Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Uprava

Post by gospodinFKV »

playmaker wrote:To sa navijanjem su gluposti, dajte nekog ko je spreman da ulozi pare i neka se ponasa prema klubu kao prema biznisu.

Bez rezultata nece ni profitirati. Simple as that. :idea:
Upravo to :!:

Mada, ne svidja mi se to koliko i Mandaric i doticni gospodin imaju godina. Ok je, ako se klub privatizuje, pa ne daj Boze vlasnik umre, dodje drugi i kupi klub. Propasti sigurno necemo, jer smo primamljivi zbog skole i nepostojanja nekih vecih dugova, ali je veliki problem taj zakon o sportu. Bez privatizacije, mozemo se ponovo naci u ovakvoj poziciji vrlo brzo, koliko god mozda neumesno bilo to s moje strane, da razmisljam i u tom pravcu. Zato sam, u neku ruku, bio za to da Balsa preuzme, misleci da je finansijska situacija u klubu bila dobra, i da je Bata ulagao neki novac.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Данас сам прочитао да тандем Шћепановић-Болесников долази на чело Воше, да је исплаћена трећина дуга,и да су фудбалери добили и трећу заосталу плату,а ова последња вест ми је и најважнија.
Nikola

Post by Nikola »

Klub ce voditi tandem Sapuric-Kostic, sportski sektor Igor Bogdanovic-Marko Jovanovic. Marketing Sasa Popovic-Vislavski.
ПУШТАМ КИШУ!
Salvador

Post by Salvador »

Nikola wrote:Klub ce voditi tandem Sapuric-Kostic, sportski sektor Igor Bogdanovic-Marko Jovanovic. Marketing Sasa Popovic-Vislavski.
Nadam se da je u pitanju samo loša zajebancija, a ja sam dovoljno glup da ne ukapiram da se to podrazumeva pa moram ovo da pišem..
Toto Riina

Post by Toto Riina »

VOJVODINA: Ništa od Mandarića?

Ko će biti novi predsednik FK Vojvodina? Da li će uopšte biti novog predsednika? Ko ima petlju i pre svega moć da nađe neophodan novac da se uhvatiti u koštac sa probemima?

Novosadski "Dnevnik" je pre nekoliko dana pompezno najavio dolazak Milana Mandarića, uspešnog biznismena koji je karijeru izgradio na zapadu i koji je bio vlasnik nekoliko engleskih klubova.

Ali, izgleda da od toga, bar, za sada nema ništa.

Jer je "Dnevnik" u izdanju od subote objavio fotografiju na kojoj su dvojica novosadskih privrednika Zoran Šćepanović i Mirko Dubroja u restoranu zajedno sa reporterom tog lista, a uz nju je objavio i tekst u kojem navodi da su obojica spremni da pomognu klubu.

To se donekle razlikuje od onoga što je napisao Sport", koji kategorično tvrdi da će Šćepanović biti novi predsednik Vojvodine, a da će Dubroja i Minja Bolesnikov biti u njegovom timu.

Evo šta piše "Sport":

"Ugledni novosadski biznismen Zoran Šćepanović biće novi predsednik Vojvodine, a njemu uz rame, na funkciji potpredsednika kluba još dvojica privrednika - Minja Bolesnikov i Mirko Dubroja. Njih trojica, kao dokazani 'vojvodinaši, u proteklom periodu su iskoristili svoje kontakte i ugled u poslovnom svetu i mnogo učinili na pripremi izlaska iz krize novosadskog superligaša".

Taj list još dodaje i da je "oformljen pul sponzora" koji će doprineti da kasa kluba bude odblokirana.

"Dnevnik", pak, takođe pominje ovu trojku kao izvesnu, odnosno kao ljude koji bi trebalo da imaju najvažniju ulogu u budućnosti Vojvodine, ali uz citiranje reči Šćepanovića i Dubroje da ne žele da preuzmu klub, već da pomognu.

"Dogovorili smo se u samo pet reči i složili da ni jedan od nas nema ambiciju da bude predsednik kluba, ali da smo više nego spremni da pomognemo u ovoj ni malo lakoj situaciji. Našli smo se kao višegodišnji prijatelji i saglasili se o svemu o čemu smo pričali, pre svega o tome da ravizorska kuća mora da pregleda papire u klubu, kako bismo tačno saznali koliko su njegova dugovanja. Želja nam je i da vrata Vojvodine budu širom otvorena ljudima iz Novog Sada, Vojvodine i Srbije i da budemo prepoznatljivi po tome da smo gospodski klub", rekao je Dubroja za "Dnevnik".
Na njegove reči nadovezao se Zoran Šćepanović:

"Saglasili smo se da je Vojvodini potrebno transparentno vođenje, ali i o tome da ni jedan od nas nema pretenzije da bude predsednik. Ipak, spremni smo da budemo prvi među jednakima, jer posao koji sledi sigurno nije za samo jednog čoveka, već za ekipu ljudi koji hoće da rade i ulože puno truda".

Sadašnji predsednik Vojvodine Balša Butorović, koji je nasledio klub od pokojnog oca Ratka, probao je da napravi tim koji bi klubu doneo bolje dane. Njegove ideje nisu prošle, ali to ne znači i da će se on povući sa mesta predsednika.

