9. kolo: Vojvodina-Sloboda 1:2

Boske87

Re: 9. kolo: Vojvodina-Sloboda, subota 16h

Post by Boske87 »

Znači navijači su krivi jer su došli u malom broju, ne mogu da verujem šta ću sve pročitati na ovom forumu :roll: . Inače FK Vojvodina je poznata po velikom broju navijača u NS i široj Srbiji a odlazak na stadion je omiljena vikend aktivnost većine porodica. Broj navijača na stadionu je realna slika stanja u srpskom fudbalu, u gradu NS i klubu, to je kranji proizvod a ne uzrok problema.

Postoji nešta u životu što se zove poštenje prema samom sebi. Ja verujem da to treba da bude na prvom mestu, šta god da radim i bez obzira na rezultat istog hoću da kad pogledam u ogledalo pre odlaska u krevet da sam miran. Znaš da si dao svoj maksimum i nema kajanja, žaljenja, pravdanja bilo kome, ideš dalje i trudiš se da ispraviš greške.

To što je danas gledalo "fudbal" 500,1000, 10 000 hiljada navijača ne znači ništa ako u timu imaš igrače koje u datom trenutku zaboli ona stvar prema poslu koji obavljaju i dresu kluba koji nose. Porazi se dešavaju, loš dan kao što reče Minja, idemo dalje, ali postoji nekoliko sistemskih problema ove sezone koji nas sprečavaju da zaigramo kako možemo.

Problem br. 1 Marko Poletanović, nema igre u defanzivi pa se zbog njega i Radoja gubi dok u napadu nema muda da bilo šta kreira i odigra na sopstvenu inicijativu osim alibi poteza.

Problem br. 2 Nepostojeće levo krilo, toliko lutamo da sad iznuđeno počinjemo u startnih 11 sa Kaluđerovićem i Škuletom. To je ipak previše za ovu ekipu, dovoljan je jedan Škuletić za koga ekipa mora raditi, Kaluđerović je promašaj sezone. I zaboli me što će neko reći pa dao je gol, jeste taj će dati tih 10 golova po sezoni sa metar-dva udaljenosti ali će svoju ekipu unazaditi 2 mesta na tabeli svojim napadačkim potencijalom.

Problem br. 3 Leković, problem u najavi. Nakon dvomeča sa Bursom ne prestaje da me razočarava sa svojom igrom, moram da priznam da sam ga žestoko precenio. Nije ni čudo što ga menadžerski mag Stojić nije mogao uvaliti nekome do 25 godine.

Sledeći je lažni stogodišnjak, ako ih deklasiramo brzo ćemo zaboraviti ovaj poraz, u suprotnom ode još jedna sezona u zaborav.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Chana

Re: 9. kolo: Vojvodina-Sloboda 1:2

Post by Chana »

Marcello wrote:
Nikola wrote:Sta se desava sa Slaninarima? Jebem ti mentalitet i sto sam prokleti navuceni bednik na FKV!
Ništa se ne dešava. Bilo je svih pravih 1500 ljudi. Niko nije izostao. Ovi ostali, na koje ti aludiraš su, za mene - fenseraj. Dovuku svoja dupeta na stadion samo kad se igraju velike utakmice i onda, kao, ispizde ako ne pobedimo...

P.S. Bio si na Bursi, na Verderu, Bastiji? Vauuuu.....a, gde si protiv Čukaričkog? AHa, obaveze..., ma, kontam :pegla:
lazarr wrote:Već sam u postu na vrhu ove stranice rekao da su navijači danas izgubili utakmicu. I oni što nisu došli a pogotovo oni koji jesu.
Zato se ne slažem sa DušanSP i Red Marquis da su trebali da igraju za nas 1500 prisutnih. Čime smo mi to danas zaslužili????
Bilo je očigledno da većina igrača nema svoj dan. Pogrešne predaje, centriranje u gol aut, promašaji.....
I šta smo mi uradili da im damo vetar u ledja???
Baš ništa Samo teške psovke i uvrede i to dok je još bilo aktivnih 1:1. Bezbroj utakmica u fudbalu je dobijeno tako što je publika svojom podrškom direktno uticala na rezultat. Mi nismo takva publika i baš zbog toga toliko bodova prosipamo na domaćem terenu.
Nekoliko puta sam danas hteo da skočim i zakuvam neko navijanje ali mi više ne priliči zbog godina. Imam više godina staža na tribini nego naš najstariji navijač sa severa godina života.
I dok je god takvo stanje na tribini, neće biti ništa bolje ni dole na terenu. Ponavljam, danas ništa ne zameram ni treneru, ni igračima.
Danas smo mi izgubili utakmicu!!!!!!
KO SVE OVO GORE RAZUME - SHVATIĆE . . . :deal: :cheers:
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
fare

Post by fare »

Ljudi moji mnogo smo mi visoko poleteli posle lepih igara u Evropi, koga smo mi dobili laganicu u prvenstvu ? nikog Spartak u 90+ minutu, Partizan u 87 Autogol,Rad Kosovic hteo da centrira i slucajno dao gol greskom golmana,Novi Pazar ako se secate imao je lepih 2,3 zicera kod rezultata 2:1 za nas . Mi se nalazimo tu gde jesmo tako blizu vrhu samo zato sto su Musavi i Garavi KATASTROFA ali i taki katastrofa daju Spartaku i Novom Pazaru 5 komada a kad cemo mi kome dati 5 komada ??????????????????????????????????????????????? Ja mislim da je to naucna fantastika za nas :frown: .
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

voja wrote:Na osnovu zakona velikh brojeva,plasim se neprijatnog iznenadjenja... oni igraju kako igraju,a rezultati su im mnogo losiji nego prosle godine,znaci mora i njih krenuti,mi nemamo poraz,a i to se mora jednom desiti,uostalom i plate su legle,a poznato je da tada pruzamo najmanje,i poraz od Vozdovca je jedan neprijatan uvod i ova pauza,jer svaka pauza izaziva kontraefekat,ako si los ides nabolje ili obrnuto. Bez obzira na sve,ja cu na fantaziu ipak ukazati poverenje nasim igracima,mada kazem uopste me ne bi iznenadio i rezultatski neuspeh
Moja ocekivanja pred mec,koja su se nazalost pokazala tacnim.I sad bi neko rekao,pa da normalno,logicno... ali... mene nesto drugo brine. Slobodu sam sticajem okolnosti gledao (cele meceve) dva ili tri meca ove sezone,i bio totalno razocaran njihovom igrom.Bez neke ideje,koncepcije,sve nekako mekano,providno,nerezonski... rekao bih da su najlosiji upravo ove sezone.I sad mi nekako nelogicne sve te pohvale za njihovu igru.Zar je moguce da su toliko napredovali za ove dve nedelje ili smo im i mi pomogli. Pogledao sam sad golove koje smo primili. Ono je sramota. Ekipa koja prima takve golove,nije ni za prvih 10 u nasoj ligi. Ne znam sta bih rekao,sem da gledajuci "metiljavu" Slobodu ove sezoni i golove koje su nam dali,dolazim do zakljucka da mi i nemamo ekipu kakvu mislimo da imamo.

p.s.i jos jedna stvar me strasno nervira kod svih nasih trenera.Zar je moguce da svaki protivnik zahteva tri iste izmene tokom prvenstva? Zar ne bi trebalo recimo izmene odredjivati na osnovu dogadjanja na terenu,a ne uvek u isto vreme i uvek iste igrace uvoditi/izvoditi. Govorim o svim trenerima,generalno
Image
shecky

Post by shecky »

Fare ne znam kolko imas godina ali mozda si cuo onu cuvenu Vujketovu .. bolje pet puta 1-0 nego jednom 5-0 ...

Zaista ne kontam ljude koji samo zato sto ne pobedimo nekog sa 5-0 ,odmah to stavljaju na konto nekvaliteta nase ekipe.
To jednostavno nije tacno.
Ova Sloboda je MNOGO bolji tim nego sto to tabela pokazuje ,i to se znalo i pre meca.
Cak sta vise ,mogu slobodno reci da u ovoj sezoni ako izuzmemo Bursu , bolja ekipa nije igrala na nasem stadionu..a i to za Bursu je upitno.

Nije tu problem 5-0 ili ne, nego zelja koja nije postojala kod igraca.
To sto se neki trznu u 85. minutu nije zelja nego BLAM,jer time dokazuju da mogu ali samo kad ZELE!
A sto se publike tice bojim se da oni koji kazu da je svejedno dal ima 1000 ili 10000 ljudi ,ne razumeju poentu price.

Zar smo igrali lose do sada? Jel smo igrali lose u Juropi? Jel smo drugi sa bodom zaostatka za crnim govnetom? Jel bio lep suncan dan? Jel bila kvalitetna utakmica u najavi?
E u TOME je problem publike ,da i pored svih ovih cinjenica ,na tribinama saka jada ljudi!
Dakle nece biti da su igraci krivi sto je bilo malo ljudi ,nego upravo ljudi!
Gde su? U cemu je problem?
Ne secam se kad je zapad bio tako prazan zadnji put ..cak i na onoj kup utakmici protiv Javora kad je Abu zavuko u zadnjoj minuti ,kad je bila nocna utakmica a napolju spicetina i radni dan , bilo je vise ljudi!

Prica na konto publike je ta , da kanda mi "navijaci" izlgeda i ne zelimo da nam Vosa bude prva ,jer ako ovako izgleda ta zdusna podrska ,kako bi sve ovo izgledalo da smo recimo 10. na tabeli?
Marketing sa ovim nema NIKAKVE veze , pa svaki slepac zna da je vikendom utakmica samo malo da pronjuska na netu i nace kad pocinje ..
Marketnigu se moze zameriti za druge stvari ali za ovo svakako ne.

I sto se Nastica tice posto sam ga ja prvi spomenuo danas , jeste tacno je ,da se cesto ukenjao kad je imao prilike da ide napred pa je stalno radio povratne lopte stoperima ,ali ja to mogu da razumem posto je klinac i emotivac i jednostavno se boji.
Ali zar Leka ne radi isto to???! I on bas nije klinac ..
Poletanovic je bio skroz ok danas ,cak sta vise ,odigrao je najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana koliko god to ironicno da zvuci.
Jos kad je Jasar bio trener govorio sam ,pa cu ponoviti... u cemu je problem da se Nastic stavi kao levo krilo a Leka nek se onda zacementira kao bek??
Takodje po meni Radoja i Poletanovic ne mogu nikako zajedno da igraju!! Guse jedan drugog..
Marku se mora dati potpuna sloboda u igri ,i to na mesto Vranjesa a doticnog malo na klupu ,takodje staviti i Kicu da igra i uz iskusnog Tumbasevica to bi trebao da bude vezni red.
menager

Post by menager »

Sa pobedom ides pravo na 1 poziciju i ti podbacis, pa sta hoces vise
Kuci igras, sa ekipom koja je na dnu lige, i onda se pise o 1 poziciji

Nema od toga nista, previse je bilo prilika da se pokaze dal znaju i dal mogu i opet nista
vozd, cukaricki, srem, pa nis i na svakom su podbacili , tj kad je trebalo da budu pravi, nisu bili pravi

Sa Slobodom je bio pravi pokazatelj sta mogu , moze opet da se dodje do pozicije za trofej, i sada je razlika samo 2 poena do 1 pozicije, ali svako kolo je sansa za neki novi remi i sta onda

Bg timovi su nikad smesniji , da je Kizin tim sada ovde, lagano 1 mesto, a pitanje je dal ce svake sezone istovremeno dva kluba iz bga da budu ovako ocajni, sad se poklopilo ali dzaba
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Ne mogu da verujem da neko sebi dozvoljava da ocenjuje ko je pravi a ko nije...

Gari ako si bio na tekmi do jaja, šta si sad ti neki mudo?
Ja sam dan proveo kod tasta, pravili sač, cirkali, uživao u lepom danu. Pogledao rezultat i slatko se nasmejao.
Šta sam ja sad p.čkica?
Da podsetim sve vas "prave" da upravo klub fk "Vojvodina" pravi od nas p.čkice već godinama. Smeje nam se cela srbija bre!! Smešni smo da smešniji ne možemo biti.
Bitno da smo celoj Srbiji rastrubili da zahtevamo video bim u centru za tekmu sa Šerifom. Peticije, ovo-ono, čuda-muda i na kraju šta? Bilo 200 ljudi sa sve Firmom koja je " izvukla situaciju".
Ništa me ne dotiče od dežurnih moralaca na forumu. Zabole me za vaše mišljenje. Znam da sam bio pravi kad je trebalo i da ću biti pravi kad bude potrebno, a to što sebi pokušavate da dignete cenu jer ste bili na tekmi, govori o vama.
Očigledno ne shvatate da u ovoj ligi i ovakvoj državi fk "Vojvodina" neće biti prva. Ja ne mogu da verujem da to nekom još nije jasno. Za nas je rezervisano treće ili četvrto mesto.
A sve mi nešto govori da u sledećoj polusezoni, donosimo 3 boda iz Užica.

Ko se našao prozvanim nek se ljuti, briga me, ko nije svaka čast, nek ide na tekme i dalje zbog sebe, a ne da bi nekom prosipao pamet.
Vise nista nije isto!
FCVNS

Post by FCVNS »

Ne znam da li sam jedini kojeg bole ona stvar za ovu borbu za titulu,za sve kupove osim onog iz 2007 god,zabole me sto igraci ne primaju platu,a tek da li ce svako go**o kojem ponude ulogu u klubu praviti sebi marketing od iste,lomeci na stetu kluba koji navodno vole,jer dugovi su strasni pa ce nas preko skandala obavestiti da li ce doci na celo kluba(ovo se najvise odnosi na tandem Bolesnikov,Scepanovic,ili hocete ili necete bez mnogo da serete okolo po gradu,sve sto ste do sad kenjali je otislo na stetu mog kluba)...
Prozima me osecaj da moje Vojvodine vise nema,da se negde usput sakrila od mene i ja je sad kao tele trazim,verovatno zato jos uvek i svratim do stadiona,ne mogu vise ni golu da se radujem kao covek,jer nisam siguran da li je to moja ekipa u pola belom, pola crvenom dresu,i onda me jedina dobra strana ovog interneta vrati tamo gde je bilo najlepse,tamo gde sam bio siguran da je to klub kojem vredi ostaviti najlepsi deo svoje mladosti...na kanalu ovog momka su casovi ljubavi prema FKV,a titula nigde,mada mozda jednom ultrasu iz konzerve nema dovoljno spektakla na ovim klipovima,drugarstva im ne manjka...
http://www.youtube.com/watch?v=JASWCIIG ... QdESd89feC" onclick="window.open(this.href);return false;
fare

Post by fare »

shecky wrote:Fare ne znam kolko imas godina ali mozda si cuo onu cuvenu Vujketovu .. bolje pet puta 1-0 nego jednom 5-0 ...

Zaista ne kontam ljude koji samo zato sto ne pobedimo nekog sa 5-0 ,odmah to stavljaju na konto nekvaliteta nase ekipe.
To jednostavno nije tacno.
Ova Sloboda je MNOGO bolji tim nego sto to tabela pokazuje ,i to se znalo i pre meca.
Cak sta vise ,mogu slobodno reci da u ovoj sezoni ako izuzmemo Bursu , bolja ekipa nije igrala na nasem stadionu..a i to za Bursu je upitno.

Nije tu problem 5-0 ili ne, nego zelja koja nije postojala kod igraca.
To sto se neki trznu u 85. minutu nije zelja nego BLAM,jer time dokazuju da mogu ali samo kad ZELE!
A sto se publike tice bojim se da oni koji kazu da je svejedno dal ima 1000 ili 10000 ljudi ,ne razumeju poentu price.

Zar smo igrali lose do sada? Jel smo igrali lose u Juropi? Jel smo drugi sa bodom zaostatka za crnim govnetom? Jel bio lep suncan dan? Jel bila kvalitetna utakmica u najavi?
E u TOME je problem publike ,da i pored svih ovih cinjenica ,na tribinama saka jada ljudi!
Dakle nece biti da su igraci krivi sto je bilo malo ljudi ,nego upravo ljudi!
Gde su? U cemu je problem?
Ne secam se kad je zapad bio tako prazan zadnji put ..cak i na onoj kup utakmici protiv Javora kad je Abu zavuko u zadnjoj minuti ,kad je bila nocna utakmica a napolju spicetina i radni dan , bilo je vise ljudi!

Prica na konto publike je ta , da kanda mi "navijaci" izlgeda i ne zelimo da nam Vosa bude prva ,jer ako ovako izgleda ta zdusna podrska ,kako bi sve ovo izgledalo da smo recimo 10. na tabeli?
Marketing sa ovim nema NIKAKVE veze , pa svaki slepac zna da je vikendom utakmica samo malo da pronjuska na netu i nace kad pocinje ..
Marketnigu se moze zameriti za druge stvari ali za ovo svakako ne.

I sto se Nastica tice posto sam ga ja prvi spomenuo danas , jeste tacno je ,da se cesto ukenjao kad je imao prilike da ide napred pa je stalno radio povratne lopte stoperima ,ali ja to mogu da razumem posto je klinac i emotivac i jednostavno se boji.
Ali zar Leka ne radi isto to???! I on bas nije klinac ..
Poletanovic je bio skroz ok danas ,cak sta vise ,odigrao je najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana koliko god to ironicno da zvuci.
Jos kad je Jasar bio trener govorio sam ,pa cu ponoviti... u cemu je problem da se Nastic stavi kao levo krilo a Leka nek se onda zacementira kao bek??
Takodje po meni Radoja i Poletanovic ne mogu nikako zajedno da igraju!! Guse jedan drugog..
Marku se mora dati potpuna sloboda u igri ,i to na mesto Vranjesa a doticnog malo na klupu ,takodje staviti i Kicu da igra i uz iskusnog Tumbasevica to bi trebao da bude vezni red.
Imam 36 godina i navijam za Vojvodinu od kad znam za sebe i ja i cela moja familija cak sam i moje 2 male cerke opio sa Vosom stalno pevaju vosine pesme a bogami znaju da se i podzapaju sa nekim malim grobarom ili ciganom :D .
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Posle površne analize svega što se dešavalo u ovom klubu i na tribinama u poslednjim par godina, treba biti zadovoljan što i jedan čovek dođe na stadion. Navijački pokret Vojvodine, Slaninari, su ubijeni u pojam i gotovo mrtvi. To nije zbog rezultata. Rezultati nikada nisu bili najbitnija stvar za Slaninare. Izvađena nam je duša, srce nam je na aparatima. Ko to ne konta i uz to s neke kvazi uzvišene pozicije pljucka po ljudima kojima se zgadio život od mora pogrešnih, kompromitujućih i nemoralnih stvari, taj ima debeo problem s poimanjem stvari i slobodno neka uživa u uverenju da su svi go**a sem sve manje grupe odanih.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
severozapad

Post by severozapad »

"Аli bez obzira na sve ,,Vojvodinu" neću izneveriti, makar dospela i u podsavez."
Miroslav Mika Antić

Išao sam na vošine tekme kada je bilo daleko manje gledalaca od ove jučerašnje ali se nekako osećalo da je to to. Baš koliko treba u tom momentu, ni više ni manje, oni koji su navučeni, vole da se smrznu dok gledaju polufudbal na terenu ispred njih i da se sprdaju sa društvom uz pesmu i navijanje ponekad za sebe/klub, ko već kako voli.

Ono što se desilo tribini, klubu u zadnjih par godina je nešto na šta nije smelo da se pristane po cenu da se ne uzme titula još ne znam koliko godina. Mada kad vidiš koliko se ljudi u našem gradu cimaju oko nekih stvari postane ti jasno da se možda ništa i nije moglo uraditi.

Napravljena su dva velika kompromisa koje je samo vreme nametnulo i od kojeg nisam ni siguran kako smo se mogli odbraniti.

Prvi kompromis je rukovodstvo kluba po cenu stabilnosti i nekih rezultata, uz neprijatno smejanje sa ciganima i grobarima kad se povede priča čija je uprava veća prevara.

Drugi, po meni značajniji kompromis je napravljen dopuštanjem uvođenja politike na tribinu, na račun brojnosti. Bio sam na severu među tim ljudima, kada se polako menjao repertoar pesama i manje se pevalo Voši a više Kosovu. Jedno vreme je to funkcionisalo nekako i sever je bio prilično pun i ljudi su bili zadovoljni nečim na šta nisu navikli i čemu su se verovatno svi potajno nadali. Okruženi ljudima koje spaja ista ljubav, ljubav prema crveno-beloj boji. Vremenom su se ljudi koji su duži niz godina na tribini udaljili od iste jer nisu više prepoznavali tu ideju na njoj i tu različitost od drugih koju smo imali. A da se razumemo, većina nas je u ovoj državi sa ovakvim mentalitetom (navijaj za prve na tabeli ili svetske šampione) krenulo da navija za vošu upravo zbog nekog bunta i odstupanja od nečeg što je "normalno". Drugi su imali sreću da odrastu u vojvodinaškoj porodici.

I dalje računam da se novosadski šmek i priča može vratiti tu gde joj je mesto.

