Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Djisa

Re: Transferi

Post by Djisa »

laki wrote:
playmaker wrote:Kakve duple krune kakvi bakraci, ljudi ne zanosite se ovo je SRBIJA!

Nema vise Bate, pitanje je samo da li cemo izdrzati godinu ili 2 i krece raspad ako se budemo razbacivali sa parama.
Treba biti pametan, malom Nasticu dati sansu bez daljnjeg, za mene ono sto je pokazao protiv Madjara nivo je nase urnebes lige vec sada.
Potpisujem!

I ne samo to, vi sto masturbirate na tog malog iz Rada, mogu da se opkladim da ga pola vas koji ga prizeljkujete niste ni jednom gledali, ne uzivo, vec preko tv-a!! Ko kaze da je on toliko dobar i vredan razbacivanja novca koji nemamo!
Marko Nikolic
Kup je nas!
stevan

Post by stevan »

Samo oni koji nisu gledali Lekovica , a bogami i Nastica, koji im je pred ocima, ne mogu izvuci pravi zakljucak.

U ovom momentu Lekovic je daleko ispred Nastica u svakom pogledu.

Slazem se sa ljudima koji se zalazu za odlazak Nastica na pozajmicu,kao i vecine nasih omladinaca.
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Danas sam malo procaskao sa komsijom Abuom i rece mi da ne ide u Madjarsku,a na pitanje da li ostaje u Vosi je odgovorio sa ne verujem,mada je meni to ne verujem delovalo kao ne na kulturan nacin.
Helm

Post by Helm »

playmaker wrote:Kakve duple krune kakvi bakraci, ljudi ne zanosite se ovo je SRBIJA!

Nema vise Bate, pitanje je samo da li cemo izdrzati godinu ili 2 i krece raspad ako se budemo razbacivali sa parama.
Treba biti pametan, malom Nasticu dati sansu bez daljnjeg, za mene ono sto je pokazao protiv Madjara nivo je nase urnebes lige vec sada.
Ne zanosim se ja da cemo ista osvojiti, ali cak i za nase uslove bi bilo neozbiljno obecavati duplu krunu i pustati omladince da budu nosioci igre. Nasticu bi bilo odlicno da dominira jednu sezonu u drugoj ligi. Ako ima problema sa tremom, to ce mu pomoci da nabije samopouzdanje do neba i da bude veliko pojacanje naredne sezone. Najgluplje moguce bi bilo takav talenat potraciti na klupi za rezervne igrace. Dodje li Lekovic na levog beka, nadam se da dolazi i Milosevic, pa neka konkurise sa Baricem za desno. Dalje, ako se ne daj Boze Lekovic povredi, Baric moze uskociti levo. Ali jasno je da je Lekovic izuzetno skup za nas, jos jedno sto je sigurno, to je da klub nece pljunuti toliki kes da bi imao igraca u rotaciji.
playmaker

Post by playmaker »

Ja licno ne dovodim u pitanje kvalitete Lekovica uopste, iskreno nisam ni upoznat sa njim preterano.
Ono sto znam je da mi para nemamo, ako Ranko Stojic trazi za nase uslove puno treba se okrenuti nasem detetu pod "must"!

Ne zelim da vidim scenario crvenog blizanca u kojem cemo za dve sezone da budemo u doguvima do guse jer tada mi se gasimo sigurno jer mi nismo oni, mi nemamo zaledjinu.
Helm

Post by Helm »

To je vec potpuno druga tema. Ja bih licno vise voleo da se najavi cilj je trece mesto i dajemo sansu omladincima, posto ce rezultat biti isti okreni obrni. Ali rekli su nesto drugo za cilj, i sada pokusavaju da ga ostvare. Dovesce Lekovica, ili nekog drugog, video si i sam sta su rekli sto se tice pojacanja i na kojim pozicijama su potrebna.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Helm wrote:Dalje, ako se ne daj Boze Lekovic povredi, Baric moze uskociti levo.
Pa to se već nije pokazalo kao najsrećnije rešenje, ne mislim da se može ući u novu sezonu oslanjajući se na takvo razmišljanje. Ja se ne zanosim nikakvim duplim krunama, ali osim ako klub ne planira da odigra sezonu čisto rekreativno trebalo bi da bude dobro pokriven na svakoj poziciji, ne pominje se iz kluba bezveze non-stop dovođenje levog beka, pretpostavljam da je to Nikolićev zahtev. Čak i ako Leković ne dođe verovatno će se tražiti drugo rešenje.

Nego:
23. 07. 2013. - Autor: Pressonline

Milan Jovanović u Vojvodini!

Nakon što je odbio Crvenu zvezdu, bivši reprezentativac Srbije i napadač Anderlehta Milan -Lane Jovanović na putu je da potpiše ugovor sa Vojvodinom, saznaje Pressonline.

Ipak, postoji jedna "mala prepreka" za ostvarivanje ovog cilja, a to je moguć odlazak Jovanovića u kineski Šandong koji trenira Radomir Antić.

Ukoliko do ovog ugovora iz nekog razloga ipak ne dođe, Jovanović će potpisati za Vošu najkasnije 25. avgusta, kada se završava prelazni rok.

- Učinićemo sve da, ukoliko Jovanović ne bude zadovoljan ponudama iz inostranstva, što pre potpiše za Vojvodinu. Pričao sam i sa predsednikom kluba Balšom Butorović složili smo se da bi Lane bio veliko pojačanje, pozitivno bi uticao na naš tim i izazivao respekt kod naših rivala - izjavio je sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić i pre nego što se pojavila priča o tome da Zvezda zove Laneta Jovanovića.
http://www.pressonline.rs/sport/fudbal/ ... odini.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:twisted:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Po transfermarktu "cena" Lekovica u poslednjih godinu dana drasticno pada. Sama vrednost je nebitne jer nju diktira trziste a ne neki sajt, ali trend jeste bitan, a kako mu je krenula linija, zavrsice u bunaru... ili kod nas.

Tesko da vrednost moze da pada ako igrac napreduje. Nema logike.
Turija

Post by Turija »

Delač nas je, svojim prvim nastupom u Voši, demantovao u razmišljanju o bezrezervnoj podršci igraču iz našeg omladinskog pogona (konkretno Kordiću).Iako je Kordić imao korektan nastup na Malti, uz skrivljen i odbranjen penal, u revanšu u Novom Sadu je pokazao da još uvek nije sazreo za prvog golmana (ponovljen faul za penal i par nesigurnih ispucavanja, što ne znači da ne poseduje ozbiljan potencijal).S obzirom da pored Delača imamo i Popovića, pa je tu još i Žakula, to pitanje pozajmice za Kordića se sada otvara kao dobro rešenje statusa našeg mladog golmana.
Sa Nastićem je malo drugačija stvar (u slučaju da dođe Leković, kojeg, istina, do sada nismo gledali na delu, kao što nismo bili ni Delača).Sada imamo jedno iskustvo sa novopridošlim igračem, pa ćemo biti oprezniji u stavu o bezrezervnoj podršci našem mladom beku. Nastić je, dosad, pokazao, nešto slično što i Kordić - neopreznost u proceni.
Pošto nam se ,,dogodio Delač", sad više verujem(o) da će i Leković opravdati poziv u Vošu.Ako bi se transfer ostvario, mišljenja sam da Nastić (nasuprot Kordiću) ne treba da ide na pozajmicu, jer mi drugog levog beka nemamo.To što će, verovatno, biti rezerva Lekoviću, ne znači da će presedeti celu sezonu na klupi, kao što se da pretpostaviti za Kordića; jer golman se teško menja, a ne praktikuje se rotacija (zbog specifičnosti golmanske uloge u timu, i drugo, Kordić bi, u ovom trenutku, imao ispred sebe i Popovića i Žakulu), dok bi Nastić već mogao ući u plansku rotaciju. Bekovska pozicija to omogućava, tako da se to ređe igranje ne bi veliko odrazilo na njegov razvoj.Bio bi i dalje na oku i trenirao sa ekipom, radio sa Todićem i Nikolićem, isto kao i da je u prvih 11, i što je jako važno, uvek bi bio u aktivnoj konkurenciji.
No, videćemo šta će se još dogoditi do kraja prelaznog roka, tako da ne treba žuriti sa zaključcima (,,ništ ne bum rekel, da se ne bum opekel" :mrgreen: ).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Turija wrote:Delač nas je, svojim prvim nastupom u Voši, demantovao u razmišljanju o bezrezervnoj podršci igraču iz našeg omladinskog pogona (konkretno Kordiću).Iako je Kordić imao korektan nastup na Malti, uz skrivljen i odbranjen penal, u revanšu u Novom Sadu je pokazao da još uvek nije sazreo za prvog golmana (ponovljen faul za penal i par nesigurnih ispucavanja, što ne znači da ne poseduje ozbiljan potencijal).S obzirom da pored Delača imamo i Popovića, pa je tu još i Žakula, to pitanje pozajmice za Kordića se sada otvara kao dobro rešenje statusa našeg mladog golmana.
Sa Nastićem je malo drugačija stvar (u slučaju da dođe Leković, kojeg, istina, do sada nismo gledali na delu, kao što nismo bili ni Delača).Sada imamo jedno iskustvo sa novopridošlim igračem, pa ćemo biti oprezniji u stavu o bezrezervnoj podršci našem mladom beku. Nastić je, dosad, pokazao, nešto slično što i Kordić - neopreznost u proceni.
Pošto nam se ,,dogodio Delač", sad više verujem(o) da će i Leković opravdati poziv u Vošu.Ako bi se transfer ostvario, mišljenja sam da Nastić (nasuprot Kordiću) ne treba da ide na pozajmicu, jer mi drugog levog beka nemamo.To što će, verovatno, biti rezerva Lekoviću, ne znači da će presedeti celu sezonu na klupi, kao što se da pretpostaviti za Kordića; jer golman se teško menja, a ne praktikuje se rotacija (zbog specifičnosti golmanske uloge u timu, i drugo, Kordić bi, u ovom trenutku, imao ispred sebe i Popovića i Žakulu), dok bi Nastić već mogao ući u plansku rotaciju. Bekovska pozicija to omogućava, tako da se to ređe igranje ne bi veliko odrazilo na njegov razvoj.Bio bi i dalje na oku i trenirao sa ekipom, radio sa Todićem i Nikolićem, isto kao i da je u prvih 11, i što je jako važno, uvek bi bio u aktivnoj konkurenciji.
No, videćemo šta će se još dogoditi do kraja prelaznog roka, tako da ne treba žuriti sa zaključcima (,,ništ ne bum rekel, da se ne bum opekel" :mrgreen: ).
Oma da ti kazem da potpisujem sve sto si napisao!

