1. kolo: Vojvodina-Donji Srem 0:0
Re: 1. kolo: Vojvodina-Donji Srem, nedelja 20:30h
Stari dobri Skuletinjo, sta bi mi bez njega... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Pa da ali Skule ima zacementirano mesto kod svakog trenera a uz njega gol-majstor Bilbija...opet gubimo bodove na startu prvenstva, bas nam ova TSL ne ide bas nikako...ФКВ wrote:Kaludjerovic bi sa toliko pokusaja dao makar 2 komada...ogi wrote:Na mozzartu najcesce stoji..."Petar Škuletić (Vojvodina) je pokušao, ali samo gol aut"...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Hajde neka ovo bude vec tradicionalni remi na pocetku, ali valjda cemo krenuti sa pobedama od sledeceg kola.
- gospodinFKV
Polako, ljudi, majku mu! Smanjite s pesimizmom. Nije htela lopta u gol, jbg! Bitno je da udje Sheriffu nekoliko puta. Prvo kolo je, cemu panika?!ФКВ wrote:Ocigledno jos uvek nemam resenje za bunkere. Izgleda da ga skoro necemo ni pronaci, steta. Taman sam pomisilio da cemo uspeti nesto ove sezone.
Zna Nikolic sta radi, verovatno Kaludjer nema snage za svih 90, pa bolje onda da ga uvodi kada je protivnicka odbrana umornija, nego da ga izvodi u 60. minutu.
Polako samo, verujem u Nikolica, bice to sve okej

промашај ко је шутирао?

Last edited by johnny on Sun Aug 11, 2013 10:26 pm, edited 1 time in total.
Pa mi namestenu utakmicu ne mozemo da dobijemo. 

mocart kaze Kaludjer...VladaSS wrote:промашај ко је шутирао?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cak i kad nam dosude penal u zadnjim sekundama meca mi ne znamo iskoristiti. Drzimo se mi LE..nismo mi za TSL...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Ako si vec zaboravio, Bilbija je na svom poslednjem mecu(ne racunajuci ovu) imao gol i asistenciju.ogi wrote:Pa da ali Skule ima zacementirano mesto kod svakog trenera a uz njega gol-majstor Bilbija...opet gubimo bodove na startu prvenstva, bas nam ova TSL ne ide bas nikako...ФКВ wrote:Kaludjerovic bi sa toliko pokusaja dao makar 2 komada...ogi wrote:Na mozzartu najcesce stoji..."Petar Škuletić (Vojvodina) je pokušao, ali samo gol aut"...
Сад сам тек видео. Никад нећемо бити први,а бићемо срећни ако опет будемо трећи. Добро је да смо се приземљили и сад тек знам да нема шансе да прођемо шериф. Увек када смо требали да победимо ми нисмо. Мука ми је!Radoye wrote:mocart kaze Kaludjer...
Budimo realni, Vojvodina realno nema pobednicki mentalitet i to je nesto sto ne moze da se kupi. Nikolic je dosao i dosta toga je promenio na bolje, ali mi nikad necemo biti sampion zato sto nasi igraci u glavama nisu sampioni!
Ma Kaludjerovic je promasio penal (nije mogao Bilbija kad je napolju) Kad jedna ekipa ima 17 kornera 27 suteva na gol 15 van okvira gola 5 blokiranih i 7 suteva u okvir gola i neiskoristiti penal u 95 minutu sta vise traziti nemamo pravog spica koji bi razbio ove bunkercine a ove sezone ce ih biti jos dosta. Moramo mi da useremo prvenstvo odma na startu
.

Njih dvojica u zbiru ne smeju potrošiti više od 30 minuta u igri (ako trener već mora da ih izvede na teren), inače, nema rezultata -gola (jedino da ga neko drugi učačka iz prekida).ogi wrote:Pa da ali Skule ima zacementirano mesto kod svakog trenera a uz njega gol-majstor Bilbija...opet gubimo bodove na startu prvenstva, bas nam ova TSL ne ide bas nikako...ФКВ wrote:Kaludjerovic bi sa toliko pokusaja dao makar 2 komada...ogi wrote:Na mozzartu najcesce stoji..."Petar Škuletić (Vojvodina) je pokušao, ali samo gol aut"...
Opomena je stigla u pravi čas - još uvek nije (pre)skupa.
Last edited by Turija on Sun Aug 11, 2013 10:38 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov