Ljudi evo moram priznati da nisu sve moje procene bile pogodak u metu. Ovde sam se debelo zajeb˙o!!! Jednostavno proganjala me je ova moja tvrdnja (da je Djuric fantastican stoper) izrecena pre 5 godina i moram ovako javno svima da priznam,da Djura nije ni 1% od onga sto sam ja onomad video u njemu.Voja wrote:Sto se Djurica tice,vec davno sam dao svoj sud,rekao i sam i po milioniti put cu ponoviti,ubedjen sam da ce imati najbolju inostranu karijeru od svih Vosinih igraca u protekloj deceniji.Somborac wrote: Djuric je puno dao Vosi, ali i Vosa njemu(kada bi Mrdja bio pozvan u repku da nema imena Vose)
Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h
03.10.2008.godine

Rijeka pokazala kako se igraju dve utakmice protiv jaceg protivnika.

I opet smo napravili razanj, a zec pobeze u sumi.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Realno Trax i Vule i treba da odu , jer su svojim zalaganjem za dres to i zasluzili ,a zamene ce svakako biti nebitne za to mozda 4to mestu u TSL.
Ljudi kad mi budemo igrali dva puta plejof i treći put ispadnemo zaredom, onda bi bio besan. Mi smo nepoznati za evropu (koja Bursa, već su nas zaboravili).
Zato svaka čast momcima (jeste da su igrali bojažljivo), ali malo iskustva nebi škodilo!

Zato svaka čast momcima (jeste da su igrali bojažljivo), ali malo iskustva nebi škodilo!

