Liga Evrope - sezona 2013/14

nboya
Administrator

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust

Post by nboya »

Jole wrote:I kad vam gazda kaze da vam daje povisicu vi ste sretni, sigurno ne kazete "ko ga j**e, to sam mu ja zaradio".
Lose si postavio stvari ;). Gazda u ovom slucaju moze biti samo poslodavac a to smo ti, ja i ostali forumasi. Dakle, mi na izborima zaposljavamo funkcionere i delimo im otkaze. Od naseg poreza dobijaju platu. Znaci, mi smo njima sefovi a oni nasi zaposleni. Takav je moj odnos prema svim funkcionerima svih boja - nema hvala, ima samo naredjenje, izvrsenje ili sledi noga u dupe ;).

Bilo bi lepo da ne nastavljamo o politici ;)
UPRAVA NAPOLJE!!!
shecky

Post by shecky »

Nboya! Hvala bogu da je neko skontao poentu.
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

nboya wrote:Takav je moj odnos prema svim funkcionerima svih boja - nema hvala, ima samo naredjenje, izvrsenje ili sledi noga u dupe ;).
To, gari, samo oštro! Vidim već drhteeee.... :)

Edit Minja: Druze Rivelinjo, zuta karta!
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Da vas prekinem u po meni nepotrebnim raspravama... Dolazim nam tekma sa Serifom koji je dobio 5:0, a mi dve neresene... mozda dobro da budemo na oprezu, ali mislim da bi nam bolje lezala neka, malo ozbiljnija ekipa... tekma je za 4 dana i mislim da bih odma trebala poceti neka promocija tekme. Pozdrav!
lala1914

Post by lala1914 »

pa sta ako su pobedili...i honved je..ja verujem u moju vosu i pored mora cekam pobedu!!!
Zelja95

Post by Zelja95 »

Nama nema ko da zavrsi igru i da da gol. Ali ajde,ako nas je pogledala sreca u zrebu,nadam se da ce nas sreca pogledati i u ove 2 tekme sa Serifom
shecky

Post by shecky »

Ljudi mene zanima jedna stvar ..
Ako se ne varam ,ovi iz UEFAe dolaze u sredu radi kontrole,e sad,jel oni to dolaze zbog predstojece utakmice ili zbog slucaja da se kvalifikujemo u LE ,da ocene dal ispunjavamo uslove za ligaski deo?

Ako je ovo prvo onda je to vrlo neozbiljno sa strane UEFAe ,jer zamislite proda se 10.000 karata i onda ovi kazu ,e zao nam je ne mozete igrati na ovom stadionu i to 24h pre same utakmice..

Mozda je negde i pisalo zbog cega tacno dolaze pa mi je promaklo.
Helm

Post by Helm »

E to i mene zivo zanima. Ali sve mi se nesto cini da dolaze za ligaski deo upravo iz razloga koji je shecky naveo.

Da li neko zna kakvo je stanje, da li bismo mogli dobiti tu licencu? :?
shecky

Post by shecky »

Helm meni je definitivno logicno da dolaze zbog LE , jer nije moguce da neko 24h pre utakmice menja stadion.
Uostalom ako se ne varam, svaki klub verovatno ima neki rok do kada mora da prijavi na kom ce se stadionu igrati prva naredna utakmica.
Ali me nervira ta neinformisanost ,dal je klub kriv za to ili mediji meni je svejedno..

Jos jednom kazem ,mozda je negde i receno zbog cega dolaze al meni je onda to promaklo ,pa ako jos neko zna ne pokucka koji red.
Jole

Post by Jole »

Dolaze zbog grupne faze LE.

Prebaci na sedmi minut:
http://www.sportnetwork.rs/play/58374/c ... novog-sada" onclick="window.open(this.href);return false;
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
ogi
Administrator

Post by ogi »

Ne mogu da verujem da jos uvek nema nikakvih informacija o prenosu!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
shecky

Post by shecky »

Hvala Jole.

Sto se prenosa tice ,ja iskreno ne mogu da verujem da ama bas ni jedna kuca ni ne pomislja da prenosi mec!
Mi se svi baziramo na RTS i RTV ali ko brani Areni ,SporKlubu,pa ako zelite i Prvoj ,B92 .. da prenosti tekmu ili cak sta vise ako udjemo u LE i ligaske utakmice?

Znaci mi svake godine mozemo gledati LE i LS na nasim programima ,a kad nas tim igra ,svakog puckaju jajca ..
B92 prenosi redovno teniske turnire gde igra Nole ,sto je svakako Ok, ali ako imaju para za to i interes ,zar je moguce da im je procena da im se nece isplatiti da prenose Vosu jer nema sponzora koji bi fakticki donirali prenos ,kako to obicno i biva..

Meni iskreno samo jedna misao i rec pada na pamet.. a to je
SABOTAZA!
Helm

Post by Helm »

Mislim da ce o prenosu revansa sve biti jasno kad se vidi ko prenosi prvu utakmicu. Da budemo realni, 99% je sigurno da ce neko prenositi utakmicu u Novom Sadu. Nije iskljuceno da se sad veca sa rtv-om sta su, kako i zasto radili, odnosno nisu radili. Ako dogovora ne bude, verovatno ce pravo prenosa biti ponudjeno areni ili b92, nije uopste iskljuceno da klub da dzabe prava za prvu pod uslovom da oni obezbede prenos druge. Sto verujem da bi ozbiljna televizija poput ove dve i rado prihvatila.
N13

Post by N13 »

A da mi krenemo odma sa bombardovanjem maila RTS-a? Na vreme da se sredi.
Kad se setim protiv Burse, natezali se oko prenosa do 3 sata pred utakmicu, i tek tad objavili da nisu uspeli da se dogovore... ovog puta ne moze tako, mora na vreme da se obezbedi prenos, da bi se stiglo i organizovati sve u centru grada. Ako moze da se ostavi mail od sportske redakcije ili koga vec, pa da krenemo polako.
Helm

Post by Helm »

Ja sam pre za bombardovanje maila kluba. :deal: Neka oni dogovore prava sa kim misle da treba, ali neka to sto pre urade!
Locked