Liga Evrope - sezona 2013/14

PanonskiFantom

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina - Šerif Tiraspolj 22.08.2013.

Post by PanonskiFantom »

shecky wrote:Fantom na koje penale i namestaljke konkretno mislis?
Iskreno ,verovatno ne postoji klub na planeti koji nije namestio neku tekmu.
Ali uporedjivati to , i pola veka torture ,filijala ,politicara u ta dva kluba je prosto ..ne mogu ni da nadjem rec za to ...

Uostalom uopsteno mi nije jasno sta si ustvari hteo reci ,osim sto jedno obicno poredjenje koje je uvek aktuelno u Srbiji karakterises kao mesanje politike u sport tj u ovaj forum.
Nisam uspeo da vidim šta si od politike napisao (preduhitrio me admin :mrgreen: )
Konkretno ne mogu sada da ti nabrojim sve sumnjive utakmice ali je poenta ta da to što su blizanci za nas, verovatno smo mi za nekog drugog. Lanac ishrane..
Vise nista nije isto!
shecky

Post by shecky »

Sori , ja mislio da si ti admin hah.
Kao sto rekoh ,nema ko nije bar jednu namestio ,ali jedno je kupiti jednu tekmu a drugo je decenijama krasti ,dakle cak nije ni kupiti nego krastii titule,igrace drugim klubovima .. jel gledao neko SOS pred Honved? Kosan pricao na koji nacin su hteli bukvalno da otmu Mihajlovica ..
Zar ste vec zaboravili kako se radio u SFRJ .. cim si vojnik oma moras da igras za patlidzan ..
Lepo je biti realan i reci da jeste nekad dosudjen cudan penal za Vosu ,ali te dve teme su totalno na razlicitim planetama.
DUB

Post by DUB »

I sta kazete, sledeci nek se spremi FC Sheriff...

Admini otvorite neku temu sa naslovom Cernomorec, Ludogorec, Prcokevec pa da fanovi protivnika im, a i simpatizeri tih fanova imaju gde da pisu.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

:cheers:
DUB wrote:
lexa wrote:Ne bojte se, svesni su svega i oni.
Svesni ali cute!? Svesni ali se i dalje raduju 1743-oj namestenoj tituli i 2674-om otetom kupu!?
Izmedju onoga ko pocini zlocin i onoga ko vidi cinjenje zlocina i cuti o tome moze postojati samo znak "="!
I bole me za njihovo "simpatisanje" i njihovu "podrsku", ja njih ni malo niti simpatisem niti podrzavam, sa Pristinom da igraju navijao bi da ispadnu!
Lepo nam je, lepo iramo, imamo dobre rezultate, ovo nam uopste ne treba.
Otvorite im topic "Zelje, cestitke i pozdravi" pa neka pisu tamo ako im toliko fali glory hunting.
Ende!
:cheers:
kej

Post by kej »

Da li je moguće da je Abu otišao dve nedelje pred najvažnije utakmice kluba u poslednjih ko zna koliko godina.. Pa nije li mogao neki kompromis da se napravi, da ostane do kraja avgusta i da se lepo zaokruži njegov boravak u Vojvodini? Predstoje zaista istorijski mečevi, šansa za jedan stvarno ogroman iskorak. Dao bih 5 pehara prokletog kupa(kad bismo ih imali :mrgreen: ) za taj prolaz u grupnu fazu LE. I onda ode ključni igrač. Sasvim druga priča je bez njega. Gledam snimak drugog gola od juče- presekao loptu na polovini, otresao igrača sa leđa, sledećeg predriblao, istrčao trideset metara sa loptom i dao fenomenalan pas kroz dvojicu.. Da ne pominjem koliko je golova dao na svim tim najvažnijim utakmicama i koliko je njegovo prisustvo značilo na terenu.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

kej wrote:Gledam snimak drugog gola od juče- presekao loptu na polovini, otresao igrača sa leđa, sledećeg predriblao, istrčao trideset metara sa loptom i dao fenomenalan pas kroz dvojicu
Isto ce ti to i Simon raditi. Jak je lik kao crna zemlja, a i hitronog. Gde stvarno gubimo na kvalitetu bez njega je skok igra! I nemamo vise tog jednog igraca koji moze da odigra mlohavo celu tekmu i onda jednim potezom resi utakmicu prakticno (Honved i Bursa kod kuce). Valjda ce neko drugi isplivati tu. :cheers:
kej

Post by kej »