Ako, pak, bude povukao takav potez predstojeća Skupština Vojvodine trebalo bi da da mnoge odgovore.

Ali, ona još nije zakazana...
http://www.mondo.rs/a625444/Sport/Fudba ... arica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Salvador

Post by Salvador »

Blago nama sa svim ovim 'dokazanim Vojvodinašima' :frown:
pedjans

Post by pedjans »

Nije mi jasno kako u upravu može da udje neko ko tuži klub za ogroman novčani iznos, kao Dubroja? S obzirom da mu u sudskom sporu ne ide baš dobro, ovo je valjda prilika za njega da postane rukovodilac kod svog navodnog dužnika!? Zaista svašta. Onda će mu svakako biti prioritet da vrati "dug" svom preduzeću. Odatle i one priče o navodnim silnim milionskim dugovanjima i slično. Koliko je meni poznato, mi realno dugujemo otprilike toliko da bi ceo dug mogli da vratimo prodajom jednog mladog igrača, što će se svakako i desiti. Kako je krenulo ovo sa upravom, deluje mi da ćemo zaista zaplakati za Batom, a na kraju čak možda i za ekipom Balša/Kežman. Jedno je potpuno jasno: oni koji su srušili Balšu i oterali Kežmana, očigledno nemaju nikakav plan, a kamoli zglavan, šta dalje sa klubom. Ta situacija je najopasnija za klub i plašim se zaista katastrofalnog scenarija. Jedina šansa bi bila zaista brza privatizacija (ovako već 25 godina nemamo normalnu upravu, ko se seća toliko), ali je teško poverovati u to. P. S. Šta se dešava sa severom? Mi smo izgleda jedini klub u kome ima više navijača u skupštini kluba nego na tribinama. Jedini zadatak navijača je da navijaju, a ne da kadruju, to bi valjda svako morao da zna.
FCVNS

Post by FCVNS »

pedjans wrote:Nije mi jasno kako u upravu može da udje neko ko tuži klub za ogroman novčani iznos, kao Dubroja? S obzirom da mu u sudskom sporu ne ide baš dobro, ovo je valjda prilika za njega da postane rukovodilac kod svog navodnog dužnika!? Zaista svašta. Onda će mu svakako biti prioritet da vrati "dug" svom preduzeću. Odatle i one priče o navodnim silnim milionskim dugovanjima i slično. Koliko je meni poznato, mi realno dugujemo otprilike toliko da bi ceo dug mogli da vratimo prodajom jednog mladog igrača, što će se svakako i desiti. Kako je krenulo ovo sa upravom, deluje mi da ćemo zaista zaplakati za Batom, a na kraju čak možda i za ekipom Balša/Kežman. Jedno je potpuno jasno: oni koji su srušili Balšu i oterali Kežmana, očigledno nemaju nikakav plan, a kamoli zglavan, šta dalje sa klubom. Ta situacija je najopasnija za klub i plašim se zaista katastrofalnog scenarija. Jedina šansa bi bila zaista brza privatizacija (ovako već 25 godina nemamo normalnu upravu, ko se seća toliko), ali je teško poverovati u to. P. S. Šta se dešava sa severom? Mi smo izgleda jedini klub u kome ima više navijača u skupštini kluba nego na tribinama. Jedini zadatak navijača je da navijaju, a ne da kadruju, to bi valjda svako morao da zna.
Kakva crna privatizacija,koliko ima vas poslatih da pripremate teren,dajte bre da se ukine anonimnost na forumu,rado cu se prvi dokumentovati,pre nastanka foruma nikad nisam slusao ovakve gluposti,ti znas kakav je Dubrojin sudski proces,i znas koliko ima navijaca na Severu,a koliko u skupstini,a nemas koga da pitas vec na forumu ovde piskaras...klub je nas,ajde da se i pozalis da je sad losa situacija pa ne mozes da dodjes u situaciju da se u grupi pitas nesto,ali gde si bio pre,sto se nisi izborio da se nesto pitas???A ako si nedovoljno star,pa nisi mogao,koga boli cosak za misljenje jednog balavca...

Jos i razumem Minju,ali ko su bre ovi ljudi koji odjednom ovoliko navlace privatizaciju???
pedjans

Post by pedjans »

Nikog ne vredjam, a za sudski spor sigurno znam, kao što i svako može da sazna ako udje na portal Privrednog suda u Novom Sadu. I ja zaista nemam nikakav interes u ovome sem da klub stane na noge, bar delimično. Imam 46 godina i više od 35 godina sam na svakoj tekmi, to je sve. Ostajem kod onog što sam rekao: navijači (članovi navijačkih grupa) treba da su na tribinama i treba da navijaju, i to je sve što treba da rade. Što se tiče te nove uprave, koja dolazi po istom principu kao prethodne, vrlo brzo će svakome sve postati jasno. Zar postoji iko odrastao ko može poverovati da sa ovakvom upravom može biti bilo kakvog pomaka nabolje?
FCVNS

Post by FCVNS »

