mesto:beograd ili Istanbul kako ko voli...
stadion:Vozdovca...
vreme:subota 16.09.2006. u 16-30h.
Valjda sada igraju na svom stadionu,a ne na stadiona bivseg Zeleznika...Ocekujemo prvu pobedu na gostovanju,posto Vozdovac uz Zemun ima ubedljivo najslabiji igracki kadar u ligi.Nadam se da ce konacno proraditi vezni red i napad...i da cemo pobediti bar sa 2-0... Ocekuju se prvenci Boskovica i Sikimica kao i povratak Kize iz Ugande...
Srecno nam bilo
Kiza je ostao u u Ugandi i njegov povratak je neizvestan
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Turija wrote:rezultat u Turiji Mladost-Vojvodina 0:2 (0:0) strelci Sikimić i Despotović
3 šanse za Turiju (nula golova), 3 za Vošu (2 gola).
Zaključak: NEREŠENO
Kako javlja naš izveštač ponovili smo igru u kojoj su nam čak 7 igrača bili u odbrani! Sunce mu žarko, pa zar ne možemo bar da napadnemo Mladost? Prvi gol smo dali nakon greške golmana dok je drugi gol pao posle izrađene akcije.
Sve u svemu nije viđena neka velika razlika između ove dve ekipe. Rajevac zbunjen i uplašen? Šta se dešava?
Biću zadovoljan sa bodom. Kako igramo, ovo je katastrofa. Čuo sam da smo loše igrali (Turija) a i domaćin je bio razočaran igrom Vojvodine od koje je tako strepio sve dok vrag nije odneo šalu i kada su shvatili da i oni mogu protiv nas.
Ne treba zaboraviti da i ekipu Voždovca može da u..re gol kao i nas protiv Partizana i ne verujem da će igrati defanzivno, naprotiv. Mislim da i oni traže svoju šansu protiv ekipa koje teško daju golove. Kud ćeš bolje od nas .
Kad polaze busevi za Bg ?
p.s. Sve je naravno otvoreno a rezultat ... Meni je bitnije da promenimo igru. Sa ovim trenerom je to akcija poput nemoguće misije.
Ne treba potcenjivati ekipe poput Vozdovca, jeste da su u ovu sezonu usli sa kompletno promenjenim timom, ali to su sve igraci koji su zeljni dokazivanja i svako od njih se nada da ce jednog dana jesti hleb u Partizanu ili Zvezdi. Kako igramo, bio bih zadovoljan i sa bodom, jer sa ovakvom postavkom tima kakvu sprovodi Rajevac sve mirise na novu utakmicu bez golova. Nadam se da ce Sikimic malo da osvezi napad, da se Davidov vraca u tim i da ce Kiza da prekine becarenje u Ugandi zarad visih interesa, pa mozda i ispadne nesto vise.
budababa wrote:Kako igramo, bio bih zadovoljan i sa bodom, jer sa ovakvom postavkom tima kakvu sprovodi Rajevac sve mirise na novu utakmicu bez golova. Nadam se da ce Sikimic malo da osvezi napad.
Buda boluje od sindroma "Rajevac" Do sada su nam samo igraci solili pamet kako bi pred svako gostovanje (bez obzira s kim igraju i koje mesto protivnik zauzima na tabeli,kakav tim ima) bili zadovoljni bodom,od skora to pocinje i trener,a iz prilozenog se vidi da i navijaci polako prihvataju trend "stare dame" srpskog fudbala.
I nije mi jasno zasto se sad toliko iscekuje Sikimic,a Despotovic redovno trese mreze na prijateljskim mecevima (mogu samo da izvedem zakljucak da ce i on kao najbolji strelac na pripremama,zavrsiti npr. u CSKu)
Krajnje je vreme da se okanemo Mariceve taktike igranja na nista i protiv Vozdovca je prava prilika da pokusamo da igramo fudbal!Ako budemo isli na pobedu,imamo sanse da pobedimo a ako nastavimo po starom 0-0 je uspeh
budababa wrote:Kako igramo, bio bih zadovoljan i sa bodom, jer sa ovakvom postavkom tima kakvu sprovodi Rajevac sve mirise na novu utakmicu bez golova. Nadam se da ce Sikimic malo da osvezi napad.
Buda boluje od sindroma "Rajevac" Do sada su nam samo igraci solili pamet kako bi pred svako gostovanje (bez obzira s kim igraju i koje mesto protivnik zauzima na tabeli,kakav tim ima) bili zadovoljni bodom,od skora to pocinje i trener,a iz prilozenog se vidi da i navijaci polako prihvataju trend "stare dame" srpskog fudbala.
Vojo, ja sam samo realan. Koliko si ti video nasih suteva na gol u prvih pet kola? Jedino da uzmes video, pa da pustis svaki po nekoliko puta, e onda ce ih biti preko 10. Nazalost, pa je tako...