Stadion "Karađorđe"
-
Re: Stadion "Karađorđe"
@shecky , razumem sta hoces reci ali zamisli da npr uplatis aranzman u hotelu sa 3 zvezdice koji je ok a dobijes hladnu vodu, usranu solju i za dorucak polu kuvano jaje i pokvarenu virslu... jbg. neki kriterijumi se moraju postovati, u krajnjoj liniji i tebi i meni je lepse da radimo u npr. nekoj kancelariji gde imas tus i seksi sekretaricu nego da radimo u rupi uz TA pec i pisemo u sveske umesto nekog kompa:))))))))
STO SE RADI
Ne pita se tu ni UEFA bas previse, jer uslove postavljaju upravo Mancester Real Milan Ajax & Co.shecky wrote: UEFA su isti ko nasi politicari ..zive u oblacima .. nije svako Mancester Real Milan Ajax.. ako im je cilj da evropu igraju samo oni koji imaju budzet u visini jedne drzave onda nek javno kazu to...
UEFA je pristala na njihove ucene da bi izbegla situaciju kao kad je FIBA izgubila kosarkaske kupove od ULEB, i sad imamo to sto imamo - takmicenja koja su ustimovana za racun najbogatijih gde oni diktiraju sve uslove a ostali su tu samo kao dekoracija.
Da je UEFA bila cvrsta u stavu da se formati evro-kupova ne menjaju, danas verovatno tih kupova ne bi ni bilo, kao sto danas ne postoje nekadasnji Kup Sampiona, Kup Radivoja Koraca i Saporta Kup nego imas ULEB-ovu evroligu. Opet bi sve bilo isto, samo sto bi pare uzimao neko drugi a ne UEFA.
Sledeci korak bice izdavanje fransiza kao u americkim profesionalnim ligama - igra onaj ko zakupi mesto a ne onaj ko na terenu kvalitetom zasluzi, jednom zakupljena mesta su fiksirana i jedini nacin da jedan grad dobije klub ako nema slobodnih mesta je da ga kupi od nekog drugog grada. Ako neki klub ne ispostuje finansijske i infrastrukturne zahteve, on biva ugasen.
Dzabe se mi kurobecamo, sve dok postoje milijarde konzumenata koji ce to da gledaju na TV i kupuju suvenire (a postoje - puna ih Azija) bogati ce biti jos bogatiji a mi cemo se sve manje pitati. Ipak, svaki "mali" klub ce radije pristati na ta pravila i makar i mrvice sa trpeze bogatih nego da se proba iskljuciti iz svega toga, udruzi sa ostalima slicnim sebi i... ostane i bez tih mrvica!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Постављен је један део столица у кавезу и скинути су најлони са трибине. Фотка је усликана негде око 20 часова.

