Evo jedne slike sa NS Build foruma uslikane danas, od forumaša Pripadnika gde se vidi da se do maksimuma iskoristio prostor do ove zelene rugobe. Ako ništa, barem ovaj deo radova ne liči na fušeraj kao ona atletičarska tribina.
I da se nadovežem na pisanje sa Voša-Hibs teme, nije 09.08 već 19.08 dan planiranog kraja radova. To je prekasno za treći krug.
Sto je ova juzna tribina tako "odvojena" od atletske staze? Ako pogledate, sever ide uz atletsku stazu, dok izmedju juga i atletske staze ima lufta 3-4 metra
Red Firm Telep wrote:Sto je ova juzna tribina tako "odvojena" od atletske staze? Ako pogledate, sever ide uz atletsku stazu, dok izmedju juga i atletske staze ima lufta 3-4 metra
pretpostvaljam zato sto ce biti namenjena gostujucim navijacima
Koliko ja znam juzna tribina se gradi jer je prvenstveno potrebna klubu, pa tek onda gostujucim navijacima, a i ta 3-4 metra su mogli da iskoriste da naprave vecu tribinu
Izvesno je da se gornja polovina ove nove trećine neće raditi dok u pozadini stoji sadašnje sedište komunalne policije, jer se vidi da bi zamišljeni luk gornjeg dela kompletne tribine sekao tu zgradu. Ovako ćemo imati nakaradnih "3 u 1" za ko zna koliko sledećih godina.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Samo neka se zavrse te neophodne prostorije vec jednom, boli me uvo i za komunalnu zgradu i za stolice na tribini i za sve ostalo! Ako prodjemo Madzare necu Turke da gledam u BG!!!
laki wrote:Samo neka se zavrse te neophodne prostorije vec jednom, boli me uvo i za komunalnu zgradu i za stolice na tribini i za sve ostalo! Ako prodjemo Madzare necu Turke da gledam u BG!!!
laki wrote:Samo neka se zavrse te neophodne prostorije vec jednom, boli me uvo i za komunalnu zgradu i za stolice na tribini i za sve ostalo! Ako prodjemo Madzare necu Turke da gledam u BG!!!
Gledao sam sinoć reportažu Nebojše Petrovića na SOS kanalu. U jednom momentu je preneo izjavu Raše Rabrenovića da je dogovoreno sa UEFA-a da utakmicu protiv Burse, kao i narednu utakmicu kvalifikacija za LE sigurno igramo na "Karađorđu"
Gledao sam sinoć reportažu Nebojše Petrovića na SOS kanalu. U jednom momentu je preneo izjavu Raše Rabrenovića da je dogovoreno sa UEFA-a da utakmicu protiv Burse, kao i narednu utakmicu kvalifikacija za LE sigurno igramo na "Karađorđu"
Jeste, ali je rekao ako predjemo u grupnu fazu, a stadion ne bude gotov da se selimo. To je blagi uzas ako se desi. Pri tome mi uopste nije jasno zasto nema radnika i zasto se sve toliko kilavi.
Vreeme je za novi pritisak na grad i gradonacelnika. Drugacije ne moze.