3. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0
Re: 3. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 20:30h
Dajte besplatan ulaz da se okupi sto vise ljudi i isprati/podrzi ekipu u sto vecem broju pred klupski mec svih meceva
- alkoholicar
doci u sto vecem broju na spartak, da ih podrzimo pred Moldaviju! Ne bi bilo lose otici i na trening.. A ovo koga treba odmoriti ili ne zna najbolje Nikolic, ne bi mu se ja mesao u posao ni 1%...dokazao je za vrlo kratak period da je pun pogodak sto su ga doveli!

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif 1:1
Sutra pre utakmice izvršiti pritisak da se ne kasni 6 minuta,pošto su danas skoro svi kasnili...
I jos bezveze da placamo kaznu od pola miliona,to pare se mogu pametnije iskoristiti.

SUBOTICA, 23. avgusta 2013. - Trener fudbalera Spartaka Petar Kurćubić rekao je danas da ne očekuje laku utakmicu protiv Vojvodine u trećem kolu Jelen Super lige, iako je novosadska ekipa fizički ispražnjena posle duela sa Šerifom u Ligi Evropa.
"Rezultati Vojvodine i kvalitet njihovog tima su veliki motiv za nas. Želimo da pokažemo sav naš kvalitet i sve ono što možemo. Ne očekujemo da će Vojvodina lakše ući u utakmicu zbog fizičkog pražnjenja protiv Šerifa", rekao je Kurćubić na konferenciji za novinare u Subotici.
Vojvodina je u prva dva kola Jelen Super lige dva puta odigrala nerešeno, a Kurćubić je kazao će protivnički fudbaleri biti motivisani da isprave kiks sa početka prvenstva.
"Svesni smo da je Vojvodina napravila dva kiksa u prvenstvu i da ima maksimalne ambicije da se uključi u borbu za titulu. Sigurno je da će biti motivisani da to isprave i dodju do prve pobede", kazao je trener Spartaka.
On je rekao da njegova ekipa mora da iskorsiti svaku šansu koja joj je ukaže.
"Ostaje nam samo teren i vera u naše sopstvene mogućnosti. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, vrlo su kvalitetni na svim pozicijama. Teško je naći njihove mane, tako da je potrebno da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže", rekao je Kurćubić.
Fudbaler Spartaka Darko Puškarić rekao je da će njegova ekipa pokušati da osvoji makar bod protiv Vojvodine.
"Vojvodina je izuzetno jaka i kompaktna ekipa sa mnogo kvalitetnih pojedinaca. Moramo da pružimo maksimum, nikako ne treba da nas zavara njihov umor i težak raspored zbog Lige Evropa. Jednim maksimalnim pristupom i angažovanjem pokušaćemo da dodjemo do boda, ili čak sva tri", rekao je Puškarić.
Utakmica izmedju Vojvodine i Spartaka igraće se u nedelju od 20.30 u Novom Sadu.
- churguzijanac
Bicu vrlo razocaran ako ne pobedimo Spartak sutra, ko god da izadje na teren.
-
S obzirom na rezultate i na očekivani rezultat groblja, nikako neće valjati ako ne pobedimo pogotovo što sledeće kolo gostujemo Čuki.Svi pričamo o Ligi Evrope, ali ako ne krenemo odmah da pobeđujemo u prvenstvu neće valjati sa gledišta da i sledeće godine igramo evropske utakmice.Kratko i jasno.Pobeda nad Spartakom samo može pomoći pred Šerif, nikako odmoći.
Nikako ne smemo dozvoliti kasnjenje utakmice!! Crveni blizanac odigrao od 3 vec dve prijateljske i mi da se borimo za njihovu pravdu? Navijac Vojvodine ne podrzavaju politicke igre crvenih kancera iz smrdljivog grada.
ПУШТАМ КИШУ!
- kafe bagdad
Иако смо и ми брутално опљачкани од тог истог црног близанца (тј. Толета), црвени близанац се не буни да свима било боље него да би он засео на место црног. Према томе, само нека се свађају и дај боже нестану и једни и други једног дана а ми да гледамо своја посла.
Treba ako vidimo da kasni utakmica lepo svi na izlaze pa neka igraju pred praznim tribinama jebali ih blizanci i jedni i drugi
.

To bi bilo fantasticno, ali kad bi moglo da se realizuje.fare wrote:Treba ako vidimo da kasni utakmica lepo svi na izlaze pa neka igraju pred praznim tribinama jebali ih blizanci i jedni i drugi.

Kapiten Vojvodine je Miroslav Vulićević. Ako se zbog ciganskog šljama opet bude izvodio neki cirkus da menjamo kapitena zbog žutog kartona u prvom minutu, ja napuštam stadion. Hoćemo li sad svaku utakmicu da počinjemo sa novim kapitenom da bi se pravilno raspodelili svi ti žuti kartoni? I zbog čega sve to? Zbog Džaje i Čovića? Mi navijači moramo na samoj utakmici jasno da se ogradimo od kašnjenja utakmice, ne znam kako. Odlazak sa stadiona, neki transparent, neko skandiranje, nemam pojma..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Pa utakmica ce verovatno kasniti, sad da li zbog nas, da li zbog Spartaka, da li zbog oboje... ne znam. Mislim da mi necemo dizati frku, kaznjeni smo uslovno sa 500k, a novca nemamo na bacanje. Iskreno se nadam da mi necemo dalje podrzavati te ciganske akcije.
Sto se tice sta navijaci treba da urade... nisam siguran. Po meni (u slucaju da kasni utakmica zbog NAS), treba neko kolektivno skandiranje, pozivanje igraca da krenu igrati. Ako ne poslusaju, posle tih 5 minuta (ili 6?) jednostavno napustiti stadion. Sad problem nastaje kako ljude koji su dali 400 din za utakmicu nagovoriti da napuste stadion?
Sto se tice sta navijaci treba da urade... nisam siguran. Po meni (u slucaju da kasni utakmica zbog NAS), treba neko kolektivno skandiranje, pozivanje igraca da krenu igrati. Ako ne poslusaju, posle tih 5 minuta (ili 6?) jednostavno napustiti stadion. Sad problem nastaje kako ljude koji su dali 400 din za utakmicu nagovoriti da napuste stadion?
- kafe bagdad
Ако је 400 динара услов за било шта, боље ни да не причамо даље. Изаћи са стадиона и крај, НЕМА ПОДРШКЕ НИКАКВИМ АКЦИЈАМА ЦРНИХ И ЦРВЕНИХ.
Едит: Нажалост да би ово успело, морамо сви изаћи тако да се плашим да ће се то тешко реализовати.
Едит: Нажалост да би ово успело, морамо сви изаћи тако да се плашим да ће се то тешко реализовати.
Recimo, prvi minut kasnjenja skandirati "igrajte fudbal", a ako nastave da kasne skandirati "uprava napolje" (jerbo nismo deca, ovo nije odluka igraca vec uprave) do pocetka utakmice, i nakon pocetka neprestano zvizdanje onoliko dugo koliko je utakmica kasnila, bez obzira na dogadjaje na terenu. Nakon toga poceti normalno navijanje.kej wrote:Mi navijači moramo na samoj utakmici jasno da se ogradimo od kašnjenja utakmice, ne znam kako. Odlazak sa stadiona, neki transparent, neko skandiranje, nemam pojma..
I tako svaku utakmicu koju nasi pokusaju da kasne.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Kasnjenje meca ne podrazumeva samo tih 500000 kaznu,vec i veci racun za struju (reflektori)
Ako se ne varam,Spartak ce sigurno podrzati kasnjenje,za to vreme nasi bi trebalo da su na centru i cekaju protivnika,mada ne vidim zasto bi to sad radili,ako su protiv Vozdovca kasnili.Niko tu navijace nista ne pita

Ako se ne varam,Spartak ce sigurno podrzati kasnjenje,za to vreme nasi bi trebalo da su na centru i cekaju protivnika,mada ne vidim zasto bi to sad radili,ako su protiv Vozdovca kasnili.Niko tu navijace nista ne pita