Samo bih jos dodao da iole ozbiljnija fudbalska ekipa ( a mi vecito pretendujemo da to i postanemo) mora da ima 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji. Pri tome ne mislim na, nedaj boze, neke povrede gde bi alternativa dobila sansu, nego prosto na zdravu konkurenciju gde bi svaki pad forme jednog, dao sansu drugom. Sto se tice izbora igraca iako sumnjam u neke pridoslice, imam potpuno poverenje u Nikolica i nesumnjam da ce napraviti dobru ekipu.

U zivotu nisam gledao Lekovica, ali sam gledao Nikolica! Tako da verujem da ce podici nivo nase igre ako dodje.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Pa dobro, nije baš sad Leković tolika nepoznanica kao što je možda bio Delač, ipak momak igra već par sezona u JSL i uglavnom važi za jednog od najboljih levih bekova lige, bio je i mladi reprezentativac, većina ljudi ovde ga je bar nekad gledala, ako ništa drugo - svi ste ga gledali barem protiv Vojvodine, a bogami dobro smo ga i upamtili po golčini s 35 metara koju nam je metnuo na Karađorđu onomad: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... m4_Cs&t=71" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Matador

Post by Matador »

Na sos kanalizaciji upravo javili da je Lekovic potpisao za nas! :cheers:
mmk

Post by mmk »

Navodno smo vec pokrenuli proceduru za licenciranje Lekovic za 3. kolo LE, ukoliko prodjemo Honved. Sto bi valjda trebalo da znaci da je potpisao sigurno...
Stize treca titula,
Posle dvajes' godina,
Sada radujete se svi,
Jer smo opet najbolji,

Vojvodina Novi Sad
Akcent

Post by Akcent »

Moram da postavim cuveno pitanje, vidim da vec duze vreme niko nije: a sta je sa Fierom? :)
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
baraba

Post by baraba »

http://www.sportal.rs/news.php?news=106077" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply