Gledajuci tako detaljnu analizu, hajde redom.
Golman - Delac se odlicno pokazao tu jednu utakmicu, ostaje nam da vidimo kakav ce biti u kontinuitetu. Preprano je suditi, i Supic se na pojedinim utakmicama odlicno pokazivao. A pore njega, Lukac je, budimo realni, takodje odlican golman, videcemo koji ce biti bolji. Bajkovic je po meni daleko ispod njih dvojice. Jagodina prodala svog golmana, sad nemam pojma ko im brani.
Levi bek - tu smo tanki. Baric nije bas preterano kvalitetan, Nastic ima talenta, ali mlad, slab i neiskusan. Ako dodje Lekovic, bice dobro, ali mislim da je Volkov tu najbolji igrac u ligi... trci, ima ga i u defanzivi i u ofanzivi. Mijailovic... na momente dobar, na momente los... slicno kao nas Paja nekada. El Monir je takodje dobar, mada u defanzivi je tanak.
Desni bek - Vule daleko ispred svake konkurencije, kakav Aksentijevic, kakav Vesovic, Mikic... tu smo sigurno najjaci u ligi.
Stoperi - Trajkovic i Drjuric sigurno najbolji stoperski par u ligi. Ivanov je odlican, ali pored njega je onaj Ostojic ne deluje bas sigurno. Maksimovic i Krneta su smesni... Pojedinacno gledano, Ivanov i Trajkovic podjednako dobri, slicna brzina, iznosenje lopte, snaga i skok. Djuric takodje slicne osobine ima, ali za nijansu slabiji od njih dvojice, deluje mi manje siguran na lopti, par puta je kiksnuo amaterski.
Zadnji vezni - po kvalitetu i iskustvu sad ce biti djemba djemba tu najjaci igrac, bez dileme. Samo je pitanje u kakvoj je formi. Nas Radoja neiskusan, ali neverovatan talenat. Trenutno mi ne deluje da je u formi, ali verujem da ce i to doci na sovje mesto. Tu je jos Poletanovic, Adjuru... sigurno je da imamo najveci broj kvalitetnih igraca na tom mestu. Partizan ima tamo nekog Markovica koji jedino zna sutnuti loptu sa 30+ metara. U zvezdi Kovacevic i nije neki poseban igrac.
Levo krilo - Abu bez dileme najbolji igrac lige. Brzina, prodornost, eksplozivnost. Daleko su iza njega tamo neki Ninkovic, Malbasic, Pecnik itd...
Desno krilo - smatram da smo i tu najjaci. Alivodic radilica, ima ga svuda. Pravi igrac. Luka iz Partizana ume biti prodoran, ali jeftine trikovi ima, prolazilo je to u nasoj ligi, a u Evropi nista, nikog nije uspeo pretrcati. Lazovic u zvezdi odigra kako treba jednom u 4 meseca.
Ofanzivni vezni - Tu je vec nesto veca konkurencija. Nas Vranjes odlican stvarno, ali Sasa Ilic takodje. Tu je i Ninkovic iz zvezde, ali videcemo u kakvoj je on formi. Milijas je iza njih trojice trenutno.
Napadac - Skule ako ovako nastavi, bice najbolji u ligi. Mitrovic iz Partizana nije los, ali... Zvezda napadace nema, Dauda, Mudrinski, nista specijalno. Bio je dobar Stojanovic iz Jagodine, ali otisao. Moze se jos umesati Veselinovic, ali otom potom.
Sve u svemu kad se pogleda, sabere i oduzme:
Najjaci smo na poziciji golmana, desnog beka, oba stopera, oba krila i ofanzivni vezni - ukupno 7 pozicija.
Partizan ima jake na pozicijama golmana, jednog stopera, levog beka, zadnjeg veznog, ofanzivnog veznog i (mozda) napadaca - 6 pozicija
Zvezda... moze proci levi bek, desno krilo, ofanzivni vezni - 3 pozicije
Zakljucak: Titula ide u Novi Sad
Ako ostanemo bez Trajka, Abua i Vuleta... bice zajebano