3 - Вулићевић - сигурно бих му и без оног гола дао тројку. Мени, који се нисам уживо нагледао много фудбала изван оквира наше лиге, је апсолутно невероватно колико је човек вечерас претрчао и шта је све урадио и напред и назад.
2 - Лековић - озбиљан бек, нема шта. Не памтим да смо на левом беку имали такав квалитет одавно.
1 - Трајковић - има ту пар кандидата за бод (Врањеш пре свих. Енвер у другом полувремену), али дајем га Трајковићу због срца првенствено.
Bodove zasluzili i Enver, Djuric, Trax, Radoja, Delac (uprkos gresci u poslednjem minutu).
Abu me malo razocarao. Svaka cast za sve do sada i za gol veceras, ali ne mogu da se otmem utisku da je otaljavao posao. U njegovoj igri veceras nije bilo prepoznatljivog zara i eksplozivnosti. Istrcavamo kontru a on, nas najbrzi igrac, trckara negde na sredini terena. Po meni je bio zreliji za zamenu od Skuletica. Izgleda da je Nikolic cekao (i srecom docekao) taj njegov jedan potez. Al da ne ispadne da ga samo kritikujem, mislim da je sto se tice odbrambenih zadataka danas odigrao svoju najbolju utakmicu od kad je u FKV.
Poletanovic kritican. Delovao mi je prilicno nervozno, dosta gresaka, proklizavanja, pogotovo kako je utakmica odmicala i kako je gubio snagu. Mislim da je Tumba morao ranije da ga zameni.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!