- PanonskiFantom
Vise nista nije isto!
-
Iako nije izričito rečeno, na osnovu teksta mi deluje da ćemo grupnu fazu igrati kući što ekipi samo može da bude motiv više...PanonskiFantom wrote:http://www.dnevnik.rs/sport/pozitivan-s ... acije-uefa
Zaboravljate da nam je onaj lik iz dnevnika u upravnom odboru,pa je logicno da se vuce na nasu vodenicu,mada sa i ja nadam da cemo u slucaju ulaska u grupu igrati u NS...prijatelj fudbala wrote:Iako nije izričito rečeno, na osnovu teksta mi deluje da ćemo grupnu fazu igrati kući što ekipi samo može da bude motiv više...PanonskiFantom wrote:http://www.dnevnik.rs/sport/pozitivan-s ... acije-uefa
Vojvodinas primer ti nije bas najbolji ... cak sta vise , ovo se ne moze ni sacim upredjivati.
Serifi ne dolaze na odmor ovde nit su oni ista uplacivali ,dolaze da igraju fudbal.. no nema veze.. ja svakako ostajem pri mom stavu.
Radoye ,pa pazi , razumem ja sta ti pricas,zato sam i reko da nisu svi Mancesteri i Junajtedi.. , ali bas zbog toga ,siguran sam da nismo mi jedin klub koji kuka tj bar mi navijaci..
Sta nam fali da sa ostalim nezadovoljnim klubovima napravimo paralelno evropsko takmicenje??
Pa koje UEFA da odlucuje skim mi imamo prava da igramo?
Sto se mene tice ,ovakve stvari su jedan od razloga zasto ja uopste ne pratim te "fantasticne" lige ,LS LE i ostala go**a..
Iskreno jedino sto gledam od stranog fudbala a da mogu da nafatam prenos je ,Madjarska liga i preko SK Rusku i Ukrajinsku.
Pun mi je k***c i Reala i Messija i CR7 i svih ostalih nabedjenih igraca koji misle da su bogom dani zato sto je neki moron spreman da im da toliko ke$a ,a jedan od razloga toga je i to sto mnogo ljudi prati ta takmicenja i te klubove, i fakticki ih finansira uz naravno TV stanice ukljucujuci i nas jebeni RTS i Arenu..
Dakle da sumiram , maltene je situacija ista kao kod nas sa bg govnima.. svi njih prate ostale ko j**e ,ako nam to smeta a smeta nam, zasto nam onda ne smeta ovo gore iznad napisano? ,nego se mirimo kao e jbg .. sta ces , tako je kako je ,moramo se zadovoljiti pomijama...
Serifi ne dolaze na odmor ovde nit su oni ista uplacivali ,dolaze da igraju fudbal.. no nema veze.. ja svakako ostajem pri mom stavu.
Radoye ,pa pazi , razumem ja sta ti pricas,zato sam i reko da nisu svi Mancesteri i Junajtedi.. , ali bas zbog toga ,siguran sam da nismo mi jedin klub koji kuka tj bar mi navijaci..
Sta nam fali da sa ostalim nezadovoljnim klubovima napravimo paralelno evropsko takmicenje??
Sto se mene tice ,ovakve stvari su jedan od razloga zasto ja uopste ne pratim te "fantasticne" lige ,LS LE i ostala go**a..
Iskreno jedino sto gledam od stranog fudbala a da mogu da nafatam prenos je ,Madjarska liga i preko SK Rusku i Ukrajinsku.
Pun mi je k***c i Reala i Messija i CR7 i svih ostalih nabedjenih igraca koji misle da su bogom dani zato sto je neki moron spreman da im da toliko ke$a ,a jedan od razloga toga je i to sto mnogo ljudi prati ta takmicenja i te klubove, i fakticki ih finansira uz naravno TV stanice ukljucujuci i nas jebeni RTS i Arenu..
Dakle da sumiram , maltene je situacija ista kao kod nas sa bg govnima.. svi njih prate ostale ko j**e ,ako nam to smeta a smeta nam, zasto nam onda ne smeta ovo gore iznad napisano? ,nego se mirimo kao e jbg .. sta ces , tako je kako je ,moramo se zadovoljiti pomijama...
Probaj? Voša igra na stadionu koji je gradski. Dovoljno je da bogati, preko političara koje plaćaju, dignu frku - kako divlji klub, koji je istupio iz lige i UEFAe sme da igra na našem, gradskom stadionu. Pa naprave novu Vojvodinu, DOO. Privatizovanu.shecky wrote: Sta nam fali da sa ostalim nezadovoljnim klubovima napravimo paralelno evropsko takmicenje??
To je mehanizam iz kog se teško iskače. Pogotovo što svi u fudbalu žive od njega, a prazan stomak, kredit za vratom - sve su to razlozi da se ostane u igri.
Jedino ostaje varijanta da se na praktično navijačkom nivou prave amaterski klubovi i tako amaterski organizuje liga, ali to traži puno vremena i energije... i čim preraste neki nivo, ako se omasovi - postaje polako kopija UEFAe, dolaze pravila, sistem se pravi... Tako da ne vidim da će se tu išta menjati (barem ne na bolje).
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Jutros sam dobio informaciju,da je nova tribina u ocajnom stanju,mada na slikama to sve lepo deluje.
Majstori su cele noci radili da bi je spremili za inspekciju.Imam informacije da je prokisla i da je cak ploca popucala.
Ljudi mole boga da ne padne kisa , ne znam kad je inspekcija,samo da prodje.
Ozbiljne greske su nacinjene u izvodjenju radova,da l ce posle ove utakmice moci biti otklonjene, videcemo.
Majstori su cele noci radili da bi je spremili za inspekciju.Imam informacije da je prokisla i da je cak ploca popucala.
Ozbiljne greske su nacinjene u izvodjenju radova,da l ce posle ove utakmice moci biti otklonjene, videcemo.
Ako je ovo zaista istina, onda nam i treba zabraniti da igramo na našem stadionu. Pa kao da je ne znam o kakvom mega objektu reč?! Pritom su imali su ihahaj vremena i sve su čekali da ispadnemo pa da otegnu do sledećih izbora.stevan wrote:Jutros sam dobio informaciju,da je nova tribina u ocajnom stanju,mada na slikama to sve lepo deluje.

Ipak, sve se nadam da je reč o zajebanciji.
Evo nekoliko slika na kojima se vidi kako izgledaju ulazi na jugozapad, ulaz u prostorije sa svlacionicama, a i terasa na juznoj tribini. Vidi se i ta kriticna blizina zgrade komunalaca.

Matadoru čestitke za fotke stadiona, ali sam morao da prebacim ovde ovu fotku koja me je oduševila...
Nadam se da mi nećete zameriti, ali ova fotka je jedna od lepših koje sam video u zadnje vreme...
stormer wrote:Jedna, ne bas profi, slika od sinoc

Nadam se da mi nećete zameriti, ali ova fotka je jedna od lepših koje sam video u zadnje vreme...
AJMO CRVEN-BELI !!!

Јужна трибина има 2500 седећих места,али сад незнам јел цела или само овај нови део пошто видим да посебно пише за југоисток да има 980 седећих места.то значи да комплетна јужна трибина има 3480 седећих места.
- Firmin mali
Tri fotke od cetvrtka,postavicu samo linkove da ne sirim stranicu
http://imageshack.us/a/img839/64/g9p2.jpg
http://imageshack.us/a/img854/393/lxgy.jpg
http://imageshack.us/a/img708/6219/jtnx.jpg

http://imageshack.us/a/img839/64/g9p2.jpg
http://imageshack.us/a/img854/393/lxgy.jpg
http://imageshack.us/a/img708/6219/jtnx.jpg