Liga Evrope - sezona 2013/14
- Grof Žekula
- Administrator
Re: Liga Evrope Q2R: Honved-Vojvodina (0:2), četvrtak 20:30h
Meč u Mađarkoj sudi trojka iz Švajcarske:
Stefan Štader (glavni), Žan Iv Vihti i Slađan Josipović (pomoćnici)
[video]http://www.youtube.com/watch?v=qs4OfFpgdV4[/video]Grof Žekula wrote:Meč u Mađarkoj sudi trojka iz Švajcarske:
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
-
baric mora igrati zbog sladjana josipovica 

Očekujem večeras igru od noge do noge sa kratkim pasevima. Bez treme i panike. Daćemo gol i bez Abua. Samo da nam sa Bilbijom ne bude igrač manje? (ja bi voleo da igra Spremo na levom krilu, kao da suga zaboravili, a bio bi iznenađenje za Mađare). Očekujem prolaz, ali ne kao grobari na jedvite jade. Pobeda ili nerešeno to je naša mera. Živeli!!! Napred Voša.
Vojvodina, jedna jedina!
Siguran sam u prolaz. I tim i uprava su konacno pravi, vidi se da postoji jasna vizija. Vodi se racuna i o najsitnijim detaljima, recimo da ako je autobus crveno beli, lavor bude u rezervnoj plavoj boji i sl. Prevagnuce nasa odlucnost, borbenost, srcanost i smirenost, kao i do sada u ovakvim i slicnim situacijama.

Zajebavas ti ove klonirane...kowalski wrote:Siguran sam u prolaz. I tim i uprava su konacno pravi, vidi se da postoji jasna vizija. Vodi se racuna i o najsitnijim detaljima, recimo da ako je autobus crveno beli, lavor bude u rezervnoj plavoj boji i sl. Prevagnuce nasa odlucnost, borbenost, srcanost i smirenost, kao i do sada u ovakvim i slicnim situacijama.
kowalski wrote:Siguran sam u prolaz. I tim i uprava su konacno pravi, vidi se da postoji jasna vizija. Vodi se racuna i o najsitnijim detaljima, recimo da ako je autobus crveno beli, lavor bude u rezervnoj plavoj boji i sl. Prevagnuce nasa odlucnost, borbenost, srcanost i smirenost, kao i do sada u ovakvim i slicnim situacijama.

Dok nisam video ko pise, bilo je cupavo

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ceca (kratko E) je institucija kluba, zna sta valja.kowalski wrote:...recimo da ako je autobus crveno beli, lavor bude u rezervnoj plavoj boji...
Da se ja pitam
večeras bi izašli sa ovih 11
________________Delač___________________
Vule_______Djurić______Trajković_______Barić
____________Ađuru_____Radoja_____________
__________________________Poletanović_____
_____Alivodić_____Vranješ__________________
______________:::Škuletinjo:::______________
Jeste možda malo defazivnija varijanta ali bi imali jak blok na sredini terena sa Đurom, Marko bi više pokrivao levu stranu terena i pomagao Bariću po potrebi dok bi Vranješ imao više slobode u igri. Alivodića svakako ima svagde po terenu dok je špic rezervisan za Škuleta
. Bilbija je igrač manje na terenu, on nije sposoban ni da kvalitetno pomogne u defanzivi, nadam se da večeras neće biti u timu.

Jeste možda malo defazivnija varijanta ali bi imali jak blok na sredini terena sa Đurom, Marko bi više pokrivao levu stranu terena i pomagao Bariću po potrebi dok bi Vranješ imao više slobode u igri. Alivodića svakako ima svagde po terenu dok je špic rezervisan za Škuleta

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- churguzijanac
Dobra ti je ova postavka Boske! Mislim da nisi daleko od onog sto cemo videti veceraske.
Malo je opala aktivnost na forumu usled silnih odlazaka forumasa u Budapest
Vreme je odlicno za tekmu, kako stvari stoje nista od kise koju su Madjari najavili za danas.
Pozdrav iz Peste!
Malo je opala aktivnost na forumu usled silnih odlazaka forumasa u Budapest

Vreme je odlicno za tekmu, kako stvari stoje nista od kise koju su Madjari najavili za danas.
Pozdrav iz Peste!
Koliko god da sam nezadovoljan kako je Poletanovic igrao levo krilo u prvoj utakmici, bolje i on nego Bilbija.Boske87 wrote:Da se ja pitamvečeras bi izašli sa ovih 11
Jeste možda malo defazivnija varijanta ali bi imali jak blok na sredini terena sa Đurom, Marko bi više pokrivao levu stranu terena i pomagao Bariću po potrebi dok bi Vranješ imao više slobode u igri. Alivodića svakako ima svagde po terenu dok je špic rezervisan za Škuleta. Bilbija je igrač manje na terenu, on nije sposoban ni da kvalitetno pomogne u defanzivi, nadam se da večeras neće biti u timu.
Mozda bi mogao i Ivanic da odigra krilo

Potpisujem oba posta.Helm wrote:Koliko god da sam nezadovoljan kako je Poletanovic igrao levo krilo u prvoj utakmici, bolje i on nego Bilbija.Boske87 wrote:Da se ja pitamvečeras bi izašli sa ovih 11
Jeste možda malo defazivnija varijanta ali bi imali jak blok na sredini terena sa Đurom, Marko bi više pokrivao levu stranu terena i pomagao Bariću po potrebi dok bi Vranješ imao više slobode u igri. Alivodića svakako ima svagde po terenu dok je špic rezervisan za Škuleta. Bilbija je igrač manje na terenu, on nije sposoban ni da kvalitetno pomogne u defanzivi, nadam se da večeras neće biti u timu.
Mozda bi mogao i Ivanic da odigra krilo
Da li se zna kojih 18 (ili više) naših igrača je otputovalo za Peštu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Re: Liga Evrope Q2R: Honved-Vojvodina, četvrtak 20:30h
Ako može neki link za nas u inozemstvu! Hvala!
Probaj na http://www.sportlemon.tv/20130724/vv51f ... 08790.html" onclick="window.open(this.href);return false;Friend wrote:Ako može neki link za nas u inozemstvu! Hvala!
Hvala!the Gari wrote:Probaj na http://www.sportlemon.tv/20130724/vv51f ... 08790.html" onclick="window.open(this.href);return false;Friend wrote:Ako može neki link za nas u inozemstvu! Hvala!