7. kolo: Vojvodina-partizan 2:1

Locked
MiSmoFKV!

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan 2:1

Post by MiSmoFKV! »

recni galeb wrote:
MiSmoFKV! wrote:Ne kontam to za komesara za bezbednost, sta se desilo?
Cek a mali je trbao da pimluje loptu kada treba da ih dotucamo?
Kako ja nekada zalutam na taj "zapad", izvinite...
Da malo bolje procitas pre nego sto pises? Napisao sam sta se desilo, dakle nisam znao sta se desilo, i ne razumem zasto me bez potrebe napadas.
borrissey

Post by borrissey »

Voja wrote:
borrissey wrote:
Minja wrote:Slazem se. Pokazao je da je klasa, i par losih intervencija ne menjaju mnogo. Svaki golman kiksne.
Takođe. Poređenje Supića i Delača, u bilo kom smislu, za mene je u najmanju ruku neumesno. Barem na osnovu onoga što su jedan i drugi pokazali u Voši.
Posto sam jedini spominjao obojicu,ajd da ti odgovorim. Zbog cega je neumesno??? Mene ne zanima odnos igraca sa navijacima.Ja ocenjujem samo vidjeno na terenu. Supicu mogu da zamerim samo gol protiv OFKe,mogu da zamerim i gol na JNA,al smo tad dobili pa losija intervencija nije toliko bitna (kao ni Delaceva protiv Burse). Mnogo je kvalitetnih odbrana pokazao u dresu Vose i mnogo puta direktno donosio bodove. I jednostavno tom coveku nemam sta prigovoriti.Dok je Delac jos uvek malo vremena u Vosi i tek treba da pokaze sta zna.Meni licno on jos nije dokazao klasu (opet kazem,ocenjujem samo ucinak na terenu)
Kratko: mnogo bolji golman + mnogo bolji čovek. Za mene to dovoljno.
recni galeb

Post by recni galeb »

MiSmoFKV! wrote:
recni galeb wrote:
MiSmoFKV! wrote:Ne kontam to za komesara za bezbednost, sta se desilo?
Cek a mali je trbao da pimluje loptu kada treba da ih dotucamo?
Kako ja nekada zalutam na taj "zapad", izvinite...
Da malo bolje procitas pre nego sto pises? Napisao sam sta se desilo, dakle nisam znao sta se desilo, i ne razumem zasto me bez potrebe napadas.
Ne napadam, ne tripuj se, drug komesar je uradio svoj posao kako i treba i ende...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

borrissey wrote:Kratko: mnogo bolji golman + mnogo bolji čovek. Za mene to dovoljno.
Svako ima pravo na svoje misljenje i stav.Niti mogu niti zelim uticati na to.Zbog ovakvih stvari svako od njih i ima svoju publiku,fanove... A i mi sami smo verovatno razliciti karakteri i imamo razlicite kriterijume. Eto recimo,ja mnogo vise volim golmane koji ceo mec deluju nesigurno,ali skidaju,dok nisam ljubitelj golmana koji kao odisu nekom smirenoscu i sigurnoscu i onda svaki drugi mec uprskaju. Nebitno. Vosa je uvek imala dobre golmane i ta tradicija nije narusena ni dolaskom Supica,ni dolaskom Delaca :cheers:
Image
Nikola

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, nedelja 17h

Post by Nikola »

BOKI wrote:николић узасно води екипу,времена нема мора да оде.он је фолирант има најбоље играче а играмо горе бар од 10 суперлигаса.од почетка то мислим да је он тренер за мале клубове и не афирмисане играче.
Sto se nisi oglasio i posle meca??
ПУШТАМ КИШУ!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Zanimljivo je da smo opet pogađali na onaj gol do Juga,čini mi se da je na suprotnu stranu dat samo po jedan gol protiv Maltežana i Honveda...
tulip

Post by tulip »

Dragojlo wrote:Zanimljivo je da smo opet pogađali na onaj gol do Juga,čini mi se da je na suprotnu stranu dat samo po jedan gol protiv Maltežana i Honveda...
Odlično zapažanje.
Mislim da se "problem" postizanja golova na severnoj strani može rešiti povremenim organizovanjem treninga na Karađorđu.
DAJ GOL!!!
roksanda23

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, nedelja 17h

Post by roksanda23 »

Nikola wrote:
BOKI wrote:николић узасно води екипу,времена нема мора да оде.он је фолирант има најбоље играче а играмо горе бар од 10 суперлигаса.од почетка то мислим да је он тренер за мале клубове и не афирмисане играче.
Sto se nisi oglasio i posle meca??
Eto, Nikola, na primer, ovde se u potpunosti slažem sa tobom. Sada bi, prema rezonima u koje sam se za kratko vreme uverio, Boki trebao da iskali sav bes na meni, pa da me opet neko banuje. Ja isto odajem priznanje Marku Nikoliću, jer mi je drago kada čujem da se neko pristojno ponaša, lepo priča i što je od svega važnije dobro (za naše uslove) radi svoj posao.
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

tulip wrote:
Dragojlo wrote:Zanimljivo je da smo opet pogađali na onaj gol do Juga,čini mi se da je na suprotnu stranu dat samo po jedan gol protiv Maltežana i Honveda...
Odlično zapažanje.
Mislim da se "problem" postizanja golova na severnoj strani može rešiti povremenim organizovanjem treninga na Karađorđu.
I Škuletić da vežba glavom. Kljuc, kljuc, kljuc! :)

Kad nauči glavom, imaćemo pravog napadača!
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Mislim da je to zbog toga što uglavnom prvo poluvreme napadamo na sever a Nikolić često u drugom poluvremenu menja način napada, da li u prvom zavarava protivnika ili mu treba vremena da snimi ili zato što je primetio da nemamo običaj da gazimo protivnika nego stanemo kad povedemo (od čega i ja pizdim sto na sat)...

Mada, imam utisak i da reflektori na jugu rade bolje pa se bolje vidi...
laki

Post by laki »

Gol kod severa je uklet za nas! I protiv Pazara smo dali 2 komada, ali u prvom poluvremenmu, i cik pogodi, to je utakmica kad smo jedini put u prvom napadali prema jugu. Samo jedno je resenje: :popa:
Image
fkvislife

Post by fkvislife »

ma gol na jugu je visi 40 cm...nepouzdana prica da je profesor geodezija iz gradjevinske licno merio i tako izmerio :D
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pricah ja o tome jos od utakmice sa Serifom :)

Neka, samo neka pogadjaju!
Locked