci od Rapida.
Evo gledam ih sad protiv Tventea.. samo malo bolja tehnicki potkovana ekipa ,i oni su pogub.. , a vidim da definitivno ne spadaju u top klasu ,i njima kao i nama treba jedno 10 sansi da bi dali gol ,tako da sam definitivno umereni optimista da ih mozemo proci.
Last edited by shecky on Fri Jul 19, 2013 7:33 pm, edited 1 time in total.
Tesko da ce tu biti ikakvih pomeranja. 28. avgust je termin za konacnu odluku, dotle ce valjda biti gotova i 4. runda. Ako ih ipak suspenduju verovatno ce se primeniti sistem laki luzera za popunu i to je to.
Ono sto mene vise zanima trenutno jeste sistem nosilaca u 4. rundi. Po svoj logici bi mi i u slucaju senzacije trebali biti nepovlasceni, ali Dila Gori je prosle sezone nakon izbacivanja nosioca u 3. kolu bila povlascena u 4. Treba dobro proveriti stanje oko toga. Ja sam vec pokusavao da nadjem podatak ali bezuspesno. Nastavicu da trazim. Neka se oglasi i neko drugi u slucaju da zna kako to funkcionise. Samo molim vas, nemojte pretpostavljati ili tvrditi, prilozite dokaz uz tvrdnju i to je to.
Ono sto mene vise zanima trenutno jeste sistem nosilaca u 4. rundi. Po svoj logici bi mi i u slucaju senzacije trebali biti nepovlasceni, ali Dila Gori je prosle sezone nakon izbacivanja nosioca u 3. kolu bila povlascena u 4. Treba dobro proveriti stanje oko toga. Ja sam vec pokusavao da nadjem podatak ali bezuspesno. Nastavicu da trazim. Neka se oglasi i neko drugi u slucaju da zna kako to funkcionise. Samo molim vas, nemojte pretpostavljati ili tvrditi, prilozite dokaz uz tvrdnju i to je to.
- Tony Starks
Nije Dila Gori bio povlašćen, već meč između Dila Gorija i Anortozisa nije završen zbog nereda na stadionu, prekinut je u nekom 80. minutu. U vreme žreba još nije doneta bila konačna odluka o tom meču pa je po koeficijentu Anortozisa pobednik tog dvomeča bio nosilac na žrebu, da bi UEFA kasnije registrovala službeno pobedu Dila Gorija koji je otišao dalje. Dakle, to je bio samo izuzetak, nema nikakvog preuzimanja koeficijenta.Helm wrote:Ono sto mene vise zanima trenutno jeste sistem nosilaca u 4. rundi. Po svoj logici bi mi i u slucaju senzacije trebali biti nepovlasceni, ali Dila Gori je prosle sezone nakon izbacivanja nosioca u 3. kolu bila povlascena u 4. Treba dobro proveriti stanje oko toga. Ja sam vec pokusavao da nadjem podatak ali bezuspesno. Nastavicu da trazim. Neka se oglasi i neko drugi u slucaju da zna kako to funkcionise. Samo molim vas, nemojte pretpostavljati ili tvrditi, prilozite dokaz uz tvrdnju i to je to.
Last edited by Tony Starks on Fri Jul 19, 2013 7:42 pm, edited 2 times in total.
E to me je zanimalo.
I mislio sam da je bilo tako nesto u pitanju, ali nisam znao zapravo, hvala.

I mislio sam da je bilo tako nesto u pitanju, ali nisam znao zapravo, hvala.
Guys i know that you don't like us but can you help me ?
How much is the match ticket ? 10 euro ?
Already Thanks.
Already Thanks.

Probably less. 
Admit that we will pass and everyone will love you.

Admit that we will pass and everyone will love you.

- Firmin mali
Znam da svi trcimo pred rudu,i nadam se da nam se to nece obiti o glavu,ali imam samo jedan utisak o turcima koji ne mogu da izbijem iz glave
Cuveno gostovanje u bgu
http://www.youtube.com/watch?v=ABOsoM8XJiE
Isto tako cuveni i veoma poznati ultraAslan,tako da me jako nervira to internet huliganstvo,sto zatrpavaju sve stranice,forume,...
Cuveno gostovanje u bgu
http://www.youtube.com/watch?v=ABOsoM8XJiE
Isto tako cuveni i veoma poznati ultraAslan,tako da me jako nervira to internet huliganstvo,sto zatrpavaju sve stranice,forume,...
It`s impossible to say at this moment but in any case, ticket will not be moreTeksas wrote:Guys i know that you don't like us but can you help me ?
Already Thanks.
expensive than 10 euros.

Thanks a lot!lexa wrote:It`s impossible to say at this moment but in any case, ticket will not be moreTeksas wrote:Guys i know that you don't like us but can you help me ?
Already Thanks.
expensive than 10 euros.
Pukla petarda
Eintracht Frankfurt - Bursaspor 5:1
http://int.soccerway.com/matches/2013/0 ... P_MS_64_05" onclick="window.open(this.href);return false;

http://int.soccerway.com/matches/2013/0 ... P_MS_64_05" onclick="window.open(this.href);return false;
Odbrana im je izgleda fantasticna, u zadnje dve utakmice su primili 9 komadaslanina wrote:Pukla petarda![]()

-
jel istina da su honvedovcima uzete dve zastave? 

- Commendatore
Bursaspor-Zaglebie Lubin (0-3)
Bursaspor-K.Erciyesspor (0-3)
Bursaspor-B.Dortmund (1-4)
Bursaspor-E.Frankfurt (1-5)
Rezultati na pripremama
Bursaspor-K.Erciyesspor (0-3)
Bursaspor-B.Dortmund (1-4)
Bursaspor-E.Frankfurt (1-5)
Rezultati na pripremama
- gospodinFKV
Mogu tako i da nastave 

Pale jesu dve zastave, ali prica kruzi da su GNS zasluzni za to... licno ne znam tacnoultra komsa wrote:jel istina da su honvedovcima uzete dve zastave?