"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
-
Da budemo iskreni, odlično smo prošli u ovom dvomeču, da nije bilo crvenog u prvom meču, odsustva njihova dva igrača u drugom i da nas nisu možda i previše respektovali, mogli su nas fino i napuniti.Ionako je onaj Fernando na kraju čist zicer promašio.Da ne pričam o tome koliko smo uigraniji u odnosu na Šerif, ali badava.
Te priče o našem učinku u Evropi su i malo deplasirane, Hibernijans i Honved su samo evropsko dno, u Novom Sadu smo sa Bursom sve sa Abuom odigrali utakmicu koja je naša realnost, e sad šta se desilo u Turskoj da mi onako odigramo, a oni onako podbace ostaće velika enigma(posle su smenili trenera,navijači su im bili protiv predsednika), u suštini sve što smo uradili svodi se na tu utakmicu i tu jesmo uradili nešto odlično, ali opet jedna lasta ne čini proleće.Posle smo ostali i bez Abua koji je rešavao i one pobede nad blizancima kojima smo se toliko dičili, tako da je i više nego jasno da nam je on bio pola ekipe, a da smo u suštini običan prosek.Još ako nam poneko ode od igrača, biće čupavo jer se ostali klubovi pojačavaju, a vidi se na osnovu prva 3 kola da će biti dosta muke u prvenstvu.Jako ćemo se mučiti da damo gol, a opet ne možemo biti sigurni da nećemo primiti kiks gol greškom odbrane, još ako ode Trajković nikako neće valjati.
Pritom postavljaju se pitanja finansijskog stanja u klubu, prave uloge Kežmana, nestručnosti mnogih zaposlenih u njihovim sferama rada.....A sve smo to zarad lige Evrope gurali pod tepih, dobro, prođe i to i sada nikakvo žmurenje više nema smisla ako je do sada imalo.
Inače, da nam fudbal nije tu gde jeste i da nismo kao četvrti klub računajući i kup izborili Evropu, ne bi ni igrali sa Maltežanima i imali bi 2 pobede manje i šta kao onda naš učinak ne bi tako bio impresivan?Ali barem bi smo imali kup na kontu.Još neke 2 smernice za učinak u Evropi, svi mađarski klubovi su odavno ispali pa i taj hvaljeni Honved koji nam beše baš težak protivnik, a Videoton je izbacila i podgorička Mladost.I druga smernica, Rijeka je izbacila Štutgart.Mi smo se svi radovali najstrašnije nakon saznanja da smo dobili Šerif, budimo onda tome dosledni i ne pravimo od njih sada nekog superjakog i nepremostivo protivnika kada smo ispali.
Te priče o našem učinku u Evropi su i malo deplasirane, Hibernijans i Honved su samo evropsko dno, u Novom Sadu smo sa Bursom sve sa Abuom odigrali utakmicu koja je naša realnost, e sad šta se desilo u Turskoj da mi onako odigramo, a oni onako podbace ostaće velika enigma(posle su smenili trenera,navijači su im bili protiv predsednika), u suštini sve što smo uradili svodi se na tu utakmicu i tu jesmo uradili nešto odlično, ali opet jedna lasta ne čini proleće.Posle smo ostali i bez Abua koji je rešavao i one pobede nad blizancima kojima smo se toliko dičili, tako da je i više nego jasno da nam je on bio pola ekipe, a da smo u suštini običan prosek.Još ako nam poneko ode od igrača, biće čupavo jer se ostali klubovi pojačavaju, a vidi se na osnovu prva 3 kola da će biti dosta muke u prvenstvu.Jako ćemo se mučiti da damo gol, a opet ne možemo biti sigurni da nećemo primiti kiks gol greškom odbrane, još ako ode Trajković nikako neće valjati.
Pritom postavljaju se pitanja finansijskog stanja u klubu, prave uloge Kežmana, nestručnosti mnogih zaposlenih u njihovim sferama rada.....A sve smo to zarad lige Evrope gurali pod tepih, dobro, prođe i to i sada nikakvo žmurenje više nema smisla ako je do sada imalo.
Inače, da nam fudbal nije tu gde jeste i da nismo kao četvrti klub računajući i kup izborili Evropu, ne bi ni igrali sa Maltežanima i imali bi 2 pobede manje i šta kao onda naš učinak ne bi tako bio impresivan?Ali barem bi smo imali kup na kontu.Još neke 2 smernice za učinak u Evropi, svi mađarski klubovi su odavno ispali pa i taj hvaljeni Honved koji nam beše baš težak protivnik, a Videoton je izbacila i podgorička Mladost.I druga smernica, Rijeka je izbacila Štutgart.Mi smo se svi radovali najstrašnije nakon saznanja da smo dobili Šerif, budimo onda tome dosledni i ne pravimo od njih sada nekog superjakog i nepremostivo protivnika kada smo ispali.
Ajd malo da popravim atmosferu i raspoloženje. 3,33%, sanjajte taj broj
.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=KX5jNnDMfxA[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=KX5jNnDMfxA[/video]
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Jos dok se intonirala himna lige evrope videlo se koliko su se usrali.Treba klub da unajmi vrhunskog psihologa, sto pre, koliko vec sutra.
Oterati bagru iz kluba.Savetnika i njegovog savetnika pre svih, jer ocigledno je da peru pare preko Vojvodine.Kako ih nije sramota da dovedu Barica i Denkovic...
Simon Vukcevic, takodje ima stetan ugovor po klub, bar da su potpisali na dve godine, pa da klub moze da zaradi od sledeceg transfera.Vukcevic je veceras bio najbolji igrac, borio se kao lav, za razliku od Poletanovica, Kaludjerovica, Denkovica...Doveli su Kaludjerovica, koji je promasio nepromasivo za grupnu fazu LE.Nisu morali prodati Abua, mogli su da sacekaju, sigurno bi Abu odigrao dvomec.Ne oni su uzeli 50 000?Koliko ce samo ugovor o saradnji sa Benfikom da bude stetan po klub to cemo tek da vidimo.
Oterati bagru iz kluba.Savetnika i njegovog savetnika pre svih, jer ocigledno je da peru pare preko Vojvodine.Kako ih nije sramota da dovedu Barica i Denkovic...
Simon Vukcevic, takodje ima stetan ugovor po klub, bar da su potpisali na dve godine, pa da klub moze da zaradi od sledeceg transfera.Vukcevic je veceras bio najbolji igrac, borio se kao lav, za razliku od Poletanovica, Kaludjerovica, Denkovica...Doveli su Kaludjerovica, koji je promasio nepromasivo za grupnu fazu LE.Nisu morali prodati Abua, mogli su da sacekaju, sigurno bi Abu odigrao dvomec.Ne oni su uzeli 50 000?Koliko ce samo ugovor o saradnji sa Benfikom da bude stetan po klub to cemo tek da vidimo.
Метиљави,млаки,ладни,никакви...Као да су колективно ослобођени од фискултуре
To je ta skola.
Mene su ove dve utakmice sa Serifom podsetile na zadnje finale kupa.
Bez ideje, bez zelje, bezkrvno, bez muda...
A ja se uvek napalim i ponadam kao da sam bez iskustva.
Ovakva prilika se nece ponoviti do 2029.
Dosli do zadnjeg kola.
Najlaksi protivnik od mogucih. Pozitivna atmosfera. 50 minuta sa igracem vise.
Protivnik bez 3 najbolja igraca u revansu.
Atmosfera na gostujucem terenu ko na stadionu cukarickog u decembru.
I opet nista.
To je ta skola.
I da ponovim ono sto sam rekao posle Spartaka.
Abu nije bio pola tima bio je 84% tima.
To je ta skola.
Mene su ove dve utakmice sa Serifom podsetile na zadnje finale kupa.
Bez ideje, bez zelje, bezkrvno, bez muda...
A ja se uvek napalim i ponadam kao da sam bez iskustva.
Ovakva prilika se nece ponoviti do 2029.
Dosli do zadnjeg kola.
Najlaksi protivnik od mogucih. Pozitivna atmosfera. 50 minuta sa igracem vise.
Protivnik bez 3 najbolja igraca u revansu.
Atmosfera na gostujucem terenu ko na stadionu cukarickog u decembru.
I opet nista.
To je ta skola.
I da ponovim ono sto sam rekao posle Spartaka.
Abu nije bio pola tima bio je 84% tima.
Ljudi,sve,sve,al... kud je Delac posao???
Vec u debiju za Vosu sam video da obozava da intervenise na ivici 16 metara,ali... ovo veceras,pomalo mi neshvatljivo
Vec u debiju za Vosu sam video da obozava da intervenise na ivici 16 metara,ali... ovo veceras,pomalo mi neshvatljivo

Videti sutra ko će biti veliki srećnik (u verovatnoći 1/30) i ako to ne budemo mi, sledi nam pravljenje tima ispočetka - kao i svih ovih godina od 1989.
I tako, u krug, narednih 24+ godina. Pa, valjda će se, u tih 50 godina, roditi neki Vujadin?
I tako, u krug, narednih 24+ godina. Pa, valjda će se, u tih 50 godina, roditi neki Vujadin?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Samo mi nije jasno zašto se sada svi pozivaju na dobro poznat osećaj i na gubitnički mentalitet igrača kada smo svi bili sto posto sigurni da prolazimo, kao i pred finale kupa uostalom?Već su pravljeni raznorazni planovi, kako će da se proslavi kada im metnemo 2 gola i tako dalje.Svanuo je i taj istorijski dan, svanuo je i taj dan kada poslednji put udišemo vazduh u gradu koji nema pobednika kupa.......Čemu to?Pa ljudi, ne pravi se ražanj dok je zec u šumi.Prvo skoči pa reci hop.Da ekipa prvo pobedi pa onda možemo da slavimo koliko hoćemo.Po meni je deplasirano pisati sada bilo kakve kritike nakon toga.
Sa jednom normalnom dozom realnosti mnogo bi smo dalje svi mi stigli pa i klub naravno koji je navikao da manipuliše nama uzdajući se u naše goruće emocije i brzanje u svakoj situaciji.Ni oni onda ne bi imali neka pokriće.Kada vidiš da je nešto loše, kritikuješ bez obzira na momenat poleta, a isto tako kada sve izgleda crno, pohvališ ako vidiš neki dobar potez.E tako treba, ali daleko smo mi od toga,plus što uvek više volimo da se bavimo drugima nego samim sobom.
Sa jednom normalnom dozom realnosti mnogo bi smo dalje svi mi stigli pa i klub naravno koji je navikao da manipuliše nama uzdajući se u naše goruće emocije i brzanje u svakoj situaciji.Ni oni onda ne bi imali neka pokriće.Kada vidiš da je nešto loše, kritikuješ bez obzira na momenat poleta, a isto tako kada sve izgleda crno, pohvališ ako vidiš neki dobar potez.E tako treba, ali daleko smo mi od toga,plus što uvek više volimo da se bavimo drugima nego samim sobom.
Iskreno ne bih voleo da nas izvuku. Kao sto je neko spomenuo vec par puta,pravicemo mi Abua od blata. 

Ne znamo kako ostale zemlje stoje,jesmo li mi jedini sa dva kluba? Ako jesmo to nam povecava sanse za duplo da bude jedan od nasih klubovaTurija wrote:Videti sutra ko će biti veliki srećnik (u verovatnoći 1/30)

Realno,uopste se ne uzdam u to izvlacenje. Mi smo svoju sansu ispustili veceras. Znao sam,ustvari svi smo znali da Serif igra losije kuci i jos uvek ne mogu da shvatim zasto ih nismo napali u prvih 20 minuta,pa i po cenu da primimo gol,lakse ga je juriti sat vremena nego 20 minuta. Besan sam!!!!