3. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0
Re: 3. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0
Већа срамота од ваљања на терену је то што су фудбалери спартака каснили 6 минута и солидарисали се са циганијом.Зато су и испраћени онаквим скандирањем.А мислим да је спартак последњи клуб на свету који треба да се буни против Толета,јер да није било њега сад би играли војвођанску лигу запад са звездом са најлон пијаце.
- gospodinFKV
Skuleta je onaj tip igraca koga na menadzeru hranis drilling crossevima. Nista visoko, nista na glavu, osim ako nije zicer. Samo u noge i on ce obaviti posao. Jako sam srecan sto smo s njim okrenuli novi list i sto je momak konacno shvatio za kakav klub igra. 

Spartak je isto radio i u Uzicu, sto je njihov trener otvoreno i priznao ("sta hocete, da moji igraci odmah ustanu da bi nam Sloboda dala gol?"), tako da koga mozda malo tisti to oko nastavka igre zbog valjanja, neka se uopste ne sekira. Gol na takav nacin je primila upravo ekipa koja je to i zasluzila.

- Grof Žekula
- Administrator
Ружнал wrote:Курћубић: Војводини не приличи овакво понашање
Петар Курћубић, тренер Спартака, био је револтиран због примљеног гола у завршници меча. У тренутку кад је један првотимац суботичког тима лежао на земљи, домаћини су затресли мрежу.
– Екипи која нас представља у Европи не приличи да се тако понаша и зато Војводини нећу ни да честитам на победи – рекао је Курћубић.
После оштре примедбе Петра Курћубића, први стручњак Новосађана Марко Николић је овако реаговао:
– Имао сам пре неколико дана у рукама допис УЕФА, у коме се препоручује да играчи не избацују лопту ван терена у тренуцима кад ривали то траже због повреде. То је искључиво у надлежности судије, прекид није био обавезан. Што се ове утакмице тиче, рекао бих да је арбитар био добар, иако су биле две сумњиве ситуације, једна за најстрожу казну, а друга за индирект.
Jako smo se nasekirali sto Petar Kurcubic ne zeli da nam cestita pobedu. Moz' da nam se sagne po jogurt. Toliko o njemu, ne zasluzuje vise paznje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... oruke-UEFA" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
[video]http://www.youtube.com/watch?v=HAIBXFaagfk[/video]kowalski wrote:Spartak je isto radio i u Uzicu, sto je njihov trener otvoreno i priznao ("sta hocete, da moji igraci odmah ustanu da bi nam Sloboda dala gol?"), tako da koga mozda malo tisti to oko nastavka igre zbog valjanja, neka se uopste ne sekira. Gol na takav nacin je primila upravo ekipa koja je to i zasluzila.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Kad pogledam malo u blisku prošlost taj isti Spartak je u sezoni kad se vratio u prvu ligu igrao skroz dopadljiv, napadački orijentisan fudbal... Ekipa sa Ubiparipom, Mijićem, Mirićem, Bratićem se sa svima nadigravala, pa čak uspevala i da iznenadi favorite...Doduše, imali su Milinkovića na klupi... stvarno ih nije bilo dosadno gledati, a sada su postali najgori primer bata djorine fudbalske škole... Takve ekipe upravo zaslužuju ovakve poraze... Gospodo, ako nećete da se nadigravate već samo da se valjate po terenu, daleko vam lepa kuća... Tamo negde u drugoj ligi, moždakarantin wrote:U Užicu u prvom kolu taj isti Spartak je igrao efektivno 60 minuta. Ostalih pola sata je proteklo u valjanju po terenu, neprekidnom ulasku lekarske ekipe u teren i u Aleksićevom maratonskom ubacivanju lopte. Srećno su izvukli nerešeno, a posle utakmice na konferenciji za novinare Piskavac se obrušio na sramno ponašanje igrača Spartaka, na šta je Kurćubić ostao začuđen u stilu "šta hoće ovi, normalno je da se valjamo i da otaljavamo". Dno dna, vidim da se ponovilo i u Novom Sadu. Kakav fer plej, takve treba gaziti na terenu.

- Toto Riina
Da li je taj igrac sto se valjao, trcao, pa ponovo valjao nas mali Kova?
I da jeste i da nije, nebitno je... on je najmanje kriv. Samo je poslusao sta mu je receno da radi, bio to Kova ili neko drugi, nebitno.Toto Riina wrote:Da li je taj igrac sto se valjao, trcao, pa ponovo valjao nas mali Kova?
Očekivao sam potajno da Vuk počne protiv Spartaka, ali on je izgleda totalno izduvao karijeru...
Ja ne mogu da verujem da je Nikolicu vise odgovarao Vuk nego Adjuru, kakav god sistem igre i taktike da forsiramo!! Djura je otac za neke situacije, u tvrdim utakmicama bi bio idealno resenje da sacuvamo rezultat, cak je bio i pregled igre popravio dosta, pas igru... Verujem u Nikolica bezrezervno ali zasta mi nije jasno kako je Djura prekobrojan bio a Vuk nije. Ja Vuka kad vidim na terenu nije mi dobro, bolje da ne nabrajam razloge!borrissey wrote:Očekivao sam potajno da Vuk počne protiv Spartaka, ali on je izgleda totalno izduvao karijeru...

