Tajming nije najbolji po nas, ali Beveren sigurno nije želeo ,,svog Fiera".
Ozbiljan klub retko kad uzima igrača u poslednjim danima prelaznog roka, jer, naravno, treba računati na period adaptacije i uigravanja igrača kako bi odmah bio spreman za takmičenje?
Abu je sigurno zadovoljan, jer je došao bliže svojima.Iz Vojvodine nosi lepe uspomene, kao i mi o njegovom boravku ovde.
Dobili smo neki euro, treba isplatiti plate i našim fudbalskim junacima iz Burse, koje za manje od 2 nedelje čeka najveći izazov u karijeri. Verovatno je i keš legao odmah, tako da je, po meni, sve to OK.
Ostanak Trajkovića, u ovom momentu, je bitniji za Vošu, jer tu nemamo alternativu.
Čini mi se da su, prvi put od 1989, svi u Klubu usredsređeni na sportski aspekt i uspeh tima, od Predsednika, Glavnog menadžera, Trenera.Nadam se da to neće trajati samo jedno leto i da su planovi - investicije dugoročnije, pa će se uloženo tek kasnije vratiti - višestruko.Odnosno, da nećemo ponovo doživeti sudbinu generacije 1989.
Honved smo, ovaj put prošli, što bi mogao biti dobar znak.Prošli bi ga i onda da nije bilo ogromnih pritisaka na Klub.Nadam se da su ta vremena ružna prošlost koja se, ipak, neće ponoviti, mada i onda i sada smo sami.Razlika je utoliko što smo u popriličnom delu objektivne javnosti, sada nešto više shvaćeni.Zbog toga ima osnova za optimizam i radost za naš uspešan nastup u Evropi.