Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Sima Strahota

Re: Uprava

Post by Sima Strahota »

ФКВ wrote: Pa ti lepo kupi kartu cim bude u prodaji i neces imati problema. Boze kako smo razmazeni!
Čapelja, jesi ti? :)

Šalu na stranu, to sigurno nije ozbiljno i sistemsko rešenje, ima nas i koji ne mogu uvek pohitati po karte čim budu puštene. Ali ajde verujem da oni od kojih se očekuje, misle i o tome.
ФКВ

Post by ФКВ »

Sima Strahota wrote:
ФКВ wrote: Pa ti lepo kupi kartu cim bude u prodaji i neces imati problema. Boze kako smo razmazeni!

Šalu na stranu, to sigurno nije ozbiljno i sistemsko rešenje, ima nas i koji ne mogu uvek pohitati po karte čim budu puštene. Ali ajde verujem da oni od kojih se očekuje, misle i o tome.
Ocigledno neke stvari na koje ste navikli ce se menjati, jedna od njih je da uvek ima karata.
Uglavnom ako vec ne mozes da stignes zbog obaveza dogovoris se sa nekim drugim da ti kupi... Drugo resenje ne vidim ;)
N13

Post by N13 »

ФКВ wrote:
Sima Strahota wrote:

Ocigledno neke stvari na koje ste navikli ce se menjati, jedna od njih je da uvek ima karata.
Uglavnom ako vec ne mozes da stignes zbog obaveza dogovoris se sa nekim drugim da ti kupi... Drugo resenje ne vidim ;)
Kako nema drugog resenja? Primer mec sa Bursom, dolazim 45 min pred mec, ispred stadiona matorac neki se dere "karte za zapad i istok, karte za zapad i istok kod mene..." a 2 policajca na 5 metara od njega stoje i gledaju?!
Za mene je to krivicno delo. Mora postojati neka saradnja sa policijom povodom toga... neka hoda oko stadiona policija u civilu, pa neka pronjuska te tapkarose, uzmu im karte, vrate na blagajnu, a njima naplate jos kaznu... pa posle toga da vidis kad ce se neko usuditi na taj nacin da preprodaje karte i nanosi stetu i klubu i navijacima
ФКВ

Post by ФКВ »

Kako nema drugog resenja? Primer mec sa Bursom, dolazim 45 min pred mec, ispred stadiona matorac neki se dere "karte za zapad i istok, karte za zapad i istok kod mene..." a 2 policajca na 5 metara od njega stoje i gledaju?!
Za mene je to krivicno delo. Mora postojati neka saradnja sa policijom povodom toga... neka hoda oko stadiona policija u civilu, pa neka pronjuska te tapkarose, uzmu im karte, vrate na blagajnu, a njima naplate jos kaznu... pa posle toga da vidis kad ce se neko usuditi na taj nacin da preprodaje karte i nanosi stetu i klubu i navijacima
Tacno, ali da li je to krivicno delo? Ako jeste, onda je to resenje.
budababa

Post by budababa »

Rešenje je da se ograniči broj karata koje jedna osoba može da kupi, a ne kao pred Bursu da tri lika u redu uzimaju po 20-30 karata.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Boske87

Post by Boske87 »

Ja bih za zapad tražio i da imaš neko obeležje kluba prilikom ulaska na stadion, barem za klince koji se šlepaju uz tatu. Vreme je da se masovnije uniformišemo, kada već klub ne radi svoj posao onda mi velikim interesovanjem i potražnjom moramo naterati marketinšku službu da konačno otvori neki butik. Npr ja bih kupio onu zastavicu za auto ali nemam pojma gde se to može naći.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

budababa wrote:Rešenje je da se ograniči broj karata koje jedna osoba može da kupi, a ne kao pred Bursu da tri lika u redu uzimaju po 20-30 karata.
Upravo na to sam i mislio. I sad zamislite da igramo sa nekim Laciom, Valensijom, Totenhemom...neki sistem mora da postoji.

Bio sam na par utakmica (domaće prvenstvo i kup) napolju, i svaki put su mi trazili podatke i unosili ih u neki računar. Verujem da su razlozi i bezbednosne prirode, ali verovatno su delom i ovi.