Verovatno mislis na domace utakmice,jer ne postoji covek tih godina koji je bio na svim gostovanjima u zadnjih 35 god...mada odjednom ima starijih navijaca koliko hoces,nesto vas se ne secam iz perioda 1996-2008-me,gde ste bili,uglavnom je sve neka balavurdija u to vreme marila za klub,sad odjednom vas ima i svi vidite izlaz u privatizaciji...sem par ljudi iz Stare garde,takvi ne postoje,ti si umislio sve te godine uz klub na svim utakmicama,svaki od tih navijaca je zasluzio da sedi u toj skupstini,jer su jedini stisli muda kad je trebalo...
Camel

Post by Camel »

Uspeli ste da me isprovocirate da pišem :mrgreen:
Nije sever jedina tribina na stadionu,ali je definitivno jedina tribina koja je stisla muda,kako kaže FCVNS, kada je trebalo( i još uvek to radi),dok je vama svima bilo lakše da se okrenete pri prvom problemu i da odete na drugu tribinu.
Jedini koji su smeli da preuzmu odgovornost i koji su tu i dalje, bez obzira na sve što se dešava. To su bili klinci u ono vreme, koji su Vošu pratili svuda, koji su se sprdali sa internetom i kojima nije trebala takva komunikacija da bi bilo šta pokrenuli i uradili. Jednostavno su to ljudi koji su bili uvek tu kada je trebalo i koji nisu nalazili razloge i izgovore! Preuzeli odgovornost i spasili klub u kritičnom momentu, bez ičije pomoći, a pogotovo ne onih koji su sada najglasniji, a niko ih nije sprečio da pomognu.
To je istina,koliko god da se sada neki trudili to da ospore i omalovaže,ali to je činjenica. Velika većina onih koji sada pljuju po grupi su bili deo iste i imali su šansu da promene stvari,ali su izabrali liniju lakšeg otpora i vođeni sujetom su konstantno slali otrovne strelice...
Za sve "upućene" samo jedna činjenica koja govori o tome koliko plivate u neznanju i koliko ispadate smešni sa svojim pisanjem,a to je da dobar broj,ako ne i većina članova skupštine iz redova navijača nije uopšte sa severa!
Uskoro će i ova stranica u istoriji Vojvodine biti ispisana do kraja,pa ćemo otvoriti neke teme i priče koje će mnoge iznenaditi.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Sad i ti mene provociraš da i ja pišem :wink:

Upravo zato što je grupa radila to što je radila kada nikog drugog bilo, jeste razlog zbog koga grupa nije smela da se ponese onako kako se ponela kada je sazvala vanrednu Skupštinu za smenu tadašnjeg predsednika. To je bio poslednji ekser u kovčeg svima nama na svim tribinama.
To ko je kako i zašto otišao je bolje da ne otvaramo ovako javno, kao i šta bi izrodio trud onih koji su otišli da ostanu i nešto promene.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Camel

Post by Camel »

'Ajde još ovo i odjavljujem se, rušiš mi koncept :twisted:
Jedine greške grupe su to što je išla srcem i što je slušala vox populi, a to što ti spominješ je već bio treći put da pravimo istu grešku, bez adekvatne i široke podrške. Nažalost, virtuelna stvarnost se ne računa.
Tadašnji protivnik je već uveliko bio spreman na rat i imao je već priliku da nasluti potencijalni scenario, a bio je suviše ozbiljan igrač da bi neke stvari prepustio slučaju. Imali smo male šanse, ali smo i pored toga iskreno, pre svega, krenuli u sve to, svesni svega šta možemo time da dobijemo, a pre svega da izgubimo. Splet događaja i epilog, siguran sam, znaš bolje od većine ovde.
Da pričamo javno o svemu, ja lično, nemam problem. Problem imam što sam ja deo grupe i kao takav, ne mogu se staviti iznad iste i dozvoliti sebi neke stvari (znam da je to mnogima ovde neshvatljivo i nepojmiljvo, ali koliko god to čudno bilo, postoje ljudi koji stoje iza onoga što napišu na internetu i svesni su odgovornosti svojih reči).
srkins

Post by srkins »

Od nove uprave ocekujem wc od 50.000e ..reklame u busevima od 100.000e i Fordove od 150.000e ...
pedjans

Post by pedjans »

Ne želim da me iko shvati pogrešno. Naravno da poštujem svakog navijača, a posebno sa severa i posebno one koji idu na gostovanja. Bilo je sjajno gledati po 2-3 hiljade ljudi na severu u nekim prilikama. Stvar je samo u tome što su ta vremena prošla, a ljudi iz navijačkih grupa se očigledno bave kadrovanjem u klubu, što ne može biti dobro. Svakako, svima želim svaku sreću i ja ću svakako dolaziti na stadion uvek, bez obzira na stanje. Ukoliko nova uprava bude fenomenalna, rado ću uputiti izvinjenje svakome ko se osetio pogodjenim. Možda zaista postoje ljudi koji znaju više od mene. Videćemo. U svakom slučaju sada je gotovo i ta uprava mora biti izabrana, sadašnje stanje ne može da traje.
Post Reply