Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nevernik

Re: Uprava

Post by Nevernik »

Casual wrote: Gari, ne znam kako ocekujes da ce ti neko reci tacan izvor informacije, ime prezime, jmbg i broj lk. Covek je napisao sta zna, sta je cuo i nije prvi put da pise tako nesto, sto je uglavnom koliko ja znam bilo i tacno. Tvoje je da verujes ili ne.
Mozes ti da verujes ili ne verujes ali covek je u pravu.
Ovde se u poslednjih nekoliko meseci namnozilo insajdera kao nikad.
Svi sve znaju.
Kao i novih clanova kojima je svaka druga Kezmane mars iz Vojvodine...naravno uz ukljuceni caps lock.

Pri cemu niko od insajdera ne pise nista konkretno.
Sve neki opsti pojmovi o rasulu i losem stanje. Hvala lepo na infu ali svako ko navija za Vojvodinu vise od dva meseca je svestan da je stanje takvo vec godinama... takodje da se ljudi u upravi mogu opisati raznim recima ali sigurno ne kao vredni, radni i posteni.

Ali, ako vec zelis da budes insajder onda bar daj neke konkretne informacije.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

zapad wrote:Od ugovora sa Benfikom nema ništa, još jedna obmana od strane Kežmana.
Da li bio bio ljubazan da ovo malo detaljnije obrazložiš?

Ja ne mislim da je ugovor sa Benfikom sad neka previše bitna stvar, ni u dobrom, ni u lošem smislu. Niti će zbog toga Vojvodina procvetati, niti će postati filijala Benfike kako su se neki uplašili. Kao što neko reče, Benfika verovatno ima ovakve ugovore sa desetinama klubova po Evropi. Međutim, nešto mi ipak ne ide u glavu u vezi s ovom tvojom rečenicom, ako je ugovor sa Benfikom samo obmana "sitnih prevaranata" (kako si ih nazvao) koji nam žare i pale klubom trenutno, koja je uloga predsednika Benfike u svemu temu, koji je lično došao u Novi Sad da potpiše taj famozni ugovor? Zar je i predsednik jednog od najvećih evropskih klubova i čovek koji je veliko mudo u portugalskom biznisu zapravo igračka u rukama sitnih prevaranata iz Vojvodine i glumac u njihovim obmanama? Nekako mi to ne ide.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Па не иде јер не знате све па не поставите ситуацију како треба али знате да нападнете.
Вама није уговор са Бенфиком нешто битан, али неки из Клуба су фантазирали, секли вене и кунули се у то и очекивали то као буквално једини спас и извор финансирања Клуба.
Међутим, није ни Бенфика баш пала са Марса, па да потписује било какве уговоре са клубовима који су у вишемилионској блокади. Тако да курац од уговора.
Иначе, неко је хтео потврду колике имају плате Барић и Фатић? Да, истина је да су толике. Калуђеровић има 8 сома месечно, а Вукчевић 10.
Вулићевићу понуђен мањи уговор од прошлог.
Пустити Абуа за 50 хиљада само да би се узело било шта? Јер си мислио да испадаш од Бурсе.
Ово је вероватно најгора и најнеспособнија Управа у Историји Клуба.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Ja nisam nikoga napao, samo sam lepo pitao ako može da se detaljnije razjasni jedna štura insajderska poluinformacija. Baš zbog toga što "ne znam sve", kao i velika većina forumaša ovde koji nemaju nikakve insajd kontakte. Ipak, kada se kaže "od ugovora sa Benfikom nema ništa, još jedna obmana Kežmana", to zvuči kao da nikakav ugovor nikad nije ni potpisan i da je sve bila samo dobro smišljena predstava za javnost. Ja taj ugovor mogu jedino i da komentarišem onako kako ga ja shvatam i kako je u suštini predstavljen u javnosti, e sad ako je neko u klubu mislio da će takav ugovor da izvuče klub iz finansijske bule i da će klub procvetati, to već deluje kao čist idiotizam dotičnog.

Ja se oko svega ovog slažem sa Nevernikom, nije ovde stvar u tome da li su nečije insajderske informacije istinite ili nisu, kao što je Zapad pitao za svoje, već više to što su većina insajderskih informacija poslednjih meseci (a ima ih nikad više) nekonkretne, šture, opšte, parolaške, često kontradiktorne, a ponekad deluju i kao da je iza njih neka skrivena agenda. S jedne strane insajderi ostale forumaše diskvalifikuju iz rasprave jer "nisu upućeni" i "ne znaju sve", a sa druge strane informacije koje pružaju teško da mogu zaista da informišu one neupućene. Čitajući forum običnog navijača koji dolazi na utakmice a nema nikakve veze i kontakte sa klubom može samo mozak da zaboli. Stvarno nemam ništa lično protiv bilo koga ili protiv bilo koje struje, da me razumete, ovo pišem sasvim načelno.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Напао си, и то онако арогантно, а не знаш све, да би тако напао, морао би мало више да си упућен, па се љутиш кад ти то неко каже. Хоћеш мало тачније информације, тј. да ти се напише роман како је тачно текао разговор и ко је какве фаце правио у току њега. Мораш да схватиш да није баш све за форум.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Boske87

Post by Boske87 »

Ti bombastični postovi i takav način iznošenja "insajderskih informacija" su u najmanju ruku zlonamerni i nepošteni prema svima nama neupućenim forumašima tj običnim navijačima. Pa ja da imam neku bitnu informaciju u vezi FCV, prva stvar koju bih uradio jeste obajvljivanje ovde na forumu, naravno uz očuvanje anonimnosti izvora, ali bih detaljno preneo vest i svoje neko mišljenje. Kaži šta znaš, podeli info sa ljudima koje to zanima ili uopšte ne progovaraj :!: Manite me te supertajnovitosti i ozbiljnosti, kao da se radi o odavanju wikileaks izvora :)
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Boske87 wrote:prva stvar koju bih uradio jeste obajvljivanje ovde na forumu, naravno uz očuvanje anonimnosti izvora,
Čim izneseš informaciju, narušio si anonimnost izvora. Postoje stvari koje zna malo ljudi i kada izađu, odmah se zna ko je. Može sam izvor da najebe, nećemo mi znati ko je, ali će se u klubu znati.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Salvador

Post by Salvador »

Razumem stavove većine forumaša, pa ne bih dalje mutio vodu.
Samo bih dodao da ako je istinita informacija o platama dotičnih, kao i da je Vulićeviću ponuđen slabiji ugovor, onda situacija definitivno ne obećava. Pa sva spomenuta četvorica jedva da zaslužuju i pola od te plate, da ne kažem uopšte i ugovor sa klubom (Barić, i Fatić nam niti trebaju niti uopšte i igraju, a Kaluđerović i Vukčević nisu ništa specijalno pokazali), a ako Vuletu ne treba ponuditi jači ugovor, onda ne znam kome treba. Sramota :oops: :oops:
shecky

Post by shecky »

Pa sto se tih "izvora" tice ,onda je i bolje da se ne oglasavaju.

Minja ,ili nisi dobro procitao moj post ili izvlacis moje reci i konteksta.. sto se plata tice ja sam mislio ne na to da ja imam 5000 ti 1000 .. nego na to da su svi oni prilicno fino placeni u odnosu na nas smrtnike , i da cak i da im i kasni plata ,nije bas da ce ostati na ulici..
A kad si vec napisao ono sto jesti ,tu se slazem sa tobom ,samo mi navedi primer u kojoj firmi se tako radi kod nas? :)
Kod nas je uglavnom ,sto vise lizes to ces imati deblji novcanik.
Salvador

Post by Salvador »

shecky wrote:Pa sto se tih "izvora" tice ,onda je i bolje da se ne oglasavaju.

Minja ,ili nisi dobro procitao moj post ili izvlacis moje reci i konteksta.. sto se plata tice ja sam mislio ne na to da ja imam 5000 ti 1000 .. nego na to da su svi oni prilicno fino placeni u odnosu na nas smrtnike , i da cak i da im i kasni plata ,nije bas da ce ostati na ulici..
A kad si vec napisao ono sto jesti ,tu se slazem sa tobom ,samo mi navedi primer u kojoj firmi se tako radi kod nas? :)
Kod nas je uglavnom ,sto vise lizes to ces imati deblji novcanik.
Shecky, Minja je objasnio problem sa jedne veoma bitne strane, a dodatno tu još imamo činjenicu da govorimo o platama pridošlih igrača od kojih dvojica baš ništa nisu pokazala, dok druga dvojica za sada nisu napravila nikakvu razliku (jedini "added value" je bio Kaluđerovićev centaršut za gol protiv Burse).
Već smo pričali o tome kako groblje, čerga i mamić prodaju relativno prosečne igrače za milione, dok mi jednog Abua nismo bili u stanju da prodamo ni za pristojni bakšiš, a vidimo i sami kako ide prodaja Trajkovića i Vuleta. I za sve to vreme puštamo sopstvene igrače (koji su neupredivo manje dobijali) u druge klubove gde ipak pokazuju da mogu više (Boba Novaković je tačno na poziciji koja nam u ovom trenutku fali, takođe ciga mudrinski, sutra će biti slično sa Šušnjarom i Mitoševićem).
Uzevši sve u obzir, trenutna uprava se vrlo slabo pokazuje.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

KoKanidja wrote:Напао си, и то онако арогантно, а не знаш све, да би тако напао, морао би мало више да си упућен, па се љутиш кад ти то неко каже. Хоћеш мало тачније информације, тј. да ти се напише роман како је тачно текао разговор и ко је какве фаце правио у току њега. Мораш да схватиш да није баш све за форум.
Apsolutno ne vidim ništa arogantno u tom mom postu, niti sam ja neko ko ima običaj da arogantno komunicira sa ljudima, a naročito ne vidim bilo kakav "napad". Ja sam stvarno najozbiljnije postavio to pitanje Zapadu i bez trunke sarkazma zamolio ga da mi detaljnije pojasni šta je želeo da kaže, jer ta kratka rečenica koju je napisao realno ništa ne govori nikome ko nema insajderska saznanja iz kluba. Umesto njega uleteo si ti sa dodatnim objašnjenjem, ok - za mene dovoljno da može da se nasluti šta si želeo da kažeš i kao što vidiš nisam te dalje ništa zapitkivao o tome, tako da mani me tih fora "Хоћеш мало тачније информације, тј. да ти се напише роман како је тачно текао разговор и ко је какве фаце правио у току њега", kad uopšte nisam u tom fazonu. Savršeno razumem da neke stvari nisu za pisanje na internetu, samim tim je i bolje za većinu takvih stvari uopšte i ne pušta rovac među ljude ako će informacije ostati totalno nedorečene. Opet kažem, nije ovo što pišem upereno protiv bilo koga lično, samo ne mogu da se otmem utisku da način na koji se u poslednje vreme insajderiše na forumu postaje nesnosan. Ne verujem da iko želi da se forum pretvori u mesto na kom će "upućeni" šifrovano da se došaptavaju, dok će većina "neupućenih" moći samo da 'ladi jaja jer neće smeti ništa da kažu pošto im se odma odbrusi da "ne znaju", a ako eventualno zatraže da im se nešto pojasni ispašće da nekoga napadaju.
Boske87

Post by Boske87 »

Počelo je http://www.mozzartsport.com/vesti/dugov ... aradjordja" onclick="window.open(this.href);return false;
Bitno je da smo mi doveli Fatića i Barića, dali im astronomsku platu a Jokić nam je još na platnom spisku iako nije dobio 15 plata!!!
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins

Post by srkins »

decko je kod nas 13 meseci tako da je matematicki nemoguce da nije platu dobio 15 meseci..nego je stvar sto on ima jos 11 meseci ugovora i hoce za sve te mesece pare..plus ova tri cetiri meseca koja mu se nije uplacivala plata....
ssnigd

Post by ssnigd »

Na mozzartu pise do kraja ugovora do decembra sledece godine. Do tada ima 15 meseci. Sa druge strane neko napise/rece da je Jokic raskinuo ugovor sa nama :deal: Ocigledno da je to raskidanje bilo, imas slobodne papire da odes iz kluba i da ti mi nista ne platimo. Kako nije nasao klub, onda da tuzim Vojvodinu... Mada ko ce li ga znati.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
N13

Post by N13 »

Jokic nije raskinuo ugovor, vec je strucni stab rekao da ne racuna na njega dalje, kao ni na jos nekoliko drugih igraca (Paja, Susnjar, Supic). E sad razlika je sto je Paja otisao u Nis, Susnjar u Jagodinu, Supa u Pazar (i samim tim su svi oni sporazumno raskinuli ugovor), a Jokic nigde nije otisao, tako da nije ni raskinuo ugovor, a samim tim ostao na platnom spisuku Vojvodine. On ima svo pravo da zahteva taj novac, nikakvi dugovi nisu u pitanju vec 15 plata do decembra sledece godine (kada mu istice ugovor). I naravno da ce traziti taj novac, cak sta vise, mozda se i prikljuci timu, jer on drugi klub nema (a ugovor ima), a mora od neceg ziveti. A to sto mediji spominju razne tuzbe, to su gluposti. Ne moze on sad unapred traziti 15 plata da mu se odjednom isplati, dobijace platu kao i svaki drugi igrac koji ima ugovor sa Vojvodinom.
Post Reply