Ne bi bio loš sistem ni da imamo neku registrovanu bazu navijača pri klubu, sa naznakom tribine na kojoj su "lokalni", koji bi imali pravo preče kupovine (npr. rezervisan kontigent karata za njih do dana odigravanja utakmice, ako do tad ne kupe puštaju se u slobodnu prodaju). Uz malo veštine tako nešto bi se i putem neta moglo odraditi, da malo mrdnemo od čuvene blagajne.
FCVNS

Post by FCVNS »

Ne moze vodjenje kluba da bude sklop savrsenih poteza jedne uprave...nije mi jasno sta nam je trebalo ovo izlazenje u javnost i pljuvanje igraca koji je do juce bio ljubimac navijaca,naravno da je nakon ovog nezeljenog transfera,pred najvazniju utakmicu u novijoj istoriji kluba uprava pala u ocima navijaca i to samo dva dana nakon sto su ih trener i ekipa podigli,ali ovakav nastup svejedno ne moze nesposobnost uprave da opravda time sto je Abu los covek...i dalje ovaj transfer ne mora nista da znaci,sve zavisi od ishoda meca sa Serifom,ako prodjemo na konju smo,ako ispadnemo krivica ide na racun uprave jer nisu uspeli da zadrze igraca koji nam je odlicnom igrom protiv Burse doneo prolaz...u prvoj utakmici je odlicnim udarcem glavom doneo vodjstvo,naravno da ga je Kaludjerovic odlicno nasao,ali kad uzmete poziciju u kojoj je Abu bio u trenutku udarca,jasno je da je on trenutno jedini u nasoj ekipi koji to moze glavom da pogodi...u Turskoj je dao prvi gol na vreme,a kod drugog gola je odvukao tri ili cetiri igraca i odlicno asistirao...ovo mi dodje kao da spremaju alibi za Serif,nismo prosli jer je Abu ispao los,a to tesko da pije vodu...ako prodjemo u grupnu fazu svaka cast,ako ne to je zato sto ste bili nesposobno da zadrzite najboljeg igraca jos koju nedelju...i naravno ako na kraju takmicarke sezone klub bude na pozitivnoj nuli,bez onog cuvenog poreza,mada mislim da od njegovog oprostaja nema nista pa smislite kako cete i to da resite,jer to vam je posao,a sve sto je na nama je da navijamo,hvalimo i kritikujemo,a to radimo korektno...iako vam ide uz cipele,ne bi bilo lose da se resite prostaka iz marketinga,nisam video da se busao kad smo izgubili finale kupa od Jagodine,brzo ga je zaboravio,a posle ovog sa Abuom,nadam se da cemo proci Serif,jer ce se Bursa u suprotnom brzo zaboraviti...a onda ce nas finansijska situacija povesti dalje...
ФКВ

Post by ФКВ »

FCVNS wrote:Ne moze vodjenje kluba da bude sklop savrsenih poteza jedne uprave...nije mi jasno sta nam je trebalo ovo izlazenje u javnost i pljuvanje igraca koji je do juce bio ljubimac navijaca,naravno da je nakon ovog nezeljenog transfera,pred najvazniju utakmicu u novijoj istoriji kluba uprava pala u ocima navijaca i to samo dva dana nakon sto su ih trener i ekipa podigli,ali ovakav nastup svejedno ne moze nesposobnost uprave da opravda time sto je Abu los covek...i dalje ovaj transfer ne mora nista da znaci,sve zavisi od ishoda meca sa Serifom,ako prodjemo na konju smo,ako ispadnemo krivica ide na racun uprave jer nisu uspeli da zadrze igraca koji nam je odlicnom igrom protiv Burse doneo prolaz...u prvoj utakmici je odlicnim udarcem glavom doneo vodjstvo,naravno da ga je Kaludjerovic odlicno nasao,ali kad uzmete poziciju u kojoj je Abu bio u trenutku udarca,jasno je da je on trenutno jedini u nasoj ekipi koji to moze glavom da pogodi...u Turskoj je dao prvi gol na vreme,a kod drugog gola je odvukao tri ili cetiri igraca i odlicno asistirao...ovo mi dodje kao da spremaju alibi za Serif,nismo prosli jer je Abu ispao los,a to tesko da pije vodu...ako prodjemo u grupnu fazu svaka cast,ako ne to je zato sto ste bili nesposobno da zadrzite najboljeg igraca jos koju nedelju...i naravno ako na kraju takmicarke sezone klub bude na pozitivnoj nuli,bez onog cuvenog poreza,mada mislim da od njegovog oprostaja nema nista pa smislite kako cete i to da resite,jer to vam je posao,a sve sto je na nama je da navijamo,hvalimo i kritikujemo,a to radimo korektno...iako vam ide uz cipele,ne bi bilo lose da se resite prostaka iz marketinga,nisam video da se busao kad smo izgubili finale kupa od Jagodine,brzo ga je zaboravio,a posle ovog sa Abuom,nadam se da cemo proci Serif,jer ce se Bursa u suprotnom brzo zaboraviti...a onda ce nas finansijska situacija povesti dalje...
:cheers:
nssale

Post by nssale »

Boske87 wrote:Ja bih za zapad tražio i da imaš neko obeležje kluba prilikom ulaska na stadion, barem za klince koji se šlepaju uz tatu. Vreme je da se masovnije uniformišemo, kada već klub ne radi svoj posao onda mi velikim interesovanjem i potražnjom moramo naterati marketinšku službu da konačno otvori neki butik. Npr ja bih kupio onu zastavicu za auto ali nemam pojma gde se to može naći.
Uvek mi zapadnu za oči, brazilski i holandski navijači, na utakmicama velika većina nosi dresove reprezentacije, i cela tribina je u žutom ili narandžastom, bilo bi lepo stimulisati dolazak u dresovima na utakmice, mada nema šta da nas uprava stimuliše, možemo i mi sami napraviti dogovor da ko ima dres (bilo koje generacije Voše) već od večeras dođe na utakmicu u njemu, a oni koji ga nemaju da u narednim mesecima probaju skupiti pare za kupovinu istog i da u stogodišnjicu kluba uđemo sa novim imidžom na tribinama. :)
Salvador

Post by Salvador »

nssale wrote:
Boske87 wrote:Ja bih za zapad tražio i da imaš neko obeležje kluba prilikom ulaska na stadion, barem za klince koji se šlepaju uz tatu. Vreme je da se masovnije uniformišemo, kada već klub ne radi svoj posao onda mi velikim interesovanjem i potražnjom moramo naterati marketinšku službu da konačno otvori neki butik. Npr ja bih kupio onu zastavicu za auto ali nemam pojma gde se to može naći.
Uvek mi zapadnu za oči, brazilski i holandski navijači, na utakmicama velika većina nosi dresove reprezentacije, i cela tribina je u žutom ili narandžastom, bilo bi lepo stimulisati dolazak u dresovima na utakmice, mada nema šta da nas uprava stimuliše, možemo i mi sami napraviti dogovor da ko ima dres (bilo koje generacije Voše) već od večeras dođe na utakmicu u njemu, a oni koji ga nemaju da u narednim mesecima probaju skupiti pare za kupovinu istog i da u stogodišnjicu kluba uđemo sa novim imidžom na tribinama. :)
Podrška predlogu! Potrebno je samo malo dobre volje, a efekat će biti moćan.
Stexman

Post by Stexman »

I ja podrzavam predlog, ali sta to sve vredi kada originalan dres kosta ko pola prosecne plate! To je previse za sirotinju u ovoj zemlji!
Dres ne bi smeo da kosta vise od 1200-1500 dinara!
ernesto

Post by ernesto »

Da ali dres kosta izmedju 1200 i 1500 din to onda jednino moze da ga NAAI pravi!
Banujte me molim vas :beg:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

ernesto wrote:Da ali dres kosta izmedju 1200 i 1500 din to onda jednino moze da ga NAAI pravi!
Ili da odes na najlon, pa da kupis za 1400din klasicni crveno-beli, bez reklame i marke, samo sa grbom.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

VOJVODINA I BENFIKA OZVANIČILI SARADNJU

Image

Saradnja između FK „Vojvodina“ i jednog od najvećih evropskih pa i svetskih klubova, Benfike iz Lisabona o kojoj se poslednjih dana dosta pisalo i govorilo, ozvaničena je u nedelju 11. 08. 2013.
Nakon prošlonedeljne posete čelnika Vojvodine, presednika Balše Butorovića, potpredednika Mateje Kežmana i člana UO kluba Uroša Jankovića Lisabonu, delegacija Benfike koju je predvodio predsednik kluba sa stadiona „Luš“ gospodin Luis Felipe Viera doputovala je u Novi Sad na realizaciju prethodno postignutog dogovora o poslovno-tehničkoj saradnji.

Nakon obilaska FC „Vujadin Boškov“ dva predsednika sa najbližim saradnicima potpisala su ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između dva kluba. Ugovor je potpisan na rok od 3 godine, a podrazumeva razne oblike saradnje na sportskom, edukativnom i marketinškom planu.

Ovo je svakako jedan od istorijskih momenata za Vojvodinu koja će od saradnje sa portugalskim fudbalskim gigantom imati višestruke koristi.

Image
http://www.fkvojvodina.rs/2013/08/vojvo ... -saradnju/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply