Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
limanfkv

Re: Uprava

Post by limanfkv »

Boske87 wrote:Počelo je http://www.mozzartsport.com/vesti/dugov ... aradjordja" onclick="window.open(this.href);return false;
Bitno je da smo mi doveli Fatića i Barića, dali im astronomsku platu a Jokić nam je još na platnom spisku iako nije dobio 15 plata!!!
Dnevnik wrote:- Када смо преузели дужност наишли смо на неколико проблема. Грин и Јокић, имају важеће уговоре, али на њих тренер Николић не рачуна - рекао је Кежман. - Они нису пронашли иностране ангажмане и у неколико наврата сам с обојицом покушавао да се договорим о споразумном раскиду, пошто имају за наше услове астрономске уговоре. Колико знам Јокић јесте на арбитражи, али се он у Новом Саду не појављује и не извршава своје професионалне обавезе. Надам се да ћемо решити и све несугласице са Мореиром и Апијом.
0.0625
Boske87

Post by Boske87 »

Pa ovo je genijalno. Kad će čelnici srpskih klubova shvatiti da se ugovor mora poštovati. Ako igrač ne želi da ide onda ugovor važi do kraja. Jokić sada ima prava da ladi jaja godinu i po dana, ja da sam na njegovom mestu dolazio bih redovno na posao tj trening (da ne dozvolim klubu da ima osnovu da me tužeka). Lepo kaplje 6 ili 7 hiljada eura plata (mislim), kad tad će leći, i tako do penzije a u međuvremenu polako uhodavaš biznis za "staračke dane", sportisti većinom postaju ugostitelji :mrgreen: . A ovi iz kluba što te odjednom nemaju u planu, što nisu ni u stanju da ti obezbede klubu u koji bi za dž, neka se češu i smišljaju kako da te isplate i tvoju bespotrebnu zamenu (Fatića) koja isto toliko košta.

Lista igrača sa kojima se sudimo postaje sve veća. Stvarno je sramota da Apija još nije dobio svoj pošteno zarađeni novac.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
laki

Post by laki »

A jao, koliko cemo mi biti u dugovima za godinu do dve!!!!!!! Kezman i ovaj Balsa ce nas zive sahraniti!
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

Ostavke podneli Djerdj Balaton i Goran Mackic.
0.0625
Nikola

Post by Nikola »

Balsa i Mateja za sada slabo brinu o finansijama. Nisu se oslobodili skupih igraca, a doveli su nove takve od kojih nece biti zarade. Ocekivao sam da prodaju nekog igraca.
ПУШТАМ КИШУ!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Sigurno nisu bez razloga otisla dva dugogodisnja clana upravnog odbora. Strasno je koliko ima jakih ugovora u klubu od kojih klub ne moze da zaradi kasnije!?

Nisi prodao ni jednog igraca za ozbiljne pare, nisi se otarasio 10 000 mesecno za Jokica i 7,8 za Grina, a doveo si Kaludjera na pozajmicu za 8, nespremnog Simona na godinu dana za 10, Barica za 5 i Fatica za 7 da sede na klupi :?: Pitanje je koliko ima Jagos, a ostali su i Djuka i Trajce.

Nisi doveo ni jednog igraca na levom krilu ili nekog ozbiljnog napadaca.

Ko ce i kako sve to da plati, ako se budzet puni prodajim igraca. Da li ce sad da ulete infesticiioni fondovi i da pokupe Radoju, Kosovica, Poletanovica, Gacinovica i opet da prota bude spasilac iz teske situacije u koju su nas sami doveli :?:

Sta je sa slucajem Eduardo Fierro za koji su tvrdili da je nas igrac :?: Sta je sa zalbom Fife i Uefe, da li se i ovde neka agencija omastila?
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Realno nema šanse da se Poletanović i Radoja mogu prodati za bilo kakve pare osim za mizeriju nekom prosečnom klubu sa istoka, Kosović, Gaćinović i Milinković-Savić su već druga priča, ali to bi bilo pogubno po tim i njegovu perspektivu.Negde između je Nastić.
srkins

Post by srkins »

Po meni clanovi uprave treba da imaju dva posla 1 Obezbedjivanje sponzorskih ugovora 2 Povecanje sportskog ugleda Vojvodine . Znaci uprava u kojoj su bivsi igraci i predstavnici sponzora . Mi nemamo nista od toga.Kazu vole VOjvodinu...Jaka stvar...Nisu uzeli ni dinar od Vose ? Jaka stvar. I ja je volim i ne bi uzeo ni dinar kao i vecina ovde ali to nisu potrebni uslovi za ou.Ti ljudi treba da pruze nesto Vosi ...A ne da nemamo bozijeg sponzora a da klinci po ns navijaju za blizance...
srkins

Post by srkins »

Nemamo mi upravu godinama unazad..imamo jednog eventualno dva coveka koji se za sve pitaju..I ostatak koji sluzi za ukras...Koji ni sami ne znaju odkud oni u upravi VOjvodine..Takva situacija i godi prvo Bati a sad Kezmanu jer nema niko jak da mu se suprostavi kako zamisli tako i bude.
fkvno1

Post by fkvno1 »

Otisao Djerdj Balaton i Mackic?! Pa otisao je pre godinu dana Dule Dalton, potpredsednik kluba, bez reci, da li se bilo ko zapitao kako je moguce da takav navijac, ode i zasto????
Kad takvi ljudi odlaze iz kluba, ne treba ni da se pitamo zasto nam se klub raspada...
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Ne bih se složio da ti ostali ljudi služe kao ukras.Oni jeste da ne smeju ni da zucnu gazdama i da ništa u korist kluba ne rade, ali zato sasvim uspešno kod gazde lobiraju zarad svojih sitnih interesa, dodvoravaju se, pričaju razne laži i gledaju oko toga da namaknu neku lovu koristeći se na svakoj sitnici vezanoj za klub.Eto primera marketinga, sportske opreme, sitnije sređivanja stadiona gledano iz dela za koji je klub nadležan, ulaznice, mlađe kategorije, novinari i mediji.....Znamo svi ko su ti ljudi, svi su neki direktori ili zamenici. :roll: Dakle, gledajući sa te strane, situacija je još gora.
fare

Post by fare »

Neka ovo administrator postavi na svoje mesto ja stvarno neznam gde bi ga postavio . Nase Sportsko drustvo Vojvodina Novi Sad je u totalnom haosu (sem rukometasa makar za sada a videcemo kasnije sta ce i tu biti ) 1. Kosarka znamo zbog cega nismo otisli u Aba ligu a posle toga se raspao ceo tim ostalo je mozda 2,3 igraca od te stvarno sjajne ekipe. 2. Vaterpolo pre 2 godine smo igrali ligu sampiona a sada smo sve zivo sto valja prodali u roku 2 godine a ove sezone cemo igrati maltene sa celim juniorskim timom. 3. Odbojka tu se tek nista ne zna sta se desava sa klubom od nekadasnjeg kluba koji je bio strah i trepet za Evropu sada ne znam da li cemo se plasirati i u plej of ove sezone jel i tamo je katastrofa novcana . 4 Rukomet za sada jedina svetla tacka 5. Hokejasi neznam da li se uopste i takmice posto davno nisam cuo za njih nista a do pre 3,4 godine smo bili sampioni ili vicesampioni redovno smo tukli blizance a gde su oni sada gde igraju a gde smo mi ? 6. Fudbal e tu se tek ne zna ko pije a ko placa idemo na sve sto se moze osvojiti a nemozemo prokletog gola dati , odlicno odradjen prelazni rok jeste samo za koga ? doveli su igrace koji ne da su isti kao oni sto su oterali nego su i losiji e jedino je pravo pojacanje Delac ali i on je jos mlad neiskusan pa napravi nekad bas kardinalne greske a ovo sto su doveli Barica,Fatica ......to je smesno i ako je stvarno istina da su im tolike plate kolike se prica da su im treba stati na put dok ne bude kasno da ne bi prosli kao Hokejasi,Odbojkasi,Vaterpolisi,Kosarkasi i da ne nabrajam.
Turija

Post by Turija »

Problem je veoma ozbiljan, a rešenje vrlo neizvesno i teško sagledivo.Posle Burse smo ga imali u rukama (džepu), ali je šansa (2 miliona evra) olako propuštena.
Klubu teško da će neko pomoći i staviti na rulet zvani Voša toliko zelenih novčanica? Ne verujem da je iko kod nas spreman na takav rizik.Za domaće prilike su to ogromne pare.
Preostaje jedino maksimalno stezanje kaiša i velik rad za male pare.No, to stezanje kaiša je krenulo naopako (po poznatom samoupravnom modelu štednje u preduzeću: od čistačica, tj sapuna, deterdženata, toalet papira i sl.).Preneseno na Klub, oslobađali smo se onih koji najmanje koštaju, a najviše vole matični Klub, iako ni 10 takvih, možda, nije ravno jednom krupnijem izdatku.S tim gore, što bi, u teškim vremenima, tih 10 imalo razumevanje i igralo za ,,klikere".
Plašim me da uskoro ne počnu da pljušte tužbe, a da G94/95 bude morala na teren (deja vu i novi Šoklovački).Međutim, da ne mračim, videće se dosta toga, mnogo jasnije, u narednim nedeljama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Ja vidim resenje u marketingu mladih igraca. Mediji su cudo, imaju mnogo vecu ulogu nego sto mozemo da zamislimo.
Primer je Ljajic iz Partizana. Decko PRE nego sto je debitovao za prvi tim, bio je veoma popularan u javnosti. Jednostavno u medijima se prosirila prica kako profesionalni ugovor za Partizan potpisuje najveci talenat u poslednjih 20 godina, srpski Kaka, novinari samo o njemu pisali u to vreme. Pa kako se to moze tvrditi za nekog koji nikad nije igrao u A timu? Ali jbg, kad novinari nasminkaju pricu, sve je to drugacije. Brzo se to o Ljajicu prosirilo po celoj Evropi... Mancester ga je zvao odma u neki svoj kamp, potpisao predugovor sa mancesterom, vredan 13 miliona evra! Na kraju je zavrsio u Fiorentini za nekih 7-8 miliona sto je takodje jako lepa para. Ali sustina je da su njega mediji prodali. Mediji su ti koji igracima dizu cenu. Ima primer i u Santosu, Nejmar otisao u Barsu, i mediji pisali o nekom klincu iz Santosa (Neilton, tako nesto) koji tad jos nije ni debitovao, na svim portalima pisalo kako je on novi Nejmar, i istog trenutka mu se na transfermarktu troduplo povecala vrednost. Slicno je bilo i sa Nastasicem, otisao u veliki klub, a nije ni debitovao za A tim.
Zasto i mi ne bismo izreklamirali nekog naseg klinca od kojeg se ocekuje lepa buducnost, pa uzmemo neke pare. Problem je sto skauti nisu culi za nase igrace, jedino gledaju u blizance. A ako se prosiri prica da i mi imamo talentovane igrace, stizace i nama milionske ponude.
playmaker

Post by playmaker »

Preterao si ga ali bas.
Prodale su ga igre kako za omladinsku reprezentaciju tako i za Partizan pa i u utakmicama za LE.

Ljajic je veliki talenat i samo luda glava moze da ga spreci da postane igracina nista drugo.
Isto tako se za Nastasica pisalo da je novi Vidic i svi su se smejali jel ga niko nije video kad ono imate sada sta da gledate.

Istina je da su mediji cudo ali pre bih rekao da su od naseg Aleksica napravili igracinu nego od recimo Ljajica.
Post Reply