Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Joj kako bih voleo da je ono istina i za Jovanovica. Iz nemanja leve strane uopste presli bismo u posedovanje tenka na levoj strani...
Joj vidite ovo sad se garavi napalili na Laneta zato sto je rekao da kad je imao 3 godine da je navijao navijao za Partizan HA,HA,HA http://sport26.rs/strana.php?IDs=394&na ... %20Humskoj!" onclick="window.open(this.href);return false;?
Ti vicevi su cak i prestali da mi budu smesni kad sam ih procitao 437. put. Jedino sto mi je mozda jos malo smesno jeste sto se ganjaju da li je vec potpisao za zvezdu ili ide u partizan, a ono najverovatnije ce u neki Katar, Azerbejdzan, Kinu ili slicno. A cak i kad bi planirao povratak u nas fudbal, prema Drakulinoj izjavi, vec je sve dogovorio sa nama.
No, ta opcija ne postoji u beogradskom novinarstvu.

Znaci izgleda je ipak istina http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 38460.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.

-
al je dobar el monir
e takvog beka pouzdanog bi trebali da imamo!

Stepanov je prisustvovao utakmici Honved - Voša u Pesti. Deluje mi da ce njegovo ime dobiti značajan prostor u ovoj temi.
DAJ GOL!!!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Sad citam ovo i razmisljam, ali pitanje koliko realno. Ako je potpisao predugovor, to verovatno moze da se izmanipulise, kako je to uradio i Fijero, ili na neki drugi nacin, poenta je da verovatno moze. Dalje, to znaci da sigurno nece otici pre Burse, a ako odigra kvalitetno protiv njih privuci ce paznju turskih bogatasa. A posto vec ima predugovor sa nekim timom (to jest, ne postaje slobodan igrac za 6 meseci), mozda se turci otvore, tako da mi zaradimo daleko vise od klauzule, a usput i belgijanci maznu nesto para da se ne bune. 

Belgijsko prvenstvo pocinje veceras. Zulte igra prvu utakmicu sutra a kvalifikacije za Ligu Sampiona pocinju vec u utorak, tako da cenim da nema sanse da ga registruju za taj dvomec. Ovo sa predugovorom mi vise lici na to da je on potpisao da predje u njihov klub kad mu kod nas istekne ugovor. Ne bi me uopste iznenadilo da nam ostane do zime.
http://sportal.rs/news.php?news=106130
I bez udarne napadačke pesnice, Abubakara Oumarua, Vojvodina je protutnjala Budimpeštom, potvrdila kvalitet protiv Honveda i zakazala dvomeč sa turskim Bursasporom, koji stiže na "Karađorđe" prvog avgusta na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope. Da li će "lale" sa ili bez Abubakara dočekati Turke, pitali smo sportskog direktora kluba iz Novog Sada Sašu Drakulića, povodom spekulacija da će sjajni Kamerunac karijeru nastaviti u redovima belgijskog Zulte Varegema.
- On je još uvek tu, ništa zvanično ne postoji, a stav kluba je da ne dajemo izjave dok se transfer ne završi. Oumaru je tu, konkurisaće za ekipu protiv Burse, a jedini razlog što nije igrao protiv Honveda u revanšu je povreda - kaže Drakulić za SPORTAL.RS.
Ipak, ima li istine u priči da karijeru nastavlja u Varegemu?
- Ne komentarišemo. Istina, ima nešto, u pregovorima smo sa nekoliko klubova. Jedan od njih je iz Belgije, imamo neke razgovore, radi se na tome.... - otkriva Drakulić.
Kako smo uspeli da saznamo, Vojvodina je na dobrom putu da u svoje redove dovede veliko pojačanje - štopera i bivšeg kapitena Milana Stepanova, koji je u fazi raskida ugovora sa Mersinom preko suda.
- Imao sam kontakt sa Stepanovim, pričali smo, naša je želja da ga vratimo i videćemo šta će se dogoditi. Nadam se najboljem.
Kolike su šanse da se Stepanov vrati?
- Ja ću biti srećan i ako postoji najmanja šansa da ga dovedemo.
U priči je, kako se može čuti, i Simon Vukčević?
- Simon je ranije bio u kombinaciji, a sada je to daleka priča za Vošu. Ipak, pokušaćemo da ga dovedemo ukoliko uspemo da se dogovorimo oko uslova koji, u njegovom slučaju, nisu mali.
Dan posle odlične igre i četvrtog trijumfa u četvrtom meču na evrosceni ove sezone, svi u klubu su okrenuti predstojećim duelima sa Bursom. Nije preterivanje ako kažemo da je Vojvodina osvetlala obraz srpskog fudbala u Evropi u proteklih sedam dana.
- Ispada da je tako, ali nema euforije. Radimo normalno. Za sedam dana nas očekuje prva utakmica sa Turcima i verujem da će "Karađorđe" da bude pun, jer su ove dve utakmice doprinele da dignemo Novi Sad na noge. Naša želja je da i Srbiju dignemo na noge, jer nam je cilj da svaku utakmicu igramo ovako kao protiv Honveda - na pobedu, ofanzivno, na gol više, da damo maksimum.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- gospodinFKV
E, to bi vec bila ekipa koja bi mogla da izbaci Bursu i da se plasira u grupnu fazu LE, naravno, uz srecu da se izbegne u plejofu neki Totenhem i slicni timovi...
Samo neka potraje!
Samo neka potraje!
Ovo sve zvuci vrlo zanimljivo, ja se za sada nadam da dolaze Lane i Stepanov, a za Vukcevica cu se usuditi da kazem - nema mesta kod nas.
Tim sa kojim nam ni Tole ni Vucic ne mogu nista:
Delac, Lekovic, Djuric, Stepanov, Vulicevic, Radoja, Poletanovic/Tumbasevic, Vranjes, Alivodic, Jovanovic, Abubakar.
Tu bismo definitivno mogli da igramo na vise frontova jer bi u rotaciji imali Nastica, Barica, Poletanovica/Tumbu, Denkovica i Kaludjerovica. To jest, 5 igraca koji bi verovatno u 90% superligaskih timova bili prvi izbor na svojim pozicijama.
Uf, al me je ponelo:

Tim sa kojim nam ni Tole ni Vucic ne mogu nista:
Delac, Lekovic, Djuric, Stepanov, Vulicevic, Radoja, Poletanovic/Tumbasevic, Vranjes, Alivodic, Jovanovic, Abubakar.

Tu bismo definitivno mogli da igramo na vise frontova jer bi u rotaciji imali Nastica, Barica, Poletanovica/Tumbu, Denkovica i Kaludjerovica. To jest, 5 igraca koji bi verovatno u 90% superligaskih timova bili prvi izbor na svojim pozicijama.
Uf, al me je ponelo:
gospodinFKV wrote: Samo neka potraje!

Ma kakvi! Ponavljam po treći put: Dajte nam Totenhem!gospodinFKV wrote:...uz srecu da se izbegne u plejofu neki Totenhem...

Milane Stepanov, dobrodosao kuci (na nevidjeno, nemam nikakav info da je potpisao). Dosta je bilo potucanja po inostranstvu.