Necu se nadovezati na gornje postove,ali po ko zna koji put moram da ponovim :
Nema nama 'leba bez jednog centarfora - razbijaca koji se odlicno gradi i igra glavom,celo prvenstvo cemo se muciti protiv slabijiih ekipa i bunkera.Prelazni rok prolazi za par dana a niko o tom ni ne prica.Svaka cast Skuleticu ali ako se budemo uzdali samo u njega nema nam spasa.Nisam uopste optimista sto se tice nastavka sezone.
Nema nama 'leba bez jednog centarfora - razbijaca koji se odlicno gradi i igra glavom,celo prvenstvo cemo se muciti protiv slabijiih ekipa i bunkera.Prelazni rok prolazi za par dana a niko o tom ni ne prica.Svaka cast Skuleticu ali ako se budemo uzdali samo u njega nema nam spasa.Nisam uopste optimista sto se tice nastavka sezone.
Draga mi je ova pobeda iz dva razloga.
Prvi, što smo, konačno, dali gol u nadoknadi izgubljenog vremena, dok smo ga do sada, uglavnom, primali.Velik je to nauk (i podstrek), za revanš utakmicu sa Šerifom - tj da se utakmica igra (i šanse postoje) sve dok sudija ne odsvira kraj.To treba da je stalno na umu našim igračima.
Drugi, što nismo izbacili loptu u aut, zbog očiglednog simuliranja povrede protivničkog igrača, odnosno, zloupotrebe fer-pleja u cilju krađe vremena ili onemogućavanja protivničkog napada.OK je kada se vidi da je povreda igrača ozbiljna i hitna za intervenciju lekara, pa čak i kad sudija ne prekine igru, ali to se danas toliko zlopupotrebljava da je već i UEFA uvidela kako je zrelo vreme za preporuku, koja će tako nešto da sprečava.
PS
Moram da pohvalim i promenjeni (nov) odnos Škuletića prema igri i saigračima, kao i nešto bolju njegovu fizičku spremu.To sve je rezultiralo i njegovim boljim igrama u našem dresu, pa i golovima.
Neka samo nastavi tako, pa će se menjati i odnos navijača (u pozitivnom smeru) prema njemu.Jer, niko ovde nema apriori pozitivan ili negativan stav prema bilo kom igraču lično, nego prema njegovim igrama, zalaganju i ponašanju.
Naravno, treba nam i pravi centarfor za ozbiljna dela, tj LE..
Prvi, što smo, konačno, dali gol u nadoknadi izgubljenog vremena, dok smo ga do sada, uglavnom, primali.Velik je to nauk (i podstrek), za revanš utakmicu sa Šerifom - tj da se utakmica igra (i šanse postoje) sve dok sudija ne odsvira kraj.To treba da je stalno na umu našim igračima.
Drugi, što nismo izbacili loptu u aut, zbog očiglednog simuliranja povrede protivničkog igrača, odnosno, zloupotrebe fer-pleja u cilju krađe vremena ili onemogućavanja protivničkog napada.OK je kada se vidi da je povreda igrača ozbiljna i hitna za intervenciju lekara, pa čak i kad sudija ne prekine igru, ali to se danas toliko zlopupotrebljava da je već i UEFA uvidela kako je zrelo vreme za preporuku, koja će tako nešto da sprečava.
PS
Moram da pohvalim i promenjeni (nov) odnos Škuletića prema igri i saigračima, kao i nešto bolju njegovu fizičku spremu.To sve je rezultiralo i njegovim boljim igrama u našem dresu, pa i golovima.
Neka samo nastavi tako, pa će se menjati i odnos navijača (u pozitivnom smeru) prema njemu.Jer, niko ovde nema apriori pozitivan ili negativan stav prema bilo kom igraču lično, nego prema njegovim igrama, zalaganju i ponašanju.
Naravno, treba nam i pravi centarfor za ozbiljna dela, tj LE..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Fatić je juče nosio broj 13, koji je bio Vukov do sad, tako da možda Mitošević uopšte nije ni registrovan?borrissey wrote:Očekivao sam potajno da Vuk počne protiv Spartaka, ali on je izgleda totalno izduvao karijeru...