Transferi
Re: Transferi
Лековић се већ на првој утакмици добро показао, али откуд нама пара да га купимо? И да ли смо га ми уопште купили, или га је купио Кежман за неку агенцију? Да не испадне на крају да не добијемо ништа од могуће продаје играча...
A šta ćemo sa Kordićem,Nastićem,Petrićem, Ivanićem,Vujačićem,Kosovićem,Gaćinovićem,Spremom, Kovačevićem,Georgije Ilićem,Milinković-Savićem??
Njima treba pridružiti i Poletanovića koji će verovatno brzo izgubiti mesto u timu. Šta sa njima raditi?
Zar nismo bili svi složni da je ovo godina njihove afirmacije?
Zar ih sad uništiti sedenjem na klupi i tribinama?
Ako je cilj titula, neka se jasno i glasno kaže, a ove momke sve zajedno na kaljenje (Proleter npr).
Njima bih dodao i Vuka Mitoševića kao pokušaj da se vrati u život, Kosanovića za trenera i posle jedne godine u 2 ligi bili bi spremni za veliku scenu. Mislim da je trebalo ostaviti sa njima i Šušnjara i Deletića i ovih 15-16 momaka bi se lagano borili za vrh druge lige.
Sledeće sezone bi imali bar 5-6 spremnih za prvu postavu.
Bojim se da ćemo dovodjenjem nekih likova kome je Voša usputna stanica ili zadnja šansa (Babović, Žuka, Vukčević)
ponovo uništiti jednu generaciju a u prvenstvu biti 2 ili 3.
Iskreno se nadam da grešim, ali........
Njima treba pridružiti i Poletanovića koji će verovatno brzo izgubiti mesto u timu. Šta sa njima raditi?
Zar nismo bili svi složni da je ovo godina njihove afirmacije?
Zar ih sad uništiti sedenjem na klupi i tribinama?
Ako je cilj titula, neka se jasno i glasno kaže, a ove momke sve zajedno na kaljenje (Proleter npr).
Njima bih dodao i Vuka Mitoševića kao pokušaj da se vrati u život, Kosanovića za trenera i posle jedne godine u 2 ligi bili bi spremni za veliku scenu. Mislim da je trebalo ostaviti sa njima i Šušnjara i Deletića i ovih 15-16 momaka bi se lagano borili za vrh druge lige.
Sledeće sezone bi imali bar 5-6 spremnih za prvu postavu.
Bojim se da ćemo dovodjenjem nekih likova kome je Voša usputna stanica ili zadnja šansa (Babović, Žuka, Vukčević)
ponovo uništiti jednu generaciju a u prvenstvu biti 2 ili 3.
Iskreno se nadam da grešim, ali........
Samo da ne bude na kraju kao iz serije Vruc vetar:
11:08 - 16:30
http://www.youtube.com/watch?v=bH9LrAatktc
11:08 - 16:30
http://www.youtube.com/watch?v=bH9LrAatktc
-
ako se nikolic slaze i ako misli da su oni potrebni i da su pojacanja nek dodju.ja mislim da su bacanje para kojih nemamo,bolje naci nekog dobrog desnog beka kao eventualnu vuletovu zamenu.afirmacija nasih igraca je opet u drugom planu sto znaci dvostruki omladinski prvaci srbije nemaju kvalitet za vojvodinu.sem barica do sad smo pogodili sa pojacanjima.
- Schteph_F89
Babovic igrao danas pripremnu protiv Csk-a i dao gol. 2:1 smo izgubili.
- gospodinFKV
Babovicu treba dati sansu, isto kao sto sam drzao stranu Kaludjerovicu, a i svim ostalim pojacanjima...
Treba ih pustiti da pokazu sta znaju. Jedino ne razumem koji ce nam ku*** Zuka...
Treba ih pustiti da pokazu sta znaju. Jedino ne razumem koji ce nam ku*** Zuka...
Mi dugujemo plate igracima i stipendije mladjim kategorijama, nemamo za leba a imamo na platnom spisku 25 igraca i dovodimo skupa pojacanja. Logika?
PS: Ne govorim o neophodnim pojacanjima vec o ovim sada o kojima se prica. Zaista smo pokriveni na svim pozicijama, koji ce nam Babovic?!
PS: Ne govorim o neophodnim pojacanjima vec o ovim sada o kojima se prica. Zaista smo pokriveni na svim pozicijama, koji ce nam Babovic?!

-
Ko nema za leba???laki wrote:..nemamo za leba...
Pa jel ste svi vi insajderi iz kluba - direktno - kada TAKO DOBRO poznajete situaciju??????????
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Pitanje ti je prilicno glupo i nerazumljivo.
Elem, mozda ce te zadovoljiti odgovor da je dovoljno da poznajes nekoga ko igra za Vosu ili za omladince ili slicno i da znas tako jednu informaciju. I ne znam zasto se toliko gicas, kao da te je neko udario u mosnice ili slicno pa odjednom zapenio. Niko te nije dirao, nema potrebe da mi se tako obracas.
Elem, mozda ce te zadovoljiti odgovor da je dovoljno da poznajes nekoga ko igra za Vosu ili za omladince ili slicno i da znas tako jednu informaciju. I ne znam zasto se toliko gicas, kao da te je neko udario u mosnice ili slicno pa odjednom zapenio. Niko te nije dirao, nema potrebe da mi se tako obracas.

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Kovačević je u Spartaku https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;lazarr wrote:A šta ćemo sa ... Kovačevićem...
NAJVECE POJACANJE BI PREDSTAVLJALO POTPISIVANJE VISEGODISNJEG UGOVORA SA MARKOM NIKOLICEM!!! Nakon prve godine htece ga mnogi.
ПУШТАМ КИШУ!
Cekaj,ako je Kovacevic u Spartaku a Trajkovic pred odlaskom ,ko nam jos od stopera osim Djurica i eventualno Petrica ostaje ? To znaci ,da neko sigurno dolazi (Stepanov,mozda ?)
Jel na pozajmici ili je bas presao kod njih ?the Gari wrote:Kovačević je u Spartaku https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;lazarr wrote:A šta ćemo sa ... Kovačevićem...