Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
trelos gia fcv

Re: Transferi

Post by trelos gia fcv »

Ja ću se što se tiče Nastića složiti sa Helm-om.
Dolaskom Lekovića produžili bi njegovo stagniranje bar još godinu dana.
Klupa ne sme da mu bude opcija.
Samo da igra,igra,igra. Proleter je odličan izbor.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Helm

Post by Helm »

trelos gia fcv wrote: Klupa ne sme da mu bude opcija.
Samo da igra,igra,igra.
Apsolutno. Sve ostalo bi bila katastrofa.
ultra komsa

Post by ultra komsa »

a recite vi meni ko je zamena lekovicu?ili ko garantuje da je lekovic bolji?i koji tim ima jednog levog beka?ili sta ako se jedan povredi?malo me brinu ovakva razmisljanja starijih ljudi!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

trelos gia fcv wrote:Ja ću se što se tiče Nastića složiti sa Helm-om.
Dolaskom Lekovića produžili bi njegovo stagniranje bar još godinu dana.
Klupa ne sme da mu bude opcija.
Samo da igra,igra,igra. Proleter je odličan izbor.
A sta cemo ako se ne daj boze Lekovic povredi?

Ove sezone cemo igrati u najgorem slucaju oko 40-ak takmicarskih utakmica. To je sasvim dovoljno da obojica igraju.
Helm

Post by Helm »

Na primer Baric, ako uopste ista i bude od Lekovica i Milosevica. Nastic mora da igra! Ako dodje Lekovic, mali ce uskakati na njegove kartone i ne daj Boze povrede. Eventualno nebitne kup utakmice. To je bolje nego da igra drugu ligu u klubu iz Novog Sada?
playmaker

Post by playmaker »

Po onome sto je je Nastic prikazao do kartona mora da igra svaku ali svaku utakmicu!
Zalaganje, zelja, mirnoca... od deteta i vise nego dovoljno za pocetak!

Ne bacati pare bezveze i isforsirati malog sto podrazumeva i tolerisanje gresaka i dobicemo mladog igraca od kojeg ce klub moci i da zaradi. :idea:
Last edited by playmaker on Tue Jul 23, 2013 5:23 pm, edited 1 time in total.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

playmaker wrote:Po onome sto je je Nastic prikazao do kartona mora da igra svaku ali svaku utakmicu!
Zalaganje, zelja mirnoca od deteta i vise nego dovoljno za pocetak!

Ne bacati pare bezveze i isforsirati malog sto podrazumeva i tolerisanje gresaka i dobicemo mladog igraca od kojeg ce klub moci i da zaradi. :idea:
Upravo tako, ja sam skroz za forsiranje Mijata i njega na levoj strani, ali mora postojati alternativa i za jednog, i za drugog :!:

U suprotnom, dobijas dva sjajna talentovana igraca, koja mogu mnogo toga da pruze, ali koja jos nisu spremna za 40 utakmica u sezoni. Takvom odlukom hodas po tankoj zici kada su u pitanju kartoni, povrede, pad forme,...

Ni Lekovic, ni Nastic nisu igraci za klupu. Takodje, ko bi bio alternativa Baricu na desnoj strani, kad ode Vule?

Na kraju krajeva, zasto ne bismo doveli nekog drugoligaskog beka, platili ga manje nego sto cemo Lekovica. Slicno smo sa Zakulom uradili, nista nam nece faliti, ako zelimo da Nastic igra konstantno...
Helm

Post by Helm »

Moze se, naravno, i to uraditi. Ali klub mora da rascisti onda da li je cilj osvajanje duple krune ili razvoj mladih igraca. E sad, posto je vec definisano da je cilj dupla kruna, ukoliko se od njega nije odustalo, onda Mijat i Nastic ne mogu biti glavni igraci na svojim pozicijama. Ako ni zbog cega drugog, onda zbog neiskustva. Ali to je odluka koju treba da donesu Nikolic i clanovi uprave. Ono sto ja govorim jeste da, ako se dovede Lekovic, Nastic treba da ide na pozajmicu u Proleter jer ce u suprotnom izgubiti jos jednu sezonu.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

gospodinFKV wrote:...Takodje, ko bi bio alternativa Baricu na desnoj strani, kad ode Vule?...
Mali Stefan Nikolic bi mogao. Imamo gomilu resenja u nasim omladincima a mi ganjamo "drugoligaske bekove"...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
milancl

Post by milancl »

Takođe sam za forsiranje Mijata, dečko ima ogroman potencijal, za Bilbiju je izmislio fudbal. Sad ćete opet reći kako Bilbiji to nije primarna pozicija, ali iz aviona se vidi ko je bolji.

Nastića sam hvalio tokom čitave prošle sezone, mislim da je nepravedno sklonjen na klupu, mogao je bar da deli minutažu sa Pajom. Nisam neki Pajin obožavalac bio, ali i on je za Barića izmislio fudbal. Reći ćete Bariću levi spoljni nije primarna pozicija, naravno.
Ono što je pokazao protiv Maltežana je katastrofa, protiv Honveda nisam gledao, kažu svi korektno, prosečno. Videćemo u četvrtak.
Ponoviću pitanje od neki dan jer mi niko nije odgovorio, da li je neko primetio da Barić može neverovatno kratko da baci aut? Ispravite me ako je protiv Honveda to bolje radio.
Sve i da dođe Leković, Nastića nikako na pozajmicu.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Helm

Post by Helm »

Ma kakvi Bilbija i Baric, prvi nije ni u kakvoj varijanti, a drugi mozda kao zamena Vuletu u slucaju da ovaj ode. Nego, u slucaju dolaska Lekovica, sta ce biti sa Nasticem ako ne ode na pozajmicu?
milancl

Post by milancl »

Uvek je bolje da igrač negde igra na pozajmici nego da sedi na klupi, naročito kad su mladi igrači u pitanju. Mislim da je bolje Nastu onda ostaviti i po mogućnosti što više rotirati sa tim Lekovićem. Jer nije Nastić od juče baš u prvom timu, a i Grba koji najbolje poznaje omladince je govorio, čini mi se, da je kod njega problem psihičke prirode, da je tu slab, bojim se da bi se to negativno odrazilo na njega. Da je poslat na pozajmicu prošle godine bilo bi ok, ali ove, to već nisam siguran.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Nikako Nastića na pozajmicu, sve i da dođe Leković ne možemo mi u sezonu sa samo jednim levim bekom, moramo biti dobro pokriveni na svakoj poziciji, tako da je Nastić veoma potreban. Pogotovo ako se u sezonu ulazi s nekim ambicijama, to onda ne trpi bilo kakva krpljenja i improvizacije u vidu igranja igrača na pozicijama koje nisu njihove i slične stvari kakvih je bilo u prošlosti. Dakle, prvo i najvažnije - Nastić je potreban timu, a na drugom mestu mislim da je i za njega bolje da ostane. Ipak već ima nekakav staž u prvom timu i mislim da bi vucaranje po pozajmicama bilo donekle degradirajuće za njega, dok bi mnogo bilo bolje da ostane i radi sa Nikolićem, a eventualna konkurencija u vidu Lekovića bi trebalo da mu bude samo dodatna motivacija da se bori za svoje mesto u timu.

Dobra stvar je da je dobio samo jednu utakmicu suspenzije, tako da ako prođemo Honved može da igra.
playmaker

Post by playmaker »

Kakve duple krune kakvi bakraci, ljudi ne zanosite se ovo je SRBIJA!

Nema vise Bate, pitanje je samo da li cemo izdrzati godinu ili 2 i krece raspad ako se budemo razbacivali sa parama.
Treba biti pametan, malom Nasticu dati sansu bez daljnjeg, za mene ono sto je pokazao protiv Madjara nivo je nase urnebes lige vec sada.
laki

Post by laki »

playmaker wrote:Kakve duple krune kakvi bakraci, ljudi ne zanosite se ovo je SRBIJA!

Nema vise Bate, pitanje je samo da li cemo izdrzati godinu ili 2 i krece raspad ako se budemo razbacivali sa parama.
Treba biti pametan, malom Nasticu dati sansu bez daljnjeg, za mene ono sto je pokazao protiv Madjara nivo je nase urnebes lige vec sada.
Potpisujem!

I ne samo to, vi sto masturbirate na tog malog iz Rada, mogu da se opkladim da ga pola vas koji ga prizeljkujete niste ni jednom gledali, ne uzivo, vec preko tv-a!! Ko kaze da je on toliko dobar i vredan razbacivanja novca koji nemamo!
Image
Post Reply