Ako ima previše politike, koju prvi put ubacujem u svoj post, admini brišite :)
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ja i dalje ne mogu da verujem kako se bezobrazno potencira to da je to pevanje Kosovu glavni problem tribine i odlaska ljudi sa nje. Osećam da se na silu iznova i iznova kako krenemo da pričamo o lošoj situaciji u klubu i oko njega, nadju 2-3 posta koja to lagano provuku kroz pisanije, pa onda još i to famozno "uvodjenje politike". Svestan sam da ovde ima mnogih kojima je severna bila matična tribina, a sada su/smo na bočnim tribinama, i mogu da poštujem svačiji razlog odlaska, ali ne mogu da verujem da se na forumu uvek zadesi neko da udari po toj temi kao glavnom krivcu, a svi su svesni mnogo većih grešaka koje su se desile. Što se tiče bunta, mislim da imamo precenjeno razmišljanje o nama samima kao nekim borcima protiv nepravde i sistema, jer da je stvarno tako sa mnogim stvarima je bilo prilike da se uhvatimo u koštac, a nismo. Molio bih administraciju ako već svaku raspravu na temu tribine hoće da saseče u korenu, neka ubuduće i ovakve stvari briše, jer se nadje svako malo neki forumaš da opljuje po toj "politici", pa mi sve više liči da nam forum vrvi i od pripadnika druge strane iste te prljave politike.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
severozapad

Post by severozapad »

Ja se slažem da se moj post odmah obriše ako se smatra da mu nije mesto ovde. Nikako Kosovo nije nešto što ima veze situacijom, spomenuo sam to jer me boli što je na račun toga mnogo ljudi napustilo tribinu, a ljudi koji su došli se nisu dugo zadržali tu, što je očigledno na svakoj utakmici.
Ne znam koji su "drugi", ali mislim da nikad nije bilo puno onih kojima te pesme direktno smetaju, samo onih koji smatraju da im nije mesto na našim tekmama.
A to što smo imali visoko mišljenje o sebi i našoj različitosti nas je teralo i tera nas da budemo na tom stadionu svaki vikend, jer odavno ne dolazim kući odnesem titulu.
lazarr

Post by lazarr »

Koliko samo kontradiktornosti na ovom forumu. Krećemo se u rasponu od Lige Evrope do "boli me dupe za sve".
Od 10.000 do 1.000 ljudi u vremenskom periodu od mesec i nešto više dana.
Sad kao nikog više ne interesuje titula????
To je zabranjena reč u našem rečniku?? A zbog čega dolazite na utakmice? Zbog semenki kod Malajca????
Ja dolazim zbog TITULE. Dolazim da svaku utakmicu pobedimo.
I zato mi je krivo što velika većina na tribini to NE ŽELI.
To je naš mentalitet. Oni što ubacuju šampone u automobile igrača već 6-7 godina samo o tome pričaju.
Svaka druga reč im je titula. A mi???
Nas to ne interesuje.....
Napisao je neko gore da rezultati zavise od više faktora: igrača, uprave, navijača.....
Upravu nemamo, ali nemamo ni navijače.
Zašto bi svu odgovornost prebacili samo na igrače i trenera?
Neki su me napali zbog posta od juče, ali niko mi nije dao odgovor. Šta smo mi juče učinili da Vojvodina pobedi?????
Mislite li da će igrač bolje igrati ako mu sočno opsuješ majku ili kad mu daš glasnu podršku?
Ja mislim da je jedina prava opcija ona druga a kod nas se uvek dogodi ona prva.
I zato, po treći put od juče kažem:
Svako ko misli da je juče samo svojim prisustvom zaslužio da oni momci dole pobede za njega, debelo greši. O onim koji nisu ni došli, ne govorim.

P.S.
Da neko ne pomisli da ovim branim igrače i upravu.
Ovo govorim samo iz srca kao bolesno zaljubljeni navijač koji 24 godine sanja da mu se ponovi 89-ta.
FCVNS

Post by FCVNS »

Lepo je sto oni sa samponima pricaju o tituli,a meni puca ku..c za istu,ima jedna linija koja ce me uvek razdvajati od njih...nikad je nisam sanjao i nikad od nje nije zavisila moja ljubav prema klubu...ljudi se menjaju pa tako i klubovi i situacija oko istih,nazalost je Ragazzi suvise mlad da bi razumeo razliku citave jedne generacije momaka sa Severa u odnosu na sve ono sto danas moze da vidi na sceni,tu razliku ne mozes da vidis na slikama,cak se ne moze ni prepricati,samo ko je bio deo tog vremena i te price shvata koliko je bilo tada pozitivnog duha medju ljudima...i za tu pricu o politici i Kosovu i svemu ostalom vezano za scenu i klub mi puca,nase vreme je proslo,klub koji mi je prirastao srcu je doziveo moralnu propast,kao i celo nase drustvo,pa i sport,vise me dotice rezultat na rekreaciji nego jucerasnji protiv Slobode...ostaje mi da cekam da se desi nekakav zaokret u celoj prici,ako se ikad i desi,ako ne nikom nista,bilo mi je lepo dok je trajalo...
Locked