Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q3R: Bursa-Vojvodina, četvrtak 19:30h
Moram jos jednom da se osvrnem na mog komsiju Atilu, jer znam da povrememo prati ovaj forum.
Majstore, nije lepo da na takav nacin odgovaras ljudima, a sa pozicije na kojoj jesi. Igrala je Vojvodina Evropu i prethodnih sezona pa nije bilo prenosa. Vrh sramote tvoje TV je utakmica u Madridu izmedju Atletika i Vojvodine. Niste prenosili utakmice: iz Azerbejdzana, iz Lihtenstajna, sa Malte... Nemoj da pricas da je i tada pretplata bila glavna kocnica.
Majstore, nije lepo da na takav nacin odgovaras ljudima, a sa pozicije na kojoj jesi. Igrala je Vojvodina Evropu i prethodnih sezona pa nije bilo prenosa. Vrh sramote tvoje TV je utakmica u Madridu izmedju Atletika i Vojvodine. Niste prenosili utakmice: iz Azerbejdzana, iz Lihtenstajna, sa Malte... Nemoj da pricas da je i tada pretplata bila glavna kocnica.
Takve lokale i treba reklamirati i to JAVNO, na ovom forumu.
Nadam se da administracija nema ništa protiv.
Zašto da trošim novce kod nekog drugog, ako mogu kod Slaninara!
P.S. Objavite sve lokale koje znate, a da ih drže naši, idealna prilika da stvorimo svoja okupljaališta, kao Britanci što imaju svoje pabove.
P.S. Objavite sve lokale koje znate, a da ih drže naši, idealna prilika da stvorimo svoja okupljaališta, kao Britanci što imaju svoje pabove.

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Видимо се онда у том кафићу преко пута извршног! 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Toto Riina
Svaka cast za organizaciju!Mackycool wrote:Slaninari Novi SadHelm wrote:Zovi neki izrazito fudbalski opredeljen, po mogucstvu i Vojvodinaski kafic/kladzu, a da ima internet (dovoljno brz). I predlozi im da povezu lap top sa televizorom pomocu HDMI kabla pa neka tako prenose utakmicu direktno sa TRT-a.churguzijanac wrote:Jel ima neka kladza u gradu gde moze da se gleda jebeni TRT?![]()
Neko ce garant pristati, to ce im podici posecenost, ej zamisli jedini u gradu prenose Vojvodinu.Ja ti savetujem da probas sa ovima o kojima smo pricali na pm, ne smem ovde da napisem da ih ne bih reklamirao.
5 minutes ago
Prenos u Kod Fleka kafe bar
Bul.Mihajla Pupina 13(preko puta izvrsnog veca)

Jebeni TRT Spor secka. Izgleda da je već preopterećen stream.
U bem ti lebac krvavi, i meni secka, to jest ne moze ni da uhvati sliku!
Ovi u kaficu sto su organizovali, imaju satelit ili hdmi kabel?

Ovi u kaficu sto su organizovali, imaju satelit ili hdmi kabel?
Marcello wrote:Takve lokale i treba reklamirati i to JAVNO, na ovom forumu.
Apsolutno podrzavam ovu ideju !
Svaka cast !
Pa kad je em trt, em spor...lazarr wrote:Jebeni TRT Spor secka. Izgleda da je već preopterećen stream.

Ja evo sedim na poslu, najvise sto mogu je da zavirujem na forum i pratim Livescore. Mrzim utakmice preko nedelje!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Dobro je, normalizovao se! Nadam se da je bio privremeni problem sa signalom.
Meni preko telefona glatko..pu pu pu da ne ureknem kad pocnelazarr wrote:Jebeni TRT Spor secka. Izgleda da je već preopterećen stream.

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Meni sljaka fenomenalno TRT evo upravo je krenuo skraceni snimak prve utakmice
.

He,he, izgubili, pobedili oni su na dobitku, tojest njihovi stomaci.PanonskiFantom wrote:Mačevalo se![]()
http://www.bursaspor.org.tr/bs//haber?i ... rettyPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;

I iz ovoga se vidi koliko su ozbiljniji klub od nas. Svi u odelu, svi zelene kravate, svi znacke njihovog kluba.....
A sama utakmica....boljim se da cemo jos zaliti sto smo primili taj gol u poslednjim minutama ovde.
Bojim se i da ce neko od igraca da popusti pod njihovom atmosferom...jer jedan kiks i gotovi smo.
...ali i pored toga mogu da kazem..NE DAJ SE VOSO!!

- Ken mahniti
Hehe meni sljaka super evo bas Vule metnuo 

- Schteph_F89
Imam mali problem..Gledam sad ovaj TRT stream i kad je mali ok je ali kad stavim fullscreen onda strika.Imam veliki monitor pa mozda je do razlike u rezoluciji?Koju da stavim? Net mi je dobar.