100 godina kluba
Re: 100 godina kluba
Немам речи!
Свака вам част обојици, и свима који су вам помогли!

To, jebem mu mater!

-
nboya wrote:Da quotujem, neka bude i na ovoj strani, da se ljudi ne muce dok trazeStexman wrote:Odavno sam želeo da napravim jednu pesmu u ime kluba koji volim,
i hteo sam to da uradim baš za stogodišnjicu kluba ali su me ovi skorašnji rezultati naterali da to završim malo ranije.
Iako se ne bavim ovom vrstom muzike, hteo sam da ima taj Novosadski šmek!
Nadam se da nisam pogrešio i da će pesma da zaživi među svima nama!
Veliku zahvalnost dugujem momku koji je montirao i spakovao ovaj video i doprineo kompletnom utisku!
Firmin Mali, puno ti hvala!
Ovo je mali doprinos nas Gardinovčana voljenom klubu!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=d2Je1sy9ijA[/video]
Tekst pesme:
Sećam se prvog daha na tribinama,
dok beton tresao se pod nogama.
Sa ocem prvi put medju svojima,
ljubav u genima od dede ostala.
Stara Dama moja Vojvodina,
Pola bela i pola crvena.
Na Karadjordju ti si igrala
laloški valcer zadnjih 100 godina.
Stara Dama moja Vojvodina,
Pola bela i pola crvena.
Na Karadjordju i dalje ti ćeš igrati
i dok je nas ludaka i ti ćeš trajati.
U našoj Firmi nema radnog vremena,
od osamdeset devete traje naša smena,
i krv nam je još uvek crveno i bela,
a pesma još jača sa severa.
Šta je to što me još uvek drži ovde
i zašto sam zbog tebe spreman ja na sve.
Sve je to samo stvar kućnog vaspitanja,
čuvara tradicije novosadske.
- madda fakka
Svaka cast momci.... Svaka cast (refren je bas, sto bi englezi rekli) catchy 

I Bog je Slaninar...
Bravo Gardinovci 
Koliko ima nevidljivog potencijala na ovom mestu, vidi se tek povremeno.Šteta što nam rezultati nisu srazmerni kapacitetima.
PS
Stexmane, je l' ceo bend iz Gardinovaca?
Meni se dopalo kako je tekst otpevan, jer mi se čini da baš nije bilo lako vokalu benda, iako moram priznati da se moje razumevanje u muziku svodi na to da li mi se pesma dopada ili ne.

Koliko ima nevidljivog potencijala na ovom mestu, vidi se tek povremeno.Šteta što nam rezultati nisu srazmerni kapacitetima.
PS
Stexmane, je l' ceo bend iz Gardinovaca?
Meni se dopalo kako je tekst otpevan, jer mi se čini da baš nije bilo lako vokalu benda, iako moram priznati da se moje razumevanje u muziku svodi na to da li mi se pesma dopada ili ne.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Hvala Turija!
Nema tu benda, to sam sve ja sam odradio na kompjuteru(uz samplovanje instrumenata) i odpevao i jedan drugar pevao pratece vokale, cuveni "Vandal" (hvala drugar)!
Znaci svi zvuci instrumenata su originalni, nema elektronike nikakve osim u samoj produkciji!
A tesko mi je bilo da odpevam jer ipak nisam iz punk price(sto se i cuje po glasu), ali jedino je punk bio realan izbor za ovakvu pesmu!
Nema tu benda, to sam sve ja sam odradio na kompjuteru(uz samplovanje instrumenata) i odpevao i jedan drugar pevao pratece vokale, cuveni "Vandal" (hvala drugar)!
Znaci svi zvuci instrumenata su originalni, nema elektronike nikakve osim u samoj produkciji!
A tesko mi je bilo da odpevam jer ipak nisam iz punk price(sto se i cuje po glasu), ali jedino je punk bio realan izbor za ovakvu pesmu!
- churguzijanac
Svak cast! Ruke vam se pozlatile, zene vas obdarile! 

- PanonskiFantom
ala ovo sabija!! svaka cast!
e ovo je nesto sto mi ide uz Vosu,a ne one njanjave rep gluposti..

e ovo je nesto sto mi ide uz Vosu,a ne one njanjave rep gluposti..
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Kakvo udaranje, bravo x 100!
Ulepsali ste mi vece/dan/nedelju!
Ulepsali ste mi vece/dan/nedelju!
To je ta priča koja nas je sve privukla, spojila i zakucala za beton Karađorđa i drago mi je što je još uvek traje! Možda je stogodišnjica pravi trenutak da vratimo taj punk duh na tribinu, a ovo je sjajan početak! Gardinovčani svaka čast! 

This time next year, we'll be cup winners!