Da, ali ko zna u kakvoj je formi Vukčević, ko zna kad je uopšte poslednji put odigrao utakmicu i da li će biti spreman. I da li on može da igra tu poziciju, po krilu? Za to levo krilo će sad verovatno konkurisati Škuletić i Bilbija, a Kaluđer će igrati napred. Treba ozbiljno uzeti u obzir i Gaćinovićevo trenutno samopouzdanje posle ovog prvenstva za mlade.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
kowalski

Post by kowalski »

Lego bi nam sad neki slican ko budali samar. Npr Leye onaj iz Waregema. Zna i da pokida i da omasi ko Abu :D Al to mozemo samo da sanjamo verovatno, iako se prica da je Waregem u nekom raspadu i da neki igraci hoce da idu.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=8DP5fVALRpQ[/video]
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

gospodinFKV wrote:Valjda ce neko drugi isplivati tu. :cheers:

To ili imas ili nemas i vidi se posle dve utakmice. To je taj specijal koji jako dize kvalitet/cenu igracu. Svi znaju da trce i da se bore, ali tek poneki nosi u sebi umece da od nicega napravi sve.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Minja wrote:
gospodinFKV wrote:Valjda ce neko drugi isplivati tu. :cheers:

To ili imas ili nemas i vidi se posle dve utakmice. To je taj specijal koji jako dize kvalitet/cenu igracu. Svi znaju da trce i da se bore, ali tek poneki nosi u sebi umece da od nicega napravi sve.
Sve to stoji, ali kada gradis igru na jednom igracu, retko se kad pojavi jos neko, ako ne gradis igru kao Nikolic, gde svi dodju do izrazaja. Pa Kaludjerovicu je 40ak min bilo dovoljno za prelepu asistenciju i sasvim fin pogodak.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Pa mi ne znamo da uzivamo u pobedama! Boli me stojko za onog smesnog urednika jos smesnijeg sajta, za misljenja internet navijaca titovih blizanaca, za politiku i za najavljeno nezapamceno nevreme veceras :idea:

Bitna mi je samo FK Vojvodina, pun stadion u nedelju, masovno gostovanje protiv Vozdovca(a ne tipicno nase cekamo mec sa Serifom). Korak po korak i nemj da kvarimo temu glupostima i rasipamo energiju na debile!
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

kej wrote:Da, ali ko zna u kakvoj je formi Vukčević, ko zna kad je uopšte poslednji put odigrao utakmicu i da li će biti spreman. I da li on može da igra tu poziciju, po krilu? Za to levo krilo će sad verovatno konkurisati Škuletić i Bilbija, a Kaluđer će igrati napred. Treba ozbiljno uzeti u obzir i Gaćinovićevo trenutno samopouzdanje posle ovog prvenstva za mlade.
A Denković?
Turija

Post by Turija »

Ljubomir1996 wrote:
kej wrote:Da, ali ko zna u kakvoj je formi Vukčević, ko zna kad je uopšte poslednji put odigrao utakmicu i da li će biti spreman. I da li on može da igra tu poziciju, po krilu? Za to levo krilo će sad verovatno konkurisati Škuletić i Bilbija, a Kaluđer će igrati napred. Treba ozbiljno uzeti u obzir i Gaćinovićevo trenutno samopouzdanje posle ovog prvenstva za mlade.
A Denković?
Da, na Denkovića smo svi zaboravili.
Nadam se da će odigrati tako, da nam se ovo više neće ponoviti.
Čim Nikolić veruje u njega, činjeničnim stanjem smo ,,naterani" i mi navijači.Verujem da će i Denković opravdati poverenje.
Eto, Kaluđeru je bilo dovoljno i 40 minuta, da promeni mišljenje navijača o njemu.
Da ne govorim o Delaču, koji je otkrovenje za mene, iako je u startu bilo dosta skepse (i kod mene lično) zbog njegovih mnogih selidbi i mladih golmanskih godina (bliskih Kordićevim).
No, ko ne kaže (ili ne radi) nikad ništa, taj ,,nikad ne pogreši" i ,,uvek je u pravu" - al posle događaja (,,generali" pametni).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ljubomir1996

Post by Ljubomir1996 »

Samo je problem što Denković i Fatić izgleda nisu registrovani za utakmicu sutra, no proveriću...
Mare

Post by Mare »

B92 uradio malu analizu Šerifa, tekst možete pročitati na sledećoj stranici: http://www.b92.net/mobilni/sport/740965" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked