3. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0
- vosa do groba
Re: 3. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 20:30h
http://www.mozzartsport.com/vesti/firma ... tara-skola" onclick="window.open(this.href);return false;
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Uz dužno poštovanje, i da mi ne zameriš: Ortak Ti se razume u fudbal, ko Marica...fare wrote:Ja kako sam cuo od ortaka koji je bio na Karadjordju da je Fatic katastrofa (kaze nezna ljudski loptu da izbaci) a Denkovic odlican (brz , dobro barata loptom samo kaze da je igrao na levom krilu a levom ne zna nistai plus je nahvalio Kaludjerovica kaze da je dobro odigrao samo da nema kome da cusne loptu povratnu tu na 20 metara (falio je Vranjes)
.

Denković ima srca, dosta trči i trudi se, ali efekta nije bilo... Fatića doduše ne bi mirne duše ni njegova majka stavila umesto Trajkovića, ali je bar nešto i odigrao, dok je Kaluđerović odigrao CELU utakmicu iza nekog od igrača Spartaka

Ja sam prvi koji je hvalio i komentarisao njegov centaršut "međ oči" Abua za 2:1 protiv Burse u NS, kao i onaj treći gol iz kontre u Bursi, ali ono što je odigrao od onda - može da se prešara...
Tu ne mislim na promašen penal protiv Sremaca, jer to može svakom da se desi, nego na stalno sklanjanje od igre i lopte od onda...
Večeras je JEDINI igrač Voše bio, po običaju, Vulićević, igra ostalih je bila ispod nivoa - osim borbenosti i želje...
Upravo dok ovo pišem gledam snimak na SOS-kanalizaciji gola Šušnjara za Jagodinu protiv već pomenutih Sremaca. Za nas nije bio dovoljno talentovan, a ovakav gol kakav je on dao, davao je do skora samo ABUBAKAR OUMARU...
Ja sam i dalje optimista za meč protiv Šerifa, uzdajući se da nećemo valjda propustiti ovakvu šansu da najzad uradimo nešto u Evropi. Isto tako, osim zastrašujućeg izgleda i snage par njihovih igrača, nisam uopšte oduševljenjen kvalitetom Šerifove igra + što u revanšu neće igrati najbolji igrači Kadu i Luvanor, uz već standardno bolju igru naših momaka na strani...
Uzdam se i u pametnu i hrabru igru koja nam može pomoći, jer to su kvaliteti koji Ti donesu sreću !
A DA ĆE NAM SREĆE TREBATI - HOĆE...

P. S. Večeras me je Peca Kurčubić - RAZOČARAO

Last edited by Chana on Mon Aug 26, 2013 12:47 am, edited 1 time in total.
AJMO CRVEN-BELI !!!

Ocekujem u zadnjim danima prelaznog roka prava pojacanja inace nam se lose pise.Kezmane ocekujem 2 spica i levo krilo.
Delacu sve pohvale na dosadasjim igrama i gestu prema Stojanu,napokon smo dobili pravog golmana.
Lekovic me razocarao , nista bolje od Paje,ako i to.Fatic korektno odigrao i mislim da ce biti dostojna zamena za Trajka.Denkovic , vidi se da zna ,al u danasnjem fudbalu to je nista,bez duela .
Kaludjerovic los,bez skoka.Simon za 15 minuta spreman.
Idemo dalje.
Delacu sve pohvale na dosadasjim igrama i gestu prema Stojanu,napokon smo dobili pravog golmana.
Lekovic me razocarao , nista bolje od Paje,ako i to.Fatic korektno odigrao i mislim da ce biti dostojna zamena za Trajka.Denkovic , vidi se da zna ,al u danasnjem fudbalu to je nista,bez duela .
Kaludjerovic los,bez skoka.Simon za 15 minuta spreman.
Idemo dalje.
Za Skuntelara sam od vise nasih igraca cuo da je veoma posten i lepo vaspitan momak. Da je bio pod velikim pritiskom i da nije dobro zapoceo. Mnogo je pojacao treninge i to mu se vraca. Ne treba zaboraviti da je on jos mlad.
ПУШТАМ КИШУ!
Na snimku golova na sportnetwork se u levom delu kadra lepo vidi da je ustao i posle kod radovanja Skuletica kao opet leziFirmin mali wrote:Valjao se Kovacevic,koji je usput nas bivsi igrac,i nije ustao i potrcao iznesen je na nosilima navodno je povredjen.Sima Strahota wrote:Da ne dovodimo ljude koji nisu gledali u zabludu, a neka me neko ispravi ako grešim - protivnički igrač koji se valjao u momentu začetka akcije iz koje je dat gol (Torbica mislim), kad je video da nećemo izbaciti loptu ustao je i potrčao. Samim tim je sve što je usledilo još slađe.

A penal kod povratne lopte, a indirekt na petarcu...
Pa jos onaj prenal protiv srema jedva dosudjen... da nebi onog sudije iza gola...
Od ove hajke na toleta i sudije, nama ne smeju nista da sude, stete nas na svakom koraku

Last edited by Jole on Mon Aug 26, 2013 1:01 am, edited 1 time in total.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Najpre da kažem da najgora sisata kromanjonka u transu, na stolu ispod najveće šatre, na narodnom veselju u Guči predstavlja pojam urbane kulture za ono što su večeras prikazali igrači Spartaka. Valjanjem su oduzeli bar 10 minuta utakmice, a onaj mučenik koji se borio za život pre našeg gola je na nagoveštaj opasnosti skočio kao gazelica i potrčao prema svom kaznenom prostoru. Svojim očima sam to video i nemoj da me neko ubeđuje da nije tako. To što mu se nakon Škulijevog fatalnog udarca bol naprasno vratio, ne interesuje me uopšte. Jednostavno, sa šibicarima nema fer-pleja, već im šimikom treba zgnječiti sve tri kutijice i kuglicu, zunuti po zaušku i drskim razbojništvom im oduzeti sav nečasno zarađeni kapital. Posle dugo vremena sam osetio onu zaboravljenu staru strast, tribine na kojima su samo najzagriženiji mentoli, kojima Škuntelarov gol jadnom Spaletu, koji sekund pre nego što će glavni sudija poslednji put napuniti svoju pištalju pljuvačkom, znači više nego ciganima dvadeset i kusur titula zajedno. Parola, skandiranje protiv Toleta, Džaje i Ćokija, urlici obespravljenih svaki put kada sudija duel dva igrača presudi u njihovu korist... Zato toliko volim ovaj čudni klub i zato se kao zombi vraćam svake druge nedelje u "dom bolesnih". Fokken luv u, Shadwell!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Re: 3. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0
Da, zaboravio sam najvažnije...
MOJU NEOPISIVU SREĆU KAD IM JE
ŠKUNTELAR ZAVUKAO ONU MAJSTORSKU...

P. S. Budababa kaže da je video da je "povređeni" skočio, ja sam isto video, a vidi se i na 01:26 snimka s vrha strane...
MOJU NEOPISIVU SREĆU KAD IM JE
ŠKUNTELAR ZAVUKAO ONU MAJSTORSKU...

P. S. Budababa kaže da je video da je "povređeni" skočio, ja sam isto video, a vidi se i na 01:26 snimka s vrha strane...
AJMO CRVEN-BELI !!!

- Ultra slanina
Ma ležao je magarac, i kad je video da igrači Voše ne izbacuju loptu u aut, skočio dao se u trk i posle par metara počeo da šepa. Posle toga je trener preuzeo glavnu uloga idiota u timu Spartaka.
- gospodinFKV
Je l' jos neko osim mene primetio kako nas gol na juznoj strani jako jako voli
Od 9 golova ove sezone na Karadjordju, 7 smo dali na taj 'juzni'. Samo su Hibernijans i Honved pazarili na severnom po komad.

Od 9 golova ove sezone na Karadjordju, 7 smo dali na taj 'juzni'. Samo su Hibernijans i Honved pazarili na severnom po komad.
И после Хајдука,Спартак
Ови јајарски клубови који од гробља изгубе већ у десетом минуту дођу овде да погину.Овако је слађе ко их јебе,нек се шлихтају и даље ,,вечитима''
На реду је Шериф,па онда газимо Чуку

Bravo za parolu Firmo!
Obzirom da ovako igra vecina jsl ekipa, necemo se mi nagledati golova ove sezone, osim ako neki ne ucackamo cudom odmah na pocetku tekme. Pogotovo sa napadacem kalibra Kaludjerovica, koji se krije od lopte, pada-zaboravljajuci da vise ne nosi zvezdin dres, te mu se sigurno nece svirati takav faul/penal (navika je cudo!), nema skok, slabasan, ne zna da zagradi... I dalje ne razumem zasto se Nikolic kune u njega.
Odbrana nam je u ovom sastavu poprilicno losa. Fatic mi ni najmanje ne uliva poverenje! Jako bojazljiv i nesiguran... Djuric standardan sa kartonom po utakmici. U igri jedan na jedan je najlosiji. Redovno ga malo brzi igrac prodje...
Denkovic, bar po meni, apsolutno nista nije pokazao. Davi loptu, nijednu nije odigrao iz prve. Uklopio se u vec hronicno slabu levu stranu.
Voleo bih da vidim posed lopte na danasnjoj utakmici. Kontam da je bila jedno 65% na nasoj strani, ali dzaba kada nemamo konkretna resenja za zavrsnicu.
Obzirom da je vecina ovde opisala i moj dozivljaj kod slavlja, u ovom postu sam pisao samo stvari koje su meni najvise smetale...
Obzirom da ovako igra vecina jsl ekipa, necemo se mi nagledati golova ove sezone, osim ako neki ne ucackamo cudom odmah na pocetku tekme. Pogotovo sa napadacem kalibra Kaludjerovica, koji se krije od lopte, pada-zaboravljajuci da vise ne nosi zvezdin dres, te mu se sigurno nece svirati takav faul/penal (navika je cudo!), nema skok, slabasan, ne zna da zagradi... I dalje ne razumem zasto se Nikolic kune u njega.
Odbrana nam je u ovom sastavu poprilicno losa. Fatic mi ni najmanje ne uliva poverenje! Jako bojazljiv i nesiguran... Djuric standardan sa kartonom po utakmici. U igri jedan na jedan je najlosiji. Redovno ga malo brzi igrac prodje...
Denkovic, bar po meni, apsolutno nista nije pokazao. Davi loptu, nijednu nije odigrao iz prve. Uklopio se u vec hronicno slabu levu stranu.
Voleo bih da vidim posed lopte na danasnjoj utakmici. Kontam da je bila jedno 65% na nasoj strani, ali dzaba kada nemamo konkretna resenja za zavrsnicu.
Obzirom da je vecina ovde opisala i moj dozivljaj kod slavlja, u ovom postu sam pisao samo stvari koje su meni najvise smetale...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator
Milina.
Najslađi način za pobedu, i to nakon tako govnjivog meča za zaborav.
Što se tiče naše igre, koliko god da Vranješ ne briljira, bez njega smo tek bez ikakve igre na sredini. Levu stranu nemamo uošte, Leković je ofanzivan u napadu kao i Nastić (čitaj nema ga). Fatić mi se svideo, kao igrač za rotaciju je sasvim na mestu. A Denković koga su ovde ljudi hvalili je meni kao neki igrači iz naše škole, džaba tehnika kad su premlaki u duelu. Sumnjam da će od njega biti velike pomoći u nastavku sezone. Kaluđer ima stil igre kao ja u gimnaziji, sakriven iza nečijih leđa u nadi da će neko rešenje da mi upadne u krilo.
p.s. Na jugu dobar deo stolica je ponovo nabacan na gomilu, da li se to opet ne radi jer je prošao Šerif i više nije frka? A šta ako prođemo? Onda opet navrat nanos rad u tri smene?
Najslađi način za pobedu, i to nakon tako govnjivog meča za zaborav.
Što se tiče naše igre, koliko god da Vranješ ne briljira, bez njega smo tek bez ikakve igre na sredini. Levu stranu nemamo uošte, Leković je ofanzivan u napadu kao i Nastić (čitaj nema ga). Fatić mi se svideo, kao igrač za rotaciju je sasvim na mestu. A Denković koga su ovde ljudi hvalili je meni kao neki igrači iz naše škole, džaba tehnika kad su premlaki u duelu. Sumnjam da će od njega biti velike pomoći u nastavku sezone. Kaluđer ima stil igre kao ja u gimnaziji, sakriven iza nečijih leđa u nadi da će neko rešenje da mi upadne u krilo.
p.s. Na jugu dobar deo stolica je ponovo nabacan na gomilu, da li se to opet ne radi jer je prošao Šerif i više nije frka? A šta ako prođemo? Onda opet navrat nanos rad u tri smene?
Io odio Belgrado
-
majke vam, ali iskreno, kako mozete da ocenite danas igru Fatica kao fudbalera?
aj ok neka se momak danas utronjao, neka nije imao dan ali ono danas, one sjebove, ni half gardinovackog hajduka ne moze da uradi ni posle gajbe piva ladna...

aj ok neka se momak danas utronjao, neka nije imao dan ali ono danas, one sjebove, ni half gardinovackog hajduka ne moze da uradi ni posle gajbe piva ladna...

Još jedan veličanstveni bljesak Škulete Ploditelja. Trener Spartaka totalno odlepio. To je sve što imam da kažem o ovoj fudbalskoj predstavi.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- madda fakka
Samo da ti kazem da sam na severozapadu vec 2 godine (mozda 3) ali vise od 80% (mozda cak i 90) nasih golova je dato bas na tu "juznu" stranu. Kada daju gol kod severozapada prosto se iscudjavamgospodinFKV wrote:Je l' jos neko osim mene primetio kako nas gol na juznoj strani jako jako voli

I Bog